Opublikowano 22 lutego 201015 l Jeśli popatrzeć na statystyki, to Real jest niesamowicie silny na swoim stadionie. W tym sezonie same zwycięstwa. O ile 1-0 w rewanżu z Alcoronem można nazwać zwycięstwem... Aha. Nie do końca. Jednego meczu u siebie Real nie wygrał. Było to spotkanie z Milanem. No i w sumie tyle do powiedzenia w tym temacie. W starciach o małą stawkę mogą sobie bić rekordy, ale te najważniejsze mecze przegrywają. Jak zawsze od czasu zwolnienia Del Bosque w 2003 roku. Co z tego, że rozwalili w tym sezonie praktycznie wszystkich, skoro przegrali akurat te trzy najważniejsze mecze - z Barceloną, z Milanem i Lyonem? Widziałem wszystkie te mecze i ciekawe jest to, że z tych trzech spotkań tylko w jednym byli słabsi od przeciwnika i był to właśnie mecz we Francji. Jeśli dodać do tego, że Real w tym sezonie NIGDY nie odrobił strat (nie wygrał ani nie zremisował ani jednego meczu lub dwumeczu, w którym jako pierwszy stracił gola), to wniosek jest prosty - zdanie "Real w ćwierćfinale LM" powinno w tym roku nadal być doskonałym dowci'pem.
Opublikowano 22 lutego 201015 l No niestety, ale jak wiadomo statystyki są po to aby je zmieniać (?) i mam nadzieję, że Real się przełamie. Bo jakby nie było potencjał na to mają ogromny... Ale tylko potencjał póki co.
Opublikowano 22 lutego 201015 l Przecież taki Villareal to drużyna conajmniej tak dobra jak Lyon Znaczy chodzi mi o to, że Lyon też nie ma nikogo prawie teraz typowe myslenie fana realu lyon "nikogo nie ma", ale i tak jest lepszy od realu co udowodnil w ostatnich kilku meczach obu druzyn.
Opublikowano 22 lutego 201015 l Typowe czepialstwo fana bayernu! Czy ja napisałem, że Lyon nie był lepszy od Realu? Był lepszy bo Real grał piach i to jest fakt.
Opublikowano 27 lutego 201015 l Tenerife 1-5 Real Madryt Znowu wysokie zwycięstwo Realu,jednak wynik mógł być zupełnie inny gdyby nie beznadziejna skuteczność piłkarzy Teneryfy. Albo Iker albo poprzeczka ratowała Real przed utratą gola
Opublikowano 27 lutego 201015 l No to Barca - Malaga 2:1, co za podanie Xaviego przy drugim golu, cudo : )
Opublikowano 28 lutego 201015 l Co za lob Higuaina który... Nie wszedł, to by był majstersztyk. Ogólnie Higuain rośnie na takiego kozaka jakim niegdyś był Raul (który notabene dziś czarodziejsko dotknął piłki i gol ;D). Benzema pewnie (pipi)zki po dzisiejszym spotkaniu dostał, bo wie, że na grę to chyba nie ma co liczyć... A asysta Marcelo i Garaya to tylko 30% udziału w bramce, Higuain takie strzały szczurowate sypał, że ten bramkarz miał łzy w oczach aż ;D (ta druga asysta w sumie to może trochę więcej). No jestem Pipitą zachwycony Aha i VDV ( ) nawet dobrze te parę minut zagrał (wywalczył karnego, w sensie, że chciał zaj.ebać chyba z całej siły a trafił gościa w łokieć piłką ), no i chyba asysta przy golu Raula (nie wiem czy mu to zaliczyli jako asystę, czy też bramkarz dotknął piłkę i wszystko poszło na konto Raula). Nie był to trudny przeciwnik, a mimo tego Real miał problemy w defensywie... A właściwie I DLATEGO Real miał problemy w defensywie, widocznie lekceważyli Teneryfę, a oni jak się już nie raz okazało potrafią walczyć do końca, tyle, że to były i tak za wysokie progi dla nich. A brat Alonso jest śmieszny jakiś
Opublikowano 28 lutego 201015 l Nie no, asysta VdV na bank zaliczona. Prawdziwy futbol to nie PES gdzie jak ci musnie ktos pilke to nie zaliczaja asysty Cieszy dobra forma Higuain'a, juz chyba z 16 bramek ma w lidze. Kozak.
Opublikowano 28 lutego 201015 l No to gicior (bo zasłużył sobie chociaż na tą asystę). Edytowane 28 lutego 201015 l przez Oran
Opublikowano 28 lutego 201015 l A co się dzieję z Kaką? Słyszałem, że gra lekki piach i Real chce go wytransferować z powrotem do Serie A.
Opublikowano 28 lutego 201015 l Piach-true chociaż ostatnio lekko zwyżkuje a statystycznie jest dobrze,transfer-bullshit.Nawet jakby grał totalną padaczkę tak pod względem wizualnym jak i statystycznym to Florek się do porażki transferowej nie przyzna.Zresztą ktoś by się musiał z chu.jem na łby pozamieniać żeby dać za Pastora kwotę jaką pewnie był Floro zażądał.
Opublikowano 28 lutego 201015 l Kaka chyba nie jest nawet w top 5 najlepszych transferów Realu w tym sezonie. Zaczął przeciętnie, później była kontuzja, później grał słabo. Ostatnio podobno gra nieźle, nie wiem. W meczu z Lyonem był beznadziejny.
Opublikowano 28 lutego 201015 l Teraz czas na Seville i Lyon. Oba na Bernabeu. Miejsce rozegrania bedzie kluczowe. Meczu ze Sevilla sie nie boje, bo raczej wygraja. Boje sie Lyonu
Opublikowano 1 marca 201015 l Real wygra oba mecze. Zobaczycie, wyjdą na takiej piźd'zie że zetrą oba kluby. Jak będzie inaczej to się popłaczę
Opublikowano 6 marca 201015 l 3:2 - nie wiem czy strzelą więcej, raczej nie, ale JEST (pipi)A VDV!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST JAKA KOŃCÓWKA (pipi)A JEGO MAĆ edit: ufffff, 3:2, no wrócili z dalekiej podróży - 0:2 na początku drugiej połowy, ostatni gwizdek i 3:2, pięknie! Jak zobaczyli, że 4 minuty doliczone MEGA ZRYW, wszyscy prócz Casillasa (jego fatalny mecz wg. mnie, tak BTW) wyszli na połowę Sevilli, JAKI ROZPIE.R.DOL! Edytowane 6 marca 201015 l przez Oran
Opublikowano 6 marca 201015 l Który to już raz Real funduje swoim fanom taki horrorek ? ;P Real pokazał charakter mimo tylu przeciwności losu.Wpierw bramka samobójcza,a później kuriozalna bramka strzelona przez Sevillę po błędzie Ikera. 3 gole,2 poprzeczki i jeden słupek ogólnie 16 strzałów oddanych przez Real przy ....2 Sevilli Oby z Lyonem zagrali podobnie jednak na zero z tyłu PS. Trzymam kciuki za Valencię za tydzień.. Edytowane 6 marca 201015 l przez MYSZa7
Opublikowano 6 marca 201015 l Jaram się bardzo - druga połowa to najładniejszy mecz w lidze hiszpańskiej w tym sezonie chyba, a na pewno najładniejszy mecz Realu. Żadne pogromy z wynikami hokejowymi się do tego meczu nie równają.
Opublikowano 6 marca 201015 l Bardzo zasłużona wygrana Realu.Z początku grali lekką padakę, ale później było już tylko lepiej.Jechać z Barceloną. PS. vdV pokazał, że zasługuje na uwagę przy ustalaniu pierwszej jedenastki, czego nie można powiedzieć o Kaka.Niech wraca do Serie A, wypalił się.
Opublikowano 6 marca 201015 l Real rozegral mecz sezonu. Tak samo nie bylo lepszego meczu w tym sezonie w lidze hiszpanskiej. Cos pieknego . Ale sie ciesze !!!!!!!!
Opublikowano 6 marca 201015 l Kaka znowu beznadzieja, ciekawe kiedy na ławie usiadzie. Gdyby nie Palop to by dwucyfrowo bylo.
Opublikowano 7 marca 201015 l I tak odpadną z Lyonem. Prędzej jakieś dobre gry na Wii wyjdą, niż Real przejdzie 1/8.
Opublikowano 7 marca 201015 l Mówisz, że Real powalczy? No w sumie odrobili pierwszy raz w tym sezonie straty, ba, wygrali. Mają słabego rywala, grają u siebie, jeden gol do odrobienia. Kto wie. Los się zawsze kiedyś odmienia.
Opublikowano 7 marca 201015 l Mówisz, że Real powalczy? No w sumie odrobili pierwszy raz w tym sezonie straty, ba, wygrali. Mają słabego rywala, grają u siebie, jeden gol do odrobienia. Kto wie. Los się zawsze kiedyś odmienia. Nie dla "Realu 1/8". Niech tylko Lyon strzeli gola, to Real wtedy musi 3. Niech nawet sobie ten Real wygrywa 2:0, wystarczy, że w 90 minucie stracą i tradycyjnie odpadną. Co do Wii to był żart oczywiście. A i lepszy od SMG jest Metroid Prime Corruption :potter:, Zelda Twilight Princess również, no i porty RE4 i Okami