Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

I po meczu, Real znowu odpuścił końcówkę, ale dobry mecz, kartki które Ramos i Xabi mieli zdobyć to zdobyli, także na 100% w meczu z Barcą będą grać.

Teraz Racing, być może w końcu Metzelder będzie grał (brak Ramosa) i pewnie któryś z Diarr z Gago w środku pola.

Mega mecz Xabiego, ale trochę sobie noty obniżył tą ręką.

@banny

Bo potrzebował żółtej ;]

Edytowane przez Oran
Opublikowano

Kolejne 3 punkty,kolejne 3 bramki i kolejna remontada w tym sezonie :) Znowu niecałe 20 minut wystarczyło by Real przesądził losy spotkania. Prawie genialny mecz Alonso...kompletnie nie potrzebna ręka,po której nastała niepotrzebna nerwówka.Bramka Arbeloi taka w stylu Messiego :P

Do przerwy 1:0 dla Atletico ( Reyes ), akurat sie obraz w c+ zawiesil na sekunde przed bramka :lol:Rafael VDV powinien wyrownac, ale Tiago interwencja sezonu :woot:

Higuain... :)

Opublikowano

Kontuzja Ibrahimovica podobno jest dość poważna. Na tyle, że nie wiadomo, czy zagra za tydzień z Realem. Z drugiej strony, to chyba dobrze. Barcelona wydaje się trochę znudzona swoją dominacją. Pedro, Krkic, Suarez - wystaw dowolnek młodego wychowanka Barcy na ataku, to będzie strzelał.

To będzie kluczowy tydzień dla Barcelony. Jeśli zdołają zdominować Arsenal tak, jak w pierwszym meczu, a jednocześnie zostawić tyle sił, by po 4 dniach pokonać Real w Madrycie, to trzeba będzie zacząć się bać. Dobrze, że chociaż ten Puchar Hiszpanii przegrali. Znaczy, że jednak są ludźmi i może nie będzie tak źle. Źle w sensie: monotonnie w tabeli zwycięzców.

Opublikowano

No zobaczymy jak to będzie, Real podobno nie przegrał żadnego meczu u siebie w tym sezonie. Prawdopodobnie to będzie decydujące starcie o mistrzostwo.

Co do LM, to Barcelonie jak na razie idzie dobrze, ale czy uda im się obronić tytuł? Wiele drużyn próbowało, w tym i Barca, lecz nikomu się nie udało. Tym razem będzie podobnie.

• Plusik 2
Opublikowano

Ogólnie szpital w Barcy, Pique nie zagra z Arsenalem, z Iniestą przecież też coś... HYHY! Ja się cieszę ;]

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem jak można się cieszyć z kontuzji ? Ja na przykład chciałbym, żeby w GD obie drużyny wystąpiły w najmocniejszym zestawieniu. Dlatego mam nadzieje, że Ibra i Pique zdarzą się wyleczyć.

Co do LM, to Barcelonie jak na razie idzie dobrze, ale czy uda im się obronić tytuł? Wiele drużyn próbowało, w tym i Barca, lecz nikomu się nie udało. Tym razem będzie podobnie.

Kiedy musi być ten pierwszy raz i w końcu jakaś drużyna obroni tytuł.Mam szczerą nadzieje, że będzie to Barca i to w tym sezonie. Wygranie LM na stadionie Realu, to by było coś niezwykłego.

Edytowane przez agst
Opublikowano

Ogólnie szpital w Barcy, Pique nie zagra z Arsenalem, z Iniestą przecież też coś... HYHY! Ja się cieszę ;]

Iniesta będzie zdrowy, martwi kontuzja Zlatana, ale może zagrać Bojan przecież.

Opublikowano

(pipi)a 15 ojro za zwiedzanie Santiago Bernabeu wydałem mam nadzieję że dobrze je spożytkują :(

To im nawet na waciki nie wystarczy.

Czyli raczej nic się nie zmieni na szczycie tabeli, aż do GD. Zlatan niech odpoczywa, bo boje się, że Real nie pozwoli Barce na stworzenie 5-6 sytuacji, które Szwed mógły lekką reką zmarnować. Opcją jest bojan, który musi w końcu potwierdzić, czy wart jest tego czekania (wierzę, że tak).

Opublikowano

Tylko 2:0 z Racingiem, trzeba będzie gromić rywali potem by chociaż ten rekord pobić w ilości strzelonych goli

Opublikowano

Guardiola zaskoczył! W wyjściowej jedenastce brakuje Andrésa Iniesty. Ponadto zaskakująca jest obecność trzech środkowych obrońców Puyola, Milito i Piqué. Z tego można wywnioskować, że Kapitan zajmie miejsce na prawej obronie, a Dani Alves na prawej flace ataku. Jednak drugim, bardziej realnym scenariuszem jest gra Puyola na lewej obronie, Alves na prawej z parą Milito-Piqué w środku. Wtedy bardziej ofensywnie byłby ustawiony Maxwell, podobnie jak w meczu z Athletic.

Barcelona: Valdés; Puyol, Piqué, Milito, Maxwell; Busquets, Keita, Xavi; Dani Alves, Pedro; Messi.

rezerwowi: Pinto, Bojan, Iniesta, Henry, Czyhrynski, Márquez, Touré

Real Madryt: Casillas; Sergio Ramos, Garay, Albiol, Arbeloa; Xabi Alonso, Gago; Van der Vaart, Marcelo; Cristiano Ronaldo, Higuaín.

[źródło: Mundo Deportivo/Sport]

Transmisje:

http://www.atdhe.net/index.html

http://www.rojadirecta.org/

http://www.iraqgoals.net/