KOŁD 1 095 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 (edytowane) Ale lipa jak można przegrać mistrzostwo wygrywając 17 z 18 rozegranych meczów rundy rewanżowej :| Wszystko przez to że ogórki podkładaly się dla Barcy :confused: Edytowane 8 maja 2010 przez Codename Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Real nie będzie mistrzem, bo dziura ozonowa i kwaśne deszcze. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 (edytowane) Ale lipa jak można przegrać mistrzostwo wygrywając 17 z 18 rozegranych meczów rundy rewanżowej :| Wszystko przez to że ogórki podkładaly się dla Barcy :confused: Nie wiem po co prowokujesz...to samo można powiedzieć o Realu w kilku spotkaniach Jeśli Barcelona dopnie swego za tydzień to pozostanie tylko pogratulować i pogodzić się z tym. Koniec świata to to nie będzie Edytowane 8 maja 2010 przez MYSZa7 Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Ale lipa jak można przegrać mistrzostwo wygrywając 17 z 18 rozegranych meczów rundy rewanżowej :| Wszystko przez to że ogórki podkładaly się dla Barcy :confused: Nie wiem po co prowokujesz...to samo można powiedzieć o Realu w kilku spotkaniach Jeśli Barcelona dopnie swego za tydzień to pozostanie tylko pogratulować i pogodzić się z tym. Koniec świata to to nie będzie Wystarczy Ci powtórka z pierwszego meczu z Espanyolem czy mam poszukać czegoś równie perfidnego? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Nie wiem jak chcesz to szukaj Tego pierwszego spotkania z Espanyolem nie za bardzo kojarze Cytuj
Mati 6 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 no to szukaj a ja ide popatrzec na santos, ktory zaczyna grac na sportklubie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Beka z Realu, tyle kasy wydali na transfery, a nic w sezonie nie zdobędą. Za rok powtórka, a już na pewno w 1/8. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Jak to powiedział Perez ...inwestycja na przyszłość Zresztą liga jest wciąż do wygrania...nawet ten 1 % się liczy Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Gdyby tak powiedział przed tym sezonem, że nie nastawiają się teraz na wygraną, bo "to inwestycja na przyszłość", to by go media wyśmiały. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 WIERZĘ, ŻE GEN. FRANCO ŻYJE I MA SIĘ DOBRZE I POMOŻE REALOWI W KUPIENIU SĘDZIEGO DLA VALLADOLIDU! Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Nie wiem jak chcesz to szukaj Tego pierwszego spotkania z Espanyolem nie za bardzo kojarze Ten karny za faul z kosmosu http://www.youtube.com/watch?v=-6MUPDdNQqE Beka z Realu, tyle kasy wydali na transfery, a nic w sezonie nie zdobędą. Za rok powtórka, a już na pewno w 1/8. A United jak sprzeda Rooneya będzie w przyszłym roku walczyć o 3 miejsce w grupie i o miejsce w LE Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Nie wiem jak chcesz to szukaj Tego pierwszego spotkania z Espanyolem nie za bardzo kojarze Ten karny za faul z kosmosu http://www.youtube.com/watch?v=-6MUPDdNQqE Beka z Realu, tyle kasy wydali na transfery, a nic w sezonie nie zdobędą. Za rok powtórka, a już na pewno w 1/8. A United jak sprzeda Rooneya będzie w przyszłym roku walczyć o 3 miejsce w grupie i o miejsce w LE i podobno Messiego chca kupic za 120 milionow funtow a tak na serio to ciekaw jesetem kogo sobie kupia Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 i podobno Messiego chca kupic za 120 milionow funtow a tak na serio to ciekaw jesetem kogo sobie kupia Kogoś kupią na pewno za te 80 melonów wzwyż tylko kogo ? Fabregas bo coś cicho o nim ostatnio Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Ribery ? Gdzieś tak ostatnio czytałem, że Benzema już na pewno idzie do ManU, więc będą potrzebować napastnika rezerwowego Cytuj
Gość Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Ale mnie wpienia obrona Barcy. Oba gole, to babole (dla rymu) w wykonaniu formacji defensywnej. Barca nie może stracić gola po ładnej akcji przeciwników, tylko po błędach własnych obrońców i to też jest nienaruszalna świętość obowiązująca od zarania dziejów. Gole strzelało trzech ulubieńców z ataku i dobrze by było, gdyby w przyszłym sezonie nadal grali razem (byle nie dla Realu). Jeszcze tylko jeden mecz z cieniasami, ale i tak tradycyjnie mam złe przeczucia. Jeżeli Barca to wygra, to pierwszy raz w historii będzie mi trochę szkoda Realu. Latem przydałyby się Barce 2-3 wzmocnienia w postaci solidnych wyrobników, bez szaleństw pokroju Fabregas, które nowej jakości nie zapewnią a prędzej narobią kłopotów. Nowa gwiazda w teamie, pod którą pasuje ustawić zespół, to nie w stylu Katalońskiego klubu, co widać po Zlatanie, który długo się aklimatyzuje i ma problem z tym, że wszyscy nie grają pod niego. Licze na zmiennika dla Daniego, solidnego środkowego obrońcę (chyba, że ukraińcowi podbiją statystyki...) i niezłego skrzydłowego. Wierzę, że Zlatan w końcu zacznie pokazywać, że jest lepszy niż był Samuel, a jak nie, to młodych, zdolnych i z ambicjami w szkółce Barcelona zawsze znajdzie. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Ribery ? Gdzieś tak ostatnio czytałem, że Benzema już na pewno idzie do ManU, więc będą potrzebować napastnika rezerwowego Ribery nie odejdzie z Bayernu,Real go nie chce przez aferę z prostytutką. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 A ja myślałem, że go nie chcą bo jest brzydki No i co z tego? Wizeruknu Realu nie popsuje, bardziej się nie da, więc to raczej nie o to chodzi. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Jak bedzie trzeba to mu francuska kur.ewke tez kupia, jak kupowac to na maxa. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Prędzej odejdzie Higuain niż Benzema. Chyba, że jako wypożyczenie Benzema pójdzie. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 higuin nawet jakby strzelil 50 bramek na sezon i tak bedzie blisko transferu. Niestety zostal kupiony przez Calderona a to duzy - u pereza.... Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Higuina moga smialo do MU oddac Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Higuina moga smialo do MU oddac Sorry ale tam zawodnicy których wartość >10 Mln ojro nie przechodzą Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 No, Higuain w MU mógłby być. Trochę siara, że grał w Realu, ale co tam. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Higuain to ten piłkarz co ma w meczu pięć 100% sytuacji podbramkowych i wykorzystuje tylko jedną? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Tak to ten pilkarz ktory potrafi sobie wypracowac te 5 x 100% sytuacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi