Opublikowano 7 marca 201015 l oglądałem na canal plus i faktycznie bardzo fajny mecz ale przesadziecie z tym,że to bezsprzecznie najlepsze spotkanie w tym sezonie w Hiszpanii. Atletico-Barcelona stało na zbliżonym jesli nie nawet lepszym poziomie.
Opublikowano 7 marca 201015 l Ja mówię tylko o drugiej połowie jakby co, na pewno najładniejszy mecz Realu. Nie oglądałem meczu ATB vs Barca, więc możliwe, że też był kozacki. Ale z wiadomych względów mecze Realu zawsze są dla mnie ciekawsze
Opublikowano 7 marca 201015 l Bardzo dobry mecz. Na zaje.bistej fali znajduje się Higuain. Mimo, że nie strzelił bramki to widać, że jest w gazie. Dostaje piłkę tyłem do bramki, natychmiastowa zmiana kierunku biegu i już ma pozycję do strzału. Poza tym miał chyba 1 słupek i poprzeczkę. Naprawdę rasowy napastnik. Dawać go do CFC .
Opublikowano 7 marca 201015 l Ciekawe czy po sezonie Benzema bedzie chcial odejsc, tyle kasy w sumie w bloto, a najlepiej i tak graja ci, co juz w druzynie byli + Ronaldo Jak dla mnie albo powinien Pellegrini przestawic zespol i puscic Kake do ataku, bo nie radzi sobie zupelnie tam, gdzie go ustawia, albo na ławe jako rezerwowego napastnika, bo az przykro sie patrzy jak sie meczy.
Opublikowano 7 marca 201015 l Benzema musi się ograć jeszcze, popatrzcie na Higuaina, po jakim czasie stał się dopiero kozakiem, zaczął się doskonale rozumieć z innymi i gra w końcu pięknie. Jak Benzemę sprzedadzą (za psie pieniądze, bo za tyle ile dali to jeszcze można go oddać w sumie) to sytuacją będzie jak z Anelką.
Opublikowano 7 marca 201015 l Fakt, ale Benzema przychodzil jako gwiazda, Higuain jako zdolny gracz, gdzie przez pierwsze 2 sezony gral, bo nie bylo akurat nikogo innego. Zobaczymy, czy Benzema/klub wytrzymaja po zakonczeniu sezonu
Opublikowano 14 marca 201015 l Bar-Val 1-0 w 70min. Valencia nie istnieje.Czerwona kartka dla Maduro i zmarnowana 101% sytuacja z 67 minuty dobrze im nie wroza ;> Messi rzadzi i dzieli.Zeby tylko jeszcze skutecznosc poprawili to by juz z 4-0 bylo. Edit.Ha, prosilem i mam.Kolejne dwie bramki Messiegi (hattrick).Nie ma bata na niego dzis Edytowane 14 marca 201015 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 14 marca 201015 l O ile pierwsza połowa wyrównana i Valencia nie miała się czego wstydzić tak potem... bez komentarza. Przy 1-0 dla fcb Zigić miał tak chamskie sam na sam, że nawet ja bym strzelił. Zigić, dealbert [*]. Wypier.dalać.
Opublikowano 14 marca 201015 l Liczyłem na to,że Valencia jednak coś ugra z Barceloną,ale jak dowiedziałem się,że nie ma ani Villi ani Maty to już straciłem jakąkolwiek nadzieje Dealbert istny "geniusz" defensywy Real otrząsnął się jakoś po odpadnięciu w LM i pokonał Valladolid 4-1. Higuain odpowiedział hattrickiem na hatricka Messiego. To chyba między nimi rozegra się bój o tytuł Pichichi
Opublikowano 15 marca 201015 l Real jak zwykle. Motto tej drużyny: "w lidze się nam chce". Ósme zwycięstwo ligowe z rzędu. Ciekawostka z tabeli: różnica między 2. a 3. miejscem wynosi w tej chwili 18 punktów. Dość obrazowe.
Opublikowano 15 marca 201015 l No nie wiem czy im się chce, grali jak piz.dy Ronaldo mógł też mieć hat-trick co najmniej... Słaby mecz z słabym przeciwnikiem. Granero to w ogóle porażka Pellegrini jest idiotą, wpuszcza go raz zamiast VDV, a teraz zamiast Gutiego...
Opublikowano 16 marca 201015 l A Ribery podobno już jest w Realu ciekawe ile w tym prawdy i na ile takich transferów starczy Budżetu po Rooneyu xD Edytowane 16 marca 201015 l przez Codename
Opublikowano 16 marca 201015 l Real jak zwykle. Motto tej drużyny: "w lidze się nam chce". Ósme zwycięstwo ligowe z rzędu. Ciekawostka z tabeli: różnica między 2. a 3. miejscem wynosi w tej chwili 18 punktów. Dość obrazowe. To są uroki słabej ligi hiszpańskiej. W Anglii Real pewnie do ligi europejskiej by się nie zakwalifikował.
Opublikowano 16 marca 201015 l Real jak zwykle. Motto tej drużyny: "w lidze się nam chce". Ósme zwycięstwo ligowe z rzędu. Ciekawostka z tabeli: różnica między 2. a 3. miejscem wynosi w tej chwili 18 punktów. Dość obrazowe. To są uroki słabej ligi hiszpańskiej. W Anglii Real pewnie do ligi europejskiej by się nie zakwalifikował. To że Real w Lidze mistrzów wali po słupkach poprzeczkach piłkarzach i czym się da zamiast trafiać do pustej bramki nie zmienia faktu że liga Hiszpanska jest słaba Bo znając życie Sevilla i Barca przejdą dalej i zajdą na farcie do półfinałów eliminując drwali z Anglii XD
Opublikowano 16 marca 201015 l Real jak zwykle. Motto tej drużyny: "w lidze się nam chce". Ósme zwycięstwo ligowe z rzędu. Ciekawostka z tabeli: różnica między 2. a 3. miejscem wynosi w tej chwili 18 punktów. Dość obrazowe. To są uroki słabej ligi hiszpańskiej. W Anglii Real pewnie do ligi europejskiej by się nie zakwalifikował. To że Real w Lidze mistrzów wali po słupkach poprzeczkach piłkarzach i czym się da zamiast trafiać do pustej bramki nie zmienia faktu że liga Hiszpanska jest słaba Bo znając życie Sevilla i Barca przejdą dalej i zajdą na farcie do półfinałów eliminując drwali z Anglii XD Własnie Sevilla przegrywa u siebie z CSKA, jak nie strzelą dwóch goli to już dzisiaj odpadną. I dobrze, bo frajerzy mieli łatwą grupę. :potter:
Opublikowano 16 marca 201015 l Real jak zwykle. Motto tej drużyny: "w lidze się nam chce". Ósme zwycięstwo ligowe z rzędu. Ciekawostka z tabeli: różnica między 2. a 3. miejscem wynosi w tej chwili 18 punktów. Dość obrazowe. To są uroki słabej ligi hiszpańskiej. W Anglii Real pewnie do ligi europejskiej by się nie zakwalifikował. To że Real w Lidze mistrzów wali po słupkach poprzeczkach piłkarzach i czym się da zamiast trafiać do pustej bramki nie zmienia faktu że liga Hiszpanska jest słaba Bo znając życie Sevilla i Barca przejdą dalej i zajdą na farcie do półfinałów eliminując drwali z Anglii XD Własnie Sevilla przegrywa u siebie z CSKA, jak nie strzelą dwóch goli to już dzisiaj odpadną. I dobrze, bo frajerzy mieli łatwą grupę. :potter: No ale równoczesnie potęga z Ligi Angielskiej Chelsea również wypier.dala z LM wiec nie zacieszaj ryja xD (pipi)a jednak cofam te słowa chce żeby Barca odpadła już w 1/8 bo niechęc do nich jest jednak większa niż zachowanie twarzy PD Edytowane 16 marca 201015 l przez Codename
Opublikowano 16 marca 201015 l Real jak zwykle. Motto tej drużyny: "w lidze się nam chce". Ósme zwycięstwo ligowe z rzędu. Ciekawostka z tabeli: różnica między 2. a 3. miejscem wynosi w tej chwili 18 punktów. Dość obrazowe. To są uroki słabej ligi hiszpańskiej. W Anglii Real pewnie do ligi europejskiej by się nie zakwalifikował. To że Real w Lidze mistrzów wali po słupkach poprzeczkach piłkarzach i czym się da zamiast trafiać do pustej bramki nie zmienia faktu że liga Hiszpanska jest słaba Bo znając życie Sevilla i Barca przejdą dalej i zajdą na farcie do półfinałów eliminując drwali z Anglii XD Własnie Sevilla przegrywa u siebie z CSKA, jak nie strzelą dwóch goli to już dzisiaj odpadną. I dobrze, bo frajerzy mieli łatwą grupę. :potter: No ale równoczesnie potęga z Ligi Angielskiej Chelsea również wypier.dala z LM wiec nie zacieszaj ryja xD (pipi)a jednak cofam te słowa chce żeby Barca odpadła już w 1/8 bo niechęc do nich jest jednak większa niż zachowanie twarzy PD Tak, Chelsea przegrała i chuj im w dupę. A tak na marginesie, nigdy im nie kibicowałem (poza Ligą Mistrzów, gdzie zawsze jestem za Anglikami), bo wolę Liverpool.
Opublikowano 16 marca 201015 l (pipi)a jednak cofam te słowa chce żeby Barca odpadła już w 1/8 bo niechęc do nich jest jednak większa niż zachowanie twarzy PD +1 Poza tym niech se będzie ta primera division słaba, i co już? Stanął Ci? (@Zwyrodnialec & inni) Polska jest jeszcze słabsza, no i co tam? Co nie zmienia faktu, że mecze się tu ogląda po prostu zaj.ebiście. edit: w PRIMERA DIVISION oczywiście Edytowane 16 marca 201015 l przez Oran
Opublikowano 17 marca 201015 l Zwyrodnialec No to w temacie kompromitacji i słabości drużyn ogóle nie powinieneś się udzielać bo Liverpool odpadł już w grupie a teraz Obraniak z Ligi Europejskiej ich wysadzi (pipi)a jednak cofam te słowa chce żeby Barca odpadła już w 1/8 bo niechęc do nich jest jednak większa niż zachowanie twarzy PD +1 Poza tym niech se będzie ta primera division słaba, i co już? Stanął Ci? (@Zwyrodnialec & inni) Polska jest jeszcze słabsza, no i co tam? Co nie zmienia faktu, że mecze się tu ogląda po prostu zaj.ebiście. edit: w PRIMERA DIVISION oczywiście No bez przesady Primiera Division to druga liga na świecie zaraz po Angielskiej i w sumie nie dużo im do drwali brakowało ale teraz jak Real i Sevilla się w LM popisały i pewnie dołączy do nich Barka to jednak trochę uciekną ;/ Edytowane 17 marca 201015 l przez Codename
Opublikowano 20 marca 201015 l Kolejny mecz, kolejna bramka VDV, Pellegrini jest idiotą, można to już oficjalnie powiedzieć, by takiego zawodnika trzymać na ławie (gra bo nie ma Kaki...).
Opublikowano 21 marca 201015 l Może to nie Pellegrini jest idiotą, tylko ktoś wydał na Kakę trochę kasy i chciałby, żeby grał.
Opublikowano 21 marca 201015 l Fajnie, że Higuain strzelił bo postawiłem, że strzeli, ale mogliście mnie uprzedzić, żeby nie stawiać na Deportivo.
Opublikowano 21 marca 201015 l Właśnie oglądam mecz Barcy z Realem S. i nie jest tak źle. 2-0 to stan na 70 minutę meczu. Drugi gol Messiego był GENIALNY. Edytowane 21 marca 201015 l przez Gość