Daffy 10 570 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 oglądałem na canal plus i faktycznie bardzo fajny mecz ale przesadziecie z tym,że to bezsprzecznie najlepsze spotkanie w tym sezonie w Hiszpanii. Atletico-Barcelona stało na zbliżonym jesli nie nawet lepszym poziomie. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Ja mówię tylko o drugiej połowie jakby co, na pewno najładniejszy mecz Realu. Nie oglądałem meczu ATB vs Barca, więc możliwe, że też był kozacki. Ale z wiadomych względów mecze Realu zawsze są dla mnie ciekawsze Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Bardzo dobry mecz. Na zaje.bistej fali znajduje się Higuain. Mimo, że nie strzelił bramki to widać, że jest w gazie. Dostaje piłkę tyłem do bramki, natychmiastowa zmiana kierunku biegu i już ma pozycję do strzału. Poza tym miał chyba 1 słupek i poprzeczkę. Naprawdę rasowy napastnik. Dawać go do CFC . Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Ciekawe czy po sezonie Benzema bedzie chcial odejsc, tyle kasy w sumie w bloto, a najlepiej i tak graja ci, co juz w druzynie byli + Ronaldo Jak dla mnie albo powinien Pellegrini przestawic zespol i puscic Kake do ataku, bo nie radzi sobie zupelnie tam, gdzie go ustawia, albo na ławe jako rezerwowego napastnika, bo az przykro sie patrzy jak sie meczy. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Benzema musi się ograć jeszcze, popatrzcie na Higuaina, po jakim czasie stał się dopiero kozakiem, zaczął się doskonale rozumieć z innymi i gra w końcu pięknie. Jak Benzemę sprzedadzą (za psie pieniądze, bo za tyle ile dali to jeszcze można go oddać w sumie) to sytuacją będzie jak z Anelką. Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Fakt, ale Benzema przychodzil jako gwiazda, Higuain jako zdolny gracz, gdzie przez pierwsze 2 sezony gral, bo nie bylo akurat nikogo innego. Zobaczymy, czy Benzema/klub wytrzymaja po zakonczeniu sezonu Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 (edytowane) Bar-Val 1-0 w 70min. Valencia nie istnieje.Czerwona kartka dla Maduro i zmarnowana 101% sytuacja z 67 minuty dobrze im nie wroza ;> Messi rzadzi i dzieli.Zeby tylko jeszcze skutecznosc poprawili to by juz z 4-0 bylo. Edit.Ha, prosilem i mam.Kolejne dwie bramki Messiegi (hattrick).Nie ma bata na niego dzis Edytowane 14 marca 2010 przez El Loco Chocko Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 Messi pyknął 3 brameczki Valencii. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 O ile pierwsza połowa wyrównana i Valencia nie miała się czego wstydzić tak potem... bez komentarza. Przy 1-0 dla fcb Zigić miał tak chamskie sam na sam, że nawet ja bym strzelił. Zigić, dealbert [*]. Wypier.dalać. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 Liczyłem na to,że Valencia jednak coś ugra z Barceloną,ale jak dowiedziałem się,że nie ma ani Villi ani Maty to już straciłem jakąkolwiek nadzieje Dealbert istny "geniusz" defensywy Real otrząsnął się jakoś po odpadnięciu w LM i pokonał Valladolid 4-1. Higuain odpowiedział hattrickiem na hatricka Messiego. To chyba między nimi rozegra się bój o tytuł Pichichi Cytuj
ogqozo 6 550 Opublikowano 15 marca 2010 Opublikowano 15 marca 2010 Real jak zwykle. Motto tej drużyny: "w lidze się nam chce". Ósme zwycięstwo ligowe z rzędu. Ciekawostka z tabeli: różnica między 2. a 3. miejscem wynosi w tej chwili 18 punktów. Dość obrazowe. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 15 marca 2010 Opublikowano 15 marca 2010 No nie wiem czy im się chce, grali jak piz.dy Ronaldo mógł też mieć hat-trick co najmniej... Słaby mecz z słabym przeciwnikiem. Granero to w ogóle porażka Pellegrini jest idiotą, wpuszcza go raz zamiast VDV, a teraz zamiast Gutiego... Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 (edytowane) A Ribery podobno już jest w Realu ciekawe ile w tym prawdy i na ile takich transferów starczy Budżetu po Rooneyu xD Edytowane 16 marca 2010 przez Codename Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 Real jak zwykle. Motto tej drużyny: "w lidze się nam chce". Ósme zwycięstwo ligowe z rzędu. Ciekawostka z tabeli: różnica między 2. a 3. miejscem wynosi w tej chwili 18 punktów. Dość obrazowe. To są uroki słabej ligi hiszpańskiej. W Anglii Real pewnie do ligi europejskiej by się nie zakwalifikował. Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 Real jak zwykle. Motto tej drużyny: "w lidze się nam chce". Ósme zwycięstwo ligowe z rzędu. Ciekawostka z tabeli: różnica między 2. a 3. miejscem wynosi w tej chwili 18 punktów. Dość obrazowe. To są uroki słabej ligi hiszpańskiej. W Anglii Real pewnie do ligi europejskiej by się nie zakwalifikował. To że Real w Lidze mistrzów wali po słupkach poprzeczkach piłkarzach i czym się da zamiast trafiać do pustej bramki nie zmienia faktu że liga Hiszpanska jest słaba Bo znając życie Sevilla i Barca przejdą dalej i zajdą na farcie do półfinałów eliminując drwali z Anglii XD Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 Real jak zwykle. Motto tej drużyny: "w lidze się nam chce". Ósme zwycięstwo ligowe z rzędu. Ciekawostka z tabeli: różnica między 2. a 3. miejscem wynosi w tej chwili 18 punktów. Dość obrazowe. To są uroki słabej ligi hiszpańskiej. W Anglii Real pewnie do ligi europejskiej by się nie zakwalifikował. To że Real w Lidze mistrzów wali po słupkach poprzeczkach piłkarzach i czym się da zamiast trafiać do pustej bramki nie zmienia faktu że liga Hiszpanska jest słaba Bo znając życie Sevilla i Barca przejdą dalej i zajdą na farcie do półfinałów eliminując drwali z Anglii XD Własnie Sevilla przegrywa u siebie z CSKA, jak nie strzelą dwóch goli to już dzisiaj odpadną. I dobrze, bo frajerzy mieli łatwą grupę. :potter: Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 (edytowane) Real jak zwykle. Motto tej drużyny: "w lidze się nam chce". Ósme zwycięstwo ligowe z rzędu. Ciekawostka z tabeli: różnica między 2. a 3. miejscem wynosi w tej chwili 18 punktów. Dość obrazowe. To są uroki słabej ligi hiszpańskiej. W Anglii Real pewnie do ligi europejskiej by się nie zakwalifikował. To że Real w Lidze mistrzów wali po słupkach poprzeczkach piłkarzach i czym się da zamiast trafiać do pustej bramki nie zmienia faktu że liga Hiszpanska jest słaba Bo znając życie Sevilla i Barca przejdą dalej i zajdą na farcie do półfinałów eliminując drwali z Anglii XD Własnie Sevilla przegrywa u siebie z CSKA, jak nie strzelą dwóch goli to już dzisiaj odpadną. I dobrze, bo frajerzy mieli łatwą grupę. :potter: No ale równoczesnie potęga z Ligi Angielskiej Chelsea również wypier.dala z LM wiec nie zacieszaj ryja xD (pipi)a jednak cofam te słowa chce żeby Barca odpadła już w 1/8 bo niechęc do nich jest jednak większa niż zachowanie twarzy PD Edytowane 16 marca 2010 przez Codename Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 Real jak zwykle. Motto tej drużyny: "w lidze się nam chce". Ósme zwycięstwo ligowe z rzędu. Ciekawostka z tabeli: różnica między 2. a 3. miejscem wynosi w tej chwili 18 punktów. Dość obrazowe. To są uroki słabej ligi hiszpańskiej. W Anglii Real pewnie do ligi europejskiej by się nie zakwalifikował. To że Real w Lidze mistrzów wali po słupkach poprzeczkach piłkarzach i czym się da zamiast trafiać do pustej bramki nie zmienia faktu że liga Hiszpanska jest słaba Bo znając życie Sevilla i Barca przejdą dalej i zajdą na farcie do półfinałów eliminując drwali z Anglii XD Własnie Sevilla przegrywa u siebie z CSKA, jak nie strzelą dwóch goli to już dzisiaj odpadną. I dobrze, bo frajerzy mieli łatwą grupę. :potter: No ale równoczesnie potęga z Ligi Angielskiej Chelsea również wypier.dala z LM wiec nie zacieszaj ryja xD (pipi)a jednak cofam te słowa chce żeby Barca odpadła już w 1/8 bo niechęc do nich jest jednak większa niż zachowanie twarzy PD Tak, Chelsea przegrała i chuj im w dupę. A tak na marginesie, nigdy im nie kibicowałem (poza Ligą Mistrzów, gdzie zawsze jestem za Anglikami), bo wolę Liverpool. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 (edytowane) (pipi)a jednak cofam te słowa chce żeby Barca odpadła już w 1/8 bo niechęc do nich jest jednak większa niż zachowanie twarzy PD +1 Poza tym niech se będzie ta primera division słaba, i co już? Stanął Ci? (@Zwyrodnialec & inni) Polska jest jeszcze słabsza, no i co tam? Co nie zmienia faktu, że mecze się tu ogląda po prostu zaj.ebiście. edit: w PRIMERA DIVISION oczywiście Edytowane 16 marca 2010 przez Oran 1 Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 (edytowane) Zwyrodnialec No to w temacie kompromitacji i słabości drużyn ogóle nie powinieneś się udzielać bo Liverpool odpadł już w grupie a teraz Obraniak z Ligi Europejskiej ich wysadzi (pipi)a jednak cofam te słowa chce żeby Barca odpadła już w 1/8 bo niechęc do nich jest jednak większa niż zachowanie twarzy PD +1 Poza tym niech se będzie ta primera division słaba, i co już? Stanął Ci? (@Zwyrodnialec & inni) Polska jest jeszcze słabsza, no i co tam? Co nie zmienia faktu, że mecze się tu ogląda po prostu zaj.ebiście. edit: w PRIMERA DIVISION oczywiście No bez przesady Primiera Division to druga liga na świecie zaraz po Angielskiej i w sumie nie dużo im do drwali brakowało ale teraz jak Real i Sevilla się w LM popisały i pewnie dołączy do nich Barka to jednak trochę uciekną ;/ Edytowane 17 marca 2010 przez Codename Cytuj
Gość Oran Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 Kolejny mecz, kolejna bramka VDV, Pellegrini jest idiotą, można to już oficjalnie powiedzieć, by takiego zawodnika trzymać na ławie (gra bo nie ma Kaki...). Cytuj
Gość Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 Może to nie Pellegrini jest idiotą, tylko ktoś wydał na Kakę trochę kasy i chciałby, żeby grał. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 A może wystarczyło by zamiast Marcelo grał VDV? Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 Fajnie, że Higuain strzelił bo postawiłem, że strzeli, ale mogliście mnie uprzedzić, żeby nie stawiać na Deportivo. Cytuj
Gość Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 (edytowane) Właśnie oglądam mecz Barcy z Realem S. i nie jest tak źle. 2-0 to stan na 70 minutę meczu. Drugi gol Messiego był GENIALNY. Edytowane 21 marca 2010 przez Gość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi