Gość Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Po kiego Fabregas Barcelonie? Piłkę ma kto rozgrywać. Wydawanie pierdyliarda euro na Villę też nie ma większego sensu, a tym bardziej w rozliczeniu z Krkicem. Ja nadal twierdzę, że nie tędy droga. Barca mogła zainwestować parę dolców kilka lat temu w Forlana i nie byłoby problemu z atakiem, ale nikt mnie nie słuchał... Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Powinni Cię zatrudnić jako scouta w Barcelonie :potter: Cytuj
Gość Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Powinni Cię zatrudnić jako scouta w Barcelonie :potter: Mowa trawa. Ja bym za darmo trawnik na Camp Nou kosił. Cytuj
Mati 6 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Malaga 1 - 0 Real Madrid Barcelona 2 - 0 Valladolid 40 min. Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Valladoid mogło się tak nie podkładać z samobójami :potter: Cytuj
Mati 6 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Realowi sie podkladali ostatnio i prawie przegrali, tak wiec wiesz. Mistrza juz znasz <cry> Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Realowi sie podkladali ostatnio i prawie przegrali, tak wiec wiesz. Mistrza juz znasz <cry> Nie rozumiem? Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Malaga się nie podkłada Realowi i już ten ma problemy. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Bo Barcelona przekupiła sędziego w meczu Malagi z Realem. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Real znów zostaje tylko z debetem na koncie Cytuj
Mati 6 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 (edytowane) Bo Barcelona przekupiła sędziego w meczu Malagi z Realem. Zostalo kasy na to przekupienie z LM ;D Real 1;l Edytowane 16 maja 2010 przez Mati Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Ch.uj niech Real przegra przynajmniej te patałachy z Valladoid spadą -.- Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 (edytowane) Po kiego Fabregas Barcelonie? Piłkę ma kto rozgrywać. Wydawanie pierdyliarda euro na Villę też nie ma większego sensu, a tym bardziej w rozliczeniu z Krkicem. Ja nadal twierdzę, że nie tędy droga. Barca mogła zainwestować parę dolców kilka lat temu w Forlana i nie byłoby problemu z atakiem, ale nikt mnie nie słuchał... bo Xavi ma swoje lata a co do ataku to chcialbym vPersiego a nie dziadka Ville... no to mamy miszcza ...przewaga Barcy i Realu na 3 druzyna pokazuje kto rzadzi w La Liga Edytowane 16 maja 2010 przez Szymek_PL_ Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Buhahahaha, Real nie mógł sobie z Malagą poradzić. Gdyby reszta klubow się nie podkładała to Real byłby za Sevillą w tabeli. Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 (edytowane) Real już po połowie o nic nie grał i odpuścili sobie zupełnie zresztą i tak przegrali wszystko z sędziami i Barcą na spółę Edytowane 16 maja 2010 przez Codename Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Real już po połowie o nic nie grał i odpuścili sobie zupełnie zresztą i tak przegrali wszystko z sędziami i Barcą na spółę Dokładnie...jedynie rezerwowym coś się chciało grać. Ja liczę tylko,że następny sezon będzie bardziej wyrównany...no i ,że Pelle zostanie 1 Cytuj
Mati 6 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 (edytowane) biedny real i jego sfrustrowani kibice %-) Edytowane 16 maja 2010 przez Mati Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Real już po połowie o nic nie grał i odpuścili sobie zupełnie zresztą i tak przegrali wszystko z sędziami i Barcą na spółę Dokładnie...jedynie rezerwowym coś się chciało grać. Ja liczę tylko,że następny sezon będzie bardziej wyrównany...no i ,że Pelle zostanie A ja nie bo może i będą grali bunkrem z Mourinho ale barka nie ma żadnych szans skoro mający dosyć cienki skład Inter ich pojechał Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 3.......2........1..... ... ... MADRID CABRON SALUDA EL CAMPEON! :D Wybaczcie, nie mogłem się powstrzymać. To jest to co kocham w PD. Klub który w przeszłości naprzykrzał się Katalonii z pomocą Franco, który dziś wydaje masę pieniędzy na to żeby coś wygrać w stylu "uh uh może się uda, ale trzeba jeszcze kupić napastnika do kolekcji", a tu klub który gra piękną piłkę i stawia na wychowanków wygrywa, to jest jak happy end w Smerfach gdzie dobre smerfy zawsze złego Gargamela wykiwają. TAK TAK TAK. Mogę odetchnąć z ulgą, głupio by było jakby taka drużyna nie zdobyła PD w tym roku, żal mi by było tych chłopaków. Tak jak żal mi C. Ronaldo z Realu, bo to chłopak któremu się chce, który zostawia płuca na boisku i że widać w nim zapał. On zasługuje na klub, w którym to nie on wygrywa mecz dla klubu, ale klub dla niego. Póki co brawo Barca, brawo futbol! Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Jeezu farmazony z Franco się zaczynają pora chyba znikać Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 (edytowane) Real już po połowie o nic nie grał i odpuścili sobie zupełnie zresztą i tak przegrali wszystko z sędziami i Barcą na spółę Dokładnie...jedynie rezerwowym coś się chciało grać. Ja liczę tylko,że następny sezon będzie bardziej wyrównany...no i ,że Pelle zostanie A ja nie bo może i będą grali bunkrem z Mourinho ale barka nie ma żadnych szans skoro mający dosyć cienki skład Inter ich pojechał Dla mnie to ty zachowujesz się czasami jak te neokidy No sorry,ale czasami prowokujesz tak,że głowa mała(sam też się dajesz prowokować) i tylko wyrabiasz markę kibicom Realu jacy to my frustraci itp. Real potrzebuje stabilizacji,a nią będzie z pewnością pozostawienie Pellego. Z Villareal udało mu się na luzie pokonywać Barcelonę to i z Real mu się to uda...trzeba cierpliwości i czasu Ty tego zdecydowanie nie masz Edytowane 16 maja 2010 przez MYSZa7 1 Cytuj
Gość Oran Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Ej no Franco nie ma to nie ma mistrza, proste c'nie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi