Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mecz Barcy był naprawdę dobry,niestety Zlatan zawiódł.Nie wiem też czemu Henry ciągle startuje w wyjściowej 11, przecież on jest kompletnie bez formy - co innego świetnie grający Pedro lub nawet Bojan.

P.S Xavi MISZCZ! :dance:

Opublikowano (edytowane)

Mysza, może poczekaj aż Real nie zaliczy wpadki by się podśmiewać z Barcelony (sprawdzona rada).

Już się doczekałem. :D Podśmiewanie z Barcelony...jeszcze nie :P

Athletic 1-0 Real

Mała powtórka z ostatniego meczu Barcelony w Copa Del Rey. Tylko,że goście potrafili zdobyć tego gola,a Real niestety nie :P

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

Cóż strzelecka indolencja jak trzymała od początku roku tak trzyma...ogólnie wystarczyło 3 min gry basków,a mogło zamiast 1 być 2-0. O ile w momencie transferu liczyłem,że Riki po prostu potrzebuję zmiany otoczenia żeby wrócić do najwyższej formy tak patrząc na to co wyprawia propsy dla duetu Berlu+ uncle Fester za wciśnięcie nam pastora za 65 mln...Narazie 5 pts to jeszcze nie tragedia,ale mając w perspektywie zbliżający się wyjazd na "szczęśliwe" El Riazor nie jest już tak różowo.

Opublikowano

po I połowie Valencia 2-0 Villareal.

Bardzo dobra gra Valencii, 60-40 posiadanie piłki, piękny gol Evera i 13 gol w sezonie Villi, czerwo dla jakiegoś nooba z rezerw i żółte łodzie grają w dziesiątke.

Tak żeby jeszcze z 1-2 strzelić i na 0 do tyłu był to będzie super.

Opublikowano (edytowane)

No i koniec wynik 4-1 to zdecydowanie było za mało, tyle sytuacji+nieuznany niesłusznie gol Maty no i nie porozumienie Alexisa z Cesarem, no nie dosyt bo powinno być 6-0, 7-0, Villareal nie miał nic do powiedzenia. To co dzisiaj pokazali Nietoperze to esencja hiszpańskiego futbolu, obok Barcy najładniej grająca drużyna w hiszpanii.

Zdecydowanie najlepszy mecz Valencii w tym sezonie.

Edytowane przez Pelipe
Opublikowano

Niezła metamorfoza, biorąc pod uwagę, że jeszcze nie tak dawno, grali najbardziej "włoską" piłkę w PD.

Opublikowano

Uuuu, Barca lekko odskakuje. Na razie bez fajerwerków bo 5 pkt to nie 50, ale jest wyraźny sygnał dla Realu, żeby się ogarnąć i zacząć grać w piłkę, a nie kulać babole w szatni. Mam nadzieję, że nastawienie Barcy będzie cały czas takie jakie jest. Do przodu panowie. Do przoduuuuu!!!:biggrin:

Opublikowano (edytowane)

Kaka słabiutko sobie radzi może Guti teraz coś pokaże.Najbardziej niespełniony gracz dekady ,blisko piłkarskiej emerytury może zagrać trochę dobrych piłek.W Kraju Basków Real przespał pierwsze kilka minut a potem na nic się zdały szturmowe ataki.Zaje'biście bronił Irzaoiz a Królewscy za bardzo się zdenerwowali.Brakuje zgrania i formy u kilku zawodników, od których winno się oczekiwać więcej.Kaka i Benzema jak się obudzą to zatrybi wszystko.Cristiano to mistrz.Waleczny,nieustępliwy no taka ambicja,że głowa mała.Walić tych co mówią na niego laleczka i mięczak.Pokazuje,że jest niesamowicie świetnym piłkarzem.

Yap:Dobra,dobra i tak Real wygra z Barcą :P

Edytowane przez blazej10
Opublikowano

Guti niech wyp.ierdala, za takie teksty co on prawi dawno powinni go wyj.ebać na zbity pysk. Taka prawda. Niech idzie se do swojego wymarzonego Interu.

VDV i KAKA powinni grać razem, niech ten Pelle w końcu zrozumie, że Marcelo nadaje się tylko do podawania piłek na treningach. Jakoś to trza by było przemodelować tak by Kaka grał na swojej ulubionej pozycji a VDV na skrzydle. Ale zresztą po co ja to mówię, skoro to żadnego wpływu nie ma :(

Ale fakt faktem <3 VDV, dla niego zostałbym ped.ałem.

Cris:Bo Ci żyłka pęknie.

Opublikowano

Kaka słabiutko sobie radzi może Guti teraz coś pokaże.Najbardziej niespełniony gracz dekady ,blisko piłkarskiej emerytury może zagrać trochę dobrych piłek.W Kraju Basków Real przespał pierwsze kilka minut a potem na nic się zdały szturmowe ataki.Zaje'biście bronił Irzaoiz a Królewscy za bardzo się zdenerwowali.Brakuje zgrania i formy u kilku zawodników, od których winno się oczekiwać więcej.Kaka i Benzema jak się obudzą to zatrybi wszystko.Cristiano to mistrz.Waleczny,nieustępliwy no taka ambicja,że głowa mała.Walić tych co mówią na niego laleczka i mięczak.Pokazuje,że jest niesamowicie świetnym piłkarzem.

Jedyny kto spał w tamtym meczu to Kaka...Benzema grał naprawdę BDB :)

Opublikowano

Nie mówię, że nie wygra. Gdyby jednak się zdarzyło, że FCB zdobędzie kolejny tytuł z rzędu to panowie z Realu powinni się dobrze zastanowić nad swoją polityką prowadzenia klubu - gwiazdy czy wyniki? Jestem zdania, iż rzemiosło stoi wyżej od sławy.
Opublikowano

Rzemiosło starczy co najwyżej na ligę,którą spokojnie solidnością i regularnością można wygrać.Natomiast bez 2-3 cracków w Europie nadal bylibyśmy średniakami i każde spotkanie z czołówką kończyło by się w najlepszym wypadku wmawianiem pechowej porażki a w najgorszym przypadku w(pipi)em jak z Poolem czy Barcą.A tak jest szansa,że jak wszystko zacznie trybić to będzie można się zacząć mierzyć z na ten moment najlepszymi.

Opublikowano

A ten, tak naprawdę żaden normalny człowiek nie wymaga od Realu wygranej w LM, PD, CdR (już po ptokach - pozdro Alcorcon), ale jest to możliwe. Jednak jak się tak nie stanie to nie ma tragedii, zbudować w jeden sezon drużynę co wygra wszystko to przecież łatwizna i wystarczą pieniądze i ogólnie dziękuję, dobranoc?

No chyba nie. Jak jest tu jakiś fan Realu który WYMAGA wygranej w czymkolwiek w tym sezonie, to albo jest Adolfem Hitlerem, albo NIE JEST fanem Realu.

Więc tak: Real MOŻE WYGRAĆ np. w LM, ale nie musi.

Real MOŻE WYGRAĆ w LM, ale pewnie nie wygra.

Real JEST WIELKI, bo jest WIELKI. :)

Opublikowano

Oficjalnie został piłkarzem HSV :( Kur...wielka szkoda,ale i tak nie miał zbyt wielkich szans na grę :/ Pomyśleć,że go kiedyś wręcz nienawidziłem sam nie wiem czemu :P A później gdy przyszedł do Realu stał się z miejsca moim ulubieńcem.

Opublikowano (edytowane)

Real Madryt 2-0 Malaga

W końcu zwycięstwo Realu może nie za efektowne,ale najważniejsze są trzy punkty.Wreszcie przełamał się Ronaldo jeśli chodzi o bramki i ...kartki :) Czerwo zasłużone,ale w sumie sam bym w(pipi)ił jakby ktoś mnie tak łapał z rękę ;D

Przy okazji Bernabeu pożegnało genialnego napastnika jakim jest bez wątpienia Ruud Van Nistelrooy :)

rvn.jpg

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

Co za typ :D Nie może ostatnio zaj.ebistego meczu zagrać bo musi coś nabroić na koniec.

Opublikowano

Jak już wspomniano 2-0 po średniej grze,ot 2 akcję i po meczu.Cris musi zmienić dilera bo po tym co teraz bierze jest deczko zbyt nabuzowany.Po meczu sama nasuwa się konkluzja,że Kaka+Benzema w Iszej "11" to jak gra w 10-10.5,a nie 11.Pastor odkąd doznał "cudownego ozdrowienia pachwin" gra jeszcze gorzej(mimo dzisiejszej asysty) i liczę albo na następstwo ozdrowienia czyli "cudowny powrót formy" bądź też Pirata w podstawie,bo to staje się powoli irytujące. "Grę" Benzynki pozostaję skwitować rozpaczliwym "Igła wracaj".