Opublikowano 29 kwietnia 201212 l Niestety okazało się również, że decydujące okazały się błędy sędziowskie na niekorzyść Rossonerich (vide bramka Muntariego z Juve, czy ostatni spalony z Bologną). Bramka Muntariego z Juve, akurat została odpokutowana przez sędziego- nieuznany gol Matriego. Sytuacja podobna do meczu Polska-Austria na eurze. Zresztą Milan powinien wtedy grać w 10 za piąche Mexesa na Borriello. Został później jakoś ukarany w ogole?
Opublikowano 29 kwietnia 201212 l no bardzo optymistycznie, Scudetto bardzo blisko Juve. Trzeba grac do końca. Z transferów -jest propozycja dla Arsenalu , na celowniku V. Persi za 30 mln ale wydaje mi się, że za tą śmieszną kwotę można zapomniec o tym piłkarzu. I już któryś raz mowa o Lewandowskim. Przydałby się ale potrzeba bardziej uznanej marki jeśli chce sie coś uszarpać w LM.
Opublikowano 29 kwietnia 201212 l VP ma tylko rok kontraktu dlatego za wiecej hajsu nie pojdzie. Ale tez sadze, ze Holender nie zostanie zawodnikiem Juve. Predzej ktos z Serie A - Cavani, Jovetic.
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l jak jest we Wloszech? jesli punktów po rowno to p pierwszej kolejności decyduje bezpośredni dwumecz?
Opublikowano 2 maja 201212 l Zanosi się na ciekawy finisz, Juve z(pipi)ało z Lecce 1-1, Milan z Atalantą wygrał 2-0. Aż bym zakrakał, ale boję się wykrakać.
Opublikowano 3 maja 201212 l Bardzo frajersko stracilismy punkty, ale taki jest futbol. Najblizsza kolejka bedzie chyba decydujaca. Milan gra z Interem, a Juventus jedzie do Triestu na spotkanie z Cagliari.
Opublikowano 3 maja 201212 l Zanosi się na ciekawy finisz, Juve z(pipi)ało z Lecce 1-1, Milan z Atalantą wygrał 2-0. Aż bym zakrakał, ale boję się wykrakać. to ja zakraczę: Inter zrobi wszystko by Milan nie zdobył Scudetto.
Opublikowano 6 maja 201212 l Nawet remis oznacza mistrzostwo Juve. Tak że... Napoli przegrało z Bolonią 0-2. To oznacza, że na podium wróciło po 11 kolejkach Udinese. Mają wygrany dwumecz z Lazio, tak więc remis w ostatnim spotkaniu z Catanią daje im awans do eliminacji LM.
Opublikowano 6 maja 201212 l Pięknie sędzia pomaga Milanowi...nie ma to jak z rewelacyjnej interwencji bramkarza zrobić karnego i żółtą kartkę
Opublikowano 6 maja 201212 l Xymek masz jakiegoś dobrego streama juve-cagliari? same szitowe znajduję, a na c+ jest transmisja łączona >_> edit: Milan już na 2:1 ;/ Edytowane 6 maja 201212 l przez Mordechay
Opublikowano 6 maja 201212 l Komedia z tym karnym. No ale to nie tak, że to pierwszy czy drugi raz w tym sezonie... W ogóle to wesoły wątek się pojawił z tym Rossim i Ljajiciem. Zdaniem Rossiego, Ljajić powiedział do niego po serbsku "(pipi)ę twoją matkę", no to dał mu w ryj. Z kolei Ljajić wyrzeka się tego na łamach prasy. "Ja tylko ironicznie biłem brawo i powiedziałem: bravo, maestro, jesteś świetny". XD
Opublikowano 6 maja 201212 l Xymek masz jakiegoś dobrego streama juve-cagliari? same szitowe znajduję, a na c+ jest transmisja łączona >_> Oglądam na C+ niestety...Zlatan właśnie strzelił na 2-1...bramka piękna i tym bardziej szkoda podarowanego karnego skoro Milan sam sobie może poradzić...
Opublikowano 6 maja 201212 l 2:2 na giuseppe meazza, a w meczu juve-cagliari chyba powinien być karny dla tych drugich
Opublikowano 6 maja 201212 l Niezły mecz w Mediolanie, choć sędzia nie umie za bardzo sędziować i nie wie za co się dyktuje rzuty karne.
Opublikowano 6 maja 201212 l Niezły mecz w Mediolanie, choć sędzia nie umie za bardzo sędziować i nie wie za co się dyktuje rzuty karne. Mecz rzeczywiście bardzo dobry, a co do sędziego się zgadzam - nie mieści mi się w głowie jak można było przeoczyć ten faul na Samuelu...
Opublikowano 6 maja 201212 l 2:0 dla juve po samobóju, nie tak chciałem, aby juve wywalczylo scudetto xD Edytowane 6 maja 201212 l przez Mordechay
Opublikowano 6 maja 201212 l Czy jeśli Interowi chciało się grać tylko dlatego, żeby Milan nie zdobył mistrzostwa, to jest takie same oszukaństwo jak to Wisły? Szkoda, że Obso zniknął z forum, już miałem gotowe cytaty z początków sezonu o tym, kto ma szanse na mistrza, a kto nie. Edytowane 6 maja 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 6 maja 201212 l Tak to samo, bo przecież kibice Interu kochają Juventus, do tego to tylko derby były przecież, kto by się nimi przejmował.