Shago 3 563 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Dajcie juz to Gran Derby... Przynajmniej bedzie wiadomo jak sie skonczy ta zenada w lidze Hiszpanskiej. Gorzej, jak padnie remis Cytuj
Gość Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 (edytowane) O Jezus, no niesamowite odkrycie, że Higuain jest niezły. Pisałem z rok temu, że to jeden z najlepszych graczy ligi hiszpańskiej. Problem jest taki, że w Lidze Mistrzów Higuain gra fatalnie. No, dobra, oddajmy mu, że w meczach z Zurichem nie było tak źle. Poza tym - dno. Trudno więc nazywać go niedocenianym. Real może pobić w tym sezonie jeszcze setkę rekordów ligi hiszpańskiej, ale i tak będzie to rok spisany na straty ze względu na przegrany dwumecz w LM. Higuain, jako lider ofensywy zespołu, jest za tę porażkę odpowiedzialny. Oczywiście dużo większe dno zaprezentował wtedy Kaka, ale od niego chyba nikt nie oczekuje już dobrej gry. Brawo ogqozo, będziesz znany jako "odkrywca talentu Higuaina" :potter: .Jak dla mnie jest niedoceniany. Chłopaka można było zauważyć już nawet wcześniej niż sezon temu, a Real na gwałt ściągał nowych napastników, tak jakby to w ataku tkwił największy problem. Co do GD, będzie ciekawie, bo na chwilę obecną, nie mam pojęcia czy Real jest już w stanie grać "duże" mecze (w tym sezonie, fani tego klubu kilka razy za wcześnie popadali w huraoptymizm) i czy piłkarze Barcy trafią z formą, bo z tym różnie bywa. Ktoś ma jakieś pomysły? Edytowane 26 marca 2010 przez Gość Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Co do GD, będzie ciekawie, bo na chwilę obecną, nie mam pojęcia czy Real jest już w stanie grać "duże" mecze W ciągu ostatnich 2 lat wszystkie przegrali. Hm... chyba nie są w stanie. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Co do GD, będzie ciekawie, bo na chwilę obecną, nie mam pojęcia czy Real jest już w stanie grać "duże" mecze (w tym sezonie, fani tego klubu kilka razy za wcześnie popadali w huraoptymizm) i czy piłkarze Barcy trafią z formą, bo z tym różnie bywa. Ktoś ma jakieś pomysły? Wiem, ze to bedzie ostatni mecz w lidze Hiszpanskiej, ktory cos zmieni. I mysle, ze to bedzie dobry mecz . Pierwsze mecz byl swietny, a ten zapowiada sie napewno nie gorzej. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Skoro Real nie chce dac Higuainowi tyle ile chce od reki w nowym kontrakcie to cos jest nie halo, jakby widzieli w nim juz gwiazde i inwestycje na lata daliby mu kazde pieniadze. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Zależy jakie zarobki chce mieć Higuain. Może takie jak C.Ronaldo? Cytuj
Gość Oran Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Kolejny dowód jakim idiotyzmem kierował się Pellegrini (ciekawe czy jak wróci Kaka, to czy zobaczymy powrót idiotyzmu). Marcelo w 26 meczach też ma 7 asyst... Tyle, że VDV grał ze 4 w pierwszym składzie... Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 VdV pokazal, ze Kaka to niesamowicie nie trafiona inwestycja... Ale w sumie Oran nie ma sie czemu dziwic. Poprzychodzily gwiazdy, to trzeba bylo pokazac, ze sa wart swojej kasy. Teraz widzimy, ze Kaki i Benzemy mogloby wogole nie byc. Ronaldo, Alonso, Arbeloa i Albiol to byl strzal w dziesiatke. Jesli w wakacje nie nastapia zadne wielkie zmiany, to w przyszlym sezonie ten Real bedzie gral swietna pilke. Zobaczycie. Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 He ja postaram się tu wlepić jakieś foty z derbów Madrytu jak uda mi się wejściówkę tanio od jakiegoś konika kupić Bo w necie już nie ma :X Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 VdV pokazal, ze Kaka to niesamowicie nie trafiona inwestycja... Ale w sumie Oran nie ma sie czemu dziwic. Poprzychodzily gwiazdy, to trzeba bylo pokazac, ze sa wart swojej kasy. Teraz widzimy, ze Kaki i Benzemy mogloby wogole nie byc. Ronaldo, Alonso, Arbeloa i Albiol to byl strzal w dziesiatke. Jesli w wakacje nie nastapia zadne wielkie zmiany, to w przyszlym sezonie ten Real bedzie gral swietna pilke. Zobaczycie. problem jest taki, ze w realu co pol sezonu robia wielkie zmiany... [*] Cytuj
Gość Oran Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 (edytowane) @Shangitangi Ale tu chodzi bardziej o Marcelo który grał nie wiadomo dlaczego, gdy na ławce był VDV. edit: o sprzedaży Robbena który to idealnie by pasował do składu nie wspominam, bo to raczej nie decyzja Pellegriniego a Valdano. Edytowane 26 marca 2010 przez Oran Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 (edytowane) Marcelo to dobry grajek... o ile nie gra na obronie :] Edytowane 27 marca 2010 przez Shagohad Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 O Jezus, no niesamowite odkrycie, że Higuain jest niezły. Pisałem z rok temu, że to jeden z najlepszych graczy ligi hiszpańskiej. Problem jest taki, że w Lidze Mistrzów Higuain gra fatalnie. No, dobra, oddajmy mu, że w meczach z Zurichem nie było tak źle. Poza tym - dno. Trudno więc nazywać go niedocenianym. Real może pobić w tym sezonie jeszcze setkę rekordów ligi hiszpańskiej, ale i tak będzie to rok spisany na straty ze względu na przegrany dwumecz w LM. Higuain, jako lider ofensywy zespołu, jest za tę porażkę odpowiedzialny. Oczywiście dużo większe dno zaprezentował wtedy Kaka, ale od niego chyba nikt nie oczekuje już dobrej gry. Brawo ogqozo, będziesz znany jako "odkrywca talentu Higuaina" :potter: .Jak dla mnie jest niedoceniany. Chłopaka można było zauważyć już nawet wcześniej niż sezon temu, a Real na gwałt ściągał nowych napastników, tak jakby to w ataku tkwił największy problem. Co do GD, będzie ciekawie, bo na chwilę obecną, nie mam pojęcia czy Real jest już w stanie grać "duże" mecze (w tym sezonie, fani tego klubu kilka razy za wcześnie popadali w huraoptymizm) i czy piłkarze Barcy trafią z formą, bo z tym różnie bywa. Ktoś ma jakieś pomysły? Od przyjścia Higuaina Real ściągnał bodajże dwóch napastników Saviole i Benzemę....jak wiemy jedynym konkurentem jest Karim Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Zależy jakie zarobki chce mieć Higuain. Może takie jak C.Ronaldo? Jesli dobrze pamietam to, co mowili na C+ niedawno to chce nowy kontrakt na 4-4.5mln euro Higuain, ale nie moga sie dogadac na razie. Cytuj
Gość Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Kolejne punkty ciężko wywalczone i kolejny krok do odzyskania formy przez Zlatana. Gospodarze tanio skóry nie sprzedali i gdyby nie parę naprawdę dobrych interwencji Victora, byłoby gorącą. Czekamy na derby Madrytu, ale nie liczyłbym na wpadkę Realu (choć oczywiście tego im życzę ). Może jak Higuain walnie w tym sezonie jeszcze z 15 bramek, to dostanie te "marne" 4-4.5 mln... Cytuj
Gość Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 3-0. Brak mi słów. Nie oszukujmy się, Valencia od kilku sezonów ma problemy z regularnością i takie przegrane z du.py zdarzają się im dosyć często. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Czyli co... 21pkt roznicy jak Real wygra ?. Nice... :] Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 3-0. Brak mi słów. No wybacz, ale jak jedyny napastnik dostaje czerwo i zamiast zrobić od razu zmiany to się czeka do straty drugiej bramki, to się nie ma co dziwić. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Do przerwy 1:0 dla Atletico ( Reyes ), akurat sie obraz w c+ zawiesil na sekunde przed bramka Rafael VDV powinien wyrownac, ale Tiago interwencja sezonu Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 3 : 1 ... szkoda myslalem ze Atletico zrobi niespodzianke 2 Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Higuain, niech przedłużą z nim kontrakt :potter: Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 To nie bylo by w stylu Realu zeby zatrzymac najlepiej grajacego napastnika 2 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 no i koniec. ramos jak przedluzal bezczelnie hiehie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi