Gość Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 (edytowane) Dobra, ale serio jeżeli tak jest to pozdrawiam wszystkich którzy twierdzą iż barca jest pokrzywdzona przez sędziów GDZIEKOLWIEK. edit: Poza tym zaj.ebiście to pokazuje siłe Hiszpańskiej ligi, ten mecz z Villarealem i mecz z Interem ;D Ale przynajmniej teraz możemy powiedzieć, że jest to najbardziej widowiskowa liga na świecie - wyniki 2:0 mogą być najwyższymi w kolejce tylko dwa razy w sezonie (w derbach ;p). A i czasem jest tam 6:2 na przykład ;D Faktycznie, żółty kartonik w 79 minucie (plus czerwo) wiele zmieniłby w wyniku tego meczu. W sumie to nie wiadomo o co chodziło, bo sam Sergio był zdezorientowany. Sędziowanie w Hiszpanii jest nie najlepsze i Barca w tym sezonie parę razy na tym się przejechała, to fakt. Wolałbym jednak nie dopisywać do tego żadnej spiskowej teorii. Co do ilości goli w meczu, to lepiej jest w Anglii. Wystarczy popatrzyć ile tam razy gromiła rywali taka Chelsea i jaką ilością goli. A przecież to liga, "gdzie każdy może wygrać z każdym" (jasne...). Szukanie analogii Villarreal- Inter jest trochę z pupy, ale to składam na karb hejterowego nastawienia. Co do meczu, to poczułem sporą ulgę, bo VillarRealu w ostatnich latach obawiam się bardziej niż samego Realu. Koncentracja do końca i oby tylko Barca nie pozbywała się Bojana... Edytowane 2 maja 2010 przez Gość Cytuj
Gość Oran Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Chodzi mi o anulowanie kartki po meczu... To Listkiewicz takich przekrętów nie robił za darmo. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 (edytowane) Kameniemu to kartkę kto cofnął przed meczem z Barceloną? A Albiolowi przed Valencia? Hm? Edytowane 2 maja 2010 przez Musiol Cytuj
Gość Oran Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Co innego kartka za coś czego nie było, a co innego kartka za coś co było. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Chodzi mi o anulowanie kartki po meczu... To Listkiewicz takich przekrętów nie robił za darmo. LOL, jakby im ten cały Bus...Sergio bo nie umiem nazwiska napisać, był potrzebny do wygrywania meczów. Gdyby chodziło o Messiego to rozumiem. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Ale o co chodzi? Busquets dostał drugą żółtą za nic jak dla mnie przynajmniej z tego co widziałem na Youtubie ,więc anulowanie kartki po meczu mnie nie dziwi ...no chyba,że źle rozumuje Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 No o to chodzi, sędziemu się coś powaliło, bo to zawodnik Villareal szarpał Sergio i on powinien dostać kartkę. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 (edytowane) No ale przecież Busquets to drwal, nawet Real by go nie kupił, więc nie wiem w czym problem. Edytowane 2 maja 2010 przez Khadgar Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 (edytowane) Tamtaramtam 89 minuta Real - Osasuna 2:2 Lol wyslalem posta i po 5s Ronaldo strzelil gola kur.wa Edytowane 2 maja 2010 przez Bartg Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Zaj.ebiste emocje Brawo Ronaldo!!! Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Huh Wciąż jest szansa na mistrza... Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 I tak odpadną w następnej edycji LM w 1/8. 1 Cytuj
Ader 383 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Ronaldo po raz kolejny udowodnił, że był jedynym udanym transferem realu. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Zapomniałem o meczu ;/ Chociaż tyle, że wygrali. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Tak sie sklada, ze ogladalem mecz i jestem załamany, ze w Hiszpanii druzyna z tak slaba obroną jak real walczy o mistrzostwo. To co się dzialo w okolicach szesnastki realu to jest jakaś farsa. W sumie nie dziwie sie, ze to druzyna 1/8. Co by oni bez Ronaldo zrobili... Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Tak sie sklada, ze ogladalem mecz i jestem załamany, ze w Hiszpanii druzyna z tak slaba obroną jak real walczy o mistrzostwo. To co się dzialo w okolicach szesnastki realu to jest jakaś farsa. W sumie nie dziwie sie, ze to druzyna 1/8. Co by oni bez Ronaldo zrobili... Trafiłeś po prostu na najbardziej ch.ujowy mecz obrony Realu w tym sezonie Chociaż to co się tam działo trzeba pozostawić bez komentarza trzeba Evrę/Maicona i Vidicia Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Tak sie sklada, ze ogladalem mecz i jestem załamany, ze w Hiszpanii druzyna z tak slaba obroną jak real walczy o mistrzostwo. To co się dzialo w okolicach szesnastki realu to jest jakaś farsa. W sumie nie dziwie sie, ze to druzyna 1/8. Co by oni bez Ronaldo zrobili... Trafiłeś po prostu na najbardziej ch.ujowy mecz obrony Realu w tym sezonie Chociaż to co się tam działo trzeba pozostawić bez komentarza trzeba Evrę/Maicona i Vidicia Dlatego właśnie każdy gardzi tym klubem. Polityka opiera się tylko na podkupowaniu grajków innym drużynom, a ostatecznie i tak chuj z tego wychodzi. Przypomnę tylko, że kiedy Real zaczął ściągać największe nazwiska (Ronaldo, Figo, Zidane) udało im się wygrać LM tylko jeden raz. Wniosek jest prosty, to nie Fifa czy PES, że nakupujesz zawodników i już nikt cię nie pokona. Ale Perez chyba dalej myśli, że taka polityka przyniesie skutek. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Mówisz tak jakby żaden inny klub nie dokonywał transferów poza Realem :potter: Cytuj
Mati 6 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Transfery pewnie robia sporo, mega transferow? max jeden bo kogo stac na wydupczenie takiej ilosci siana w powietrze ? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Dokładnie, każdy robi transfery, ale tylko w Realu chyba jest takie podejście "jak nie kupimy tego zawodnika, to nic nie ugramy". Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Dokładnie, każdy robi transfery, ale tylko w Realu chyba jest takie podejście "jak nie kupimy tego zawodnika, to nic nie ugramy". Coś w tym jest ale z tak nieprzewidywalną obroną można i wygrać LM albo odpaść po raz 7 w 1/8 Cytuj
Gość Oran Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 No ale transfery obrońców to chyba najlepsze co można zrobić w piłce nożnej - najważniejsza formacja tak naprawdę. Także pier.dolamento i tyle, potrzebny jest jeszcze jeden klasowy obrońca na bok i powrót Pepe by mówić o tym, że Real ma obronę. Figlarz to chyba nie widziałeś obrony Realu w zeszłym i jeszcze wcześniej sezonie ;D Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 i tak obrona teraz jest lepsza niz 4 salgado hierro helguera i R.Carlos : ) Salgado -> mecz bez czerwonej meczem stracony, Carlos -> przez cala kariere mu chyba nikt nie powiedzial gdzie jest jego pole karne ; ) Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 i tak obrona teraz jest lepsza niz 4 salgado hierro helguera i R.Carlos : ) Salgado -> mecz bez czerwonej meczem stracony, Carlos -> przez cala kariere mu chyba nikt nie powiedzial gdzie jest jego pole karne ; ) Właśnie obraziłeś dwóch najlepszych bocznych obrońców ostatnich dwóch dekad Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi