wet_willy 2 163 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Ja i tym wiem bo sledze lige Angielska i Hiszpanska od lat po prostu zal mi kibiców Realu który tak na prawdę jest Drużyna Brawo Sport i nawet pomimo tego ze nie przepadam nawet za Barcelona uważam ze należy się jej 100 kroć większy szacunek ( za wychowanków i zdrowa politykę klubowa ) niż Realowi Madryt który osiągnął coś tylko kiedy Gen. Franco groził wiezieniem/śmiercią innym drużyna w Hiszpanii Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Tutaj jeszcze wrzucam 12-tkę najdrożych piłkarzy. Co ciekawe, aż 8 piłkarzy zostało wykupionych z Serie A. Jak widać pierwsza piątka należy do Primera Division, z czego aż 4 transfery przypadają na Real. Więc dalej nie ma sensu komentować. :potter: http://en.wikipedia.org/wiki/Transfer_(football) Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 (edytowane) Ja i tym wiem bo sledze lige Angielska i Hiszpanska od lat po prostu zal mi kibiców Realu który tak na prawdę jest Drużyna Brawo Sport i nawet pomimo tego ze nie przepadam nawet za Barcelona uważam ze należy się jej 100 kroć większy szacunek ( za wychowanków i zdrowa politykę klubowa ) niż Realowi Madryt który osiągnął coś tylko kiedy Gen. Franco groził wiezieniem/śmiercią innym drużyna w Hiszpanii Kur... to jest po prostu śmieszne...Tak pan Franco nawet za śmierci groził i mordował innych by tylko Real wygrywał mistrzostwo 3 razy z rzędu od 77 roku czy 5 razy z rzędu od 85 Gdy Real zdobywał 5 razy z rzędu PM też jeździł po całej europie i groził czy mordował...tak wszystko dzięki Franco. Przekupił także Butta żeby puścił bramę Zidane-a w 2002 roku. (pipi) pomyślcie trochę. EDIT: Żeby nie było,że kompletnie neguje wpływ Franco na sukcesy Realu za jego życia...takie 11-1 z Barceloną było bardzo wymowne np. Blazej ty się lepiej nie odzywaj w tym temacie...posty ala neo kids :] Przez takich idiotów kibice Realu są wyśmiewani. Edytowane 5 maja 2010 przez MYSZa7 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Mysza spoko mówiłem o tym ze "Galacticos" powstało za czasów Franco o ile się nie mylę ( jeżeli się mylę to przepraszam ) ale ogólnie po przeczytaniu posta którego napisałem pod wpływem emocji można tego nie wywnioskować Co i tak nie zmienia faktu ze Real nawet po tym jak Franco nie był już u władzy wygrywał sporo tylko i wyłącznie dzięki jego wpływom ( jako ze po tych machlojach drużyna była przygotowana na następne 10 lat pod względem kadrowym ) Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 (edytowane) Hmmm zależy o jakie Galacticos ci chodzi Jeśli o te z Puskasem,Gento,Di Stefano,Kopą i Santamarią to tak jest ono za czasów Franco. Ale Zidane,Figo,Becks,Ronaldo i Raul to już czasy pana Pereza Edytowane 5 maja 2010 przez MYSZa7 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Dokładnie chodzi mi o te z Di Stefano :> Czasy Zidana to inna bajka byli w tedy na Fali tak jak teraz Barcelona Ok pośmiejmy się dalej z postów Blazeja 1 Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Ale co ty Ukjo pier'dolisz za przeproszeniem. Nie chodziło mi o konkretne nazwiska, a o solidność prezentowaną przez wymienionych graczy. Rozumiesz pojęcie solidność? To gracz, który nie jest gwiazdorem, gra na równym i wysokim poziomie- tak jak Fletcher, Sneijder, van Nisterlooy, Olic, Petric, O'Shea i mógłbym tak wyliczać i wyliczać. Ale nie, bo wpada Ukjo i mówi, że jestem głupi. Naucz się czytać ze zrozumieniem! Ja nie chcę Fletchera, Sneijdera czy Van Gola- chodzi mi o pewną klasę jaką wyznaczają. Ale nie, ty interpretujesz w tylko sobie znany sposób mego posta na dodatek podciągając go do reszty kibiców Realu. Mam nadzieję, że ta odpowiedź cię zadowala, jeżeli jest inaczej to ubolewam, bo pisałem prostym językiem, żebyś zrozumiał. Litości. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Di Maria może być takim samym niewypałem jak Quaresma w Interze. W Porto Quaresma też był bogiem, ale liga portugalska to nie hiszpańska,włoska czy angielska. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 (edytowane) Ale Di Maria gra w hiszpańskiej lidze :potter: EDIT: gupek ze mnie, racja nie wiem czemu pomyliłem z Sevillą... Edytowane 5 maja 2010 przez Figlarz Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Zauważcie jeszcze pewną zależność. Jeżeli po zawodnika zgłasza się Real to wiadomym jest, że klub może sobie dać wyższą cenę za niego, bo Real i tak zazwyczaj kupi upatrzonego grajka Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Blazej i proszę cie nie przyrównuj transferów MU do transferów Realu bo znowu robisz z siebie idiotę Carrick Ferdinand Valencia i Rooney nie kosztowali tyle co Transfer Ronaldo Bo Ronaldo gra jak tych trzech Zauważcie jeszcze pewną zależność. Jeżeli po zawodnika zgłasza się Real to wiadomym jest, że klub może sobie dać wyższą cenę za niego, bo Real i tak zazwyczaj kupi upatrzonego grajka Bo co to za róznica dla Realu pare mln i tak się zwróci Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Heh no tak np będzie trzeba sprzedać stadion miastu żeby z tych długów wyjść ... Ciekawe co teraz będzie trzeba sprzedać Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 (edytowane) Heh no tak np będzie trzeba sprzedać stadion miastu żeby z tych długów wyjść ... Ciekawe co teraz będzie trzeba sprzedać O to się nie martw Real ma przecież mnóstwo zabezpieczeń w postaci nieruchomosci które dostał od miasta za 1 ojro Edytowane 5 maja 2010 przez Codename Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Dokładnie chodzi mi o te z Di Stefano :> Czasy Zidana to inna bajka byli w tedy na Fali tak jak teraz Barcelona Ok pośmiejmy się dalej z postów Blazeja Raz tylko udało im się wygrać w tym czasie LM. Więc to też nie była jakaś zajebista forma, no ale chociaż przechodzili tą 1/8. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Oo! Real przegrywa . Co się stało się? Pewnie dowiozą zwycięstwo ale prowadzenie Mallorki mnie troszkę zaskakuje. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 No jest 1:1, co do długów Realu to 1.2 mln koszulek samego Ronaldo poszło, nie wiem po ile one są, ale... Dużo się zwróciło z nich samych tego transferu, a nie mówię ile się zwróciło za bramki jakie zdobył dla Królewskich to nie mówię nawet. Mallorca walczy dzielnie. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 (edytowane) 2:1 Niech ktoś do ch.uja powie, że przepłacony transfer Ronaldo to pójdę do kibla i wysram się w jego intencji (tego kto powie). Edytowane 5 maja 2010 przez Oran Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 2:1 Niech ktoś do ch.uja powie, że przepłacony transfer Ronaldo to pójdę do kibla i wysram się w jego intencji (tego kto powie). A jak powiem że niedoplacony i wart jest ze 2x tyle? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 No jest 1:1, co do długów Realu to 1.2 mln koszulek samego Ronaldo poszło, nie wiem po ile one są, ale... Pewnie, zawsze to przyjemniej przyjść na mecz 1/8 w koszulce Ronaldo :potter: Cytuj
Gość Oran Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Jeny, a typowałem na RM.pl 3:1 i bramka Ronaldo minute później niż tu strzelił ;/ 4:1 - Igła. Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Nie narzekaj bo mistrz jest nasz na 51% Sevilla rozbiła Racing na wyjeździe 5-1 więc remis z Barką powinni urwać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi