Bartg 5 525 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 (edytowane) Teraz Barca powinna dostac kare za to, ze koniecznie chca wejsc do bramki. Ujfalusi co s(pipi)iel, do gazu z nim. Edytowane 19 września 2010 przez Bartg Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Dostala kare Messi out- Conajmniej miesiac Dostala kare Messi out- Conajmniej miesiac Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Nie postarał się, bo nie było złamania otwartego. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 (edytowane) "grubo" Byl wystarczajaco brutalny? Edytowane 19 września 2010 przez Welna Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Co za wieśniak z niego Oby dostał karę na parę miechów Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Nic się nie stało, normalna walka o piłkę. Poza tym noga już tam była. Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Wstepne diagnozy: 2 do 3 tygodni przerwy. Uf. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 Za takie kosy powinno się dostawać jak najdłuższą karę. Cytuj
Gość Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 Zwykłe skręcenie stawu skokowego, nie ma się czym podniecać - sam kiedyś tak sobie nogę załatwiłem i Ujfalusi nie był mi do tego potrzebny, więc nie przesadzajcie że to jakiś brutalny faul był. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 Zwykłe skręcenie stawu skokowego, nie ma się czym podniecać - sam kiedyś tak sobie nogę załatwiłem i Ujfalusi nie był mi do tego potrzebny, więc nie przesadzajcie że to jakiś brutalny faul był. Gdyby to się stało innemu zawodnikowi (nie Barcelony) to by nie było wielkiego halo. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 wreszcie ktos moze uspokoi tą swieta krowe. w kazdym meczu bezkarnie faulowal to teraz spotkala go kara :potter: Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 Ujfalusi dostanie 2-3 mecze kary i to będzie na tyle, bo po co więcej Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 (edytowane) No tak, symulował. I obojętnie któremu zawodnikowi by się to przytrafiło, faulujący powinien być zawieszony na maksymalnie ile przewidują przepisy. Edytowane 20 września 2010 przez Musiol Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 No tak, symulował. I obojętnie któremu zawodnikowi by się to przytrafiło, faulujący powinien być zawieszony na maksymalnie ile przewidują przepisy. Dożywotnio? hahahahaha. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 Powinien poprawić z drugiej strony. Kibice Barcelony już płaczą, bo Barca bez Messiego, to jak bez pomocy sędziów w LM. 1 Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 (edytowane) Takie jest ryzyko gry w piłkę. Jakby to zrobił umyślnie albo złamałby mu tą nogę to zrozumiałbym jakąś dłuższą dyskwalifikację,ale IMO nie zrobił tego umyślnie ;] I tak Leo ma farta,że nie przydarzyło się mu to co spotkało Eduardo czy Ramseya Barcelona bez Messiego wcale nie musi słabiej grać...przypominam mecz z Interem w fazie grupowej,gdzie bez Messiego Barcelona wygrała na luzie 2-0 Edytowane 20 września 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 (edytowane) No tak, symulował. I obojętnie któremu zawodnikowi by się to przytrafiło, faulujący powinien być zawieszony na maksymalnie ile przewidują przepisy. Dożywotnio? hahahahaha. A widzisz tam takie słowo? Maksymalnie ile przewidują przepisy za taki faul. Hejterzy Barcy mnie rozwalają za każdym razem. Tak boli, że Messi jest jednym z najlepszych graczy świata? Edytowane 20 września 2010 przez Musiol Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 To czemu tego nie pokazał na MŚ? Niech tylko nikt nie pierdoli, że nie miał tam z kim grać, bo Argentyna przynajmniej w teorii miała najmocniejszą ofensywę (Messi, Veron, Di Maria, Aguero, Milito, Higuain, Tevez). Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 (edytowane) Na MŚ zagrał słabo, to fakt, ale ogromną rękę do tego przyłożył "geniusz trenerski" Boski Diego Maradona. Nie wystawiając nikogo kreatywnego w środku pola, Messi (i nie tylko on, każdy napastnik Albicelestes) musiał się cofać do drugiej linii po piłkę. Edytowane 20 września 2010 przez Musiol Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 To czemu tego nie pokazał na MŚ? Niech tylko nikt nie pierdoli, że nie miał tam z kim grać, bo Argentyna przynajmniej w teorii miała najmocniejszą ofensywę (Messi, Veron, Di Maria, Aguero, Milito, Higuain, Tevez). moze wina w tym trenera bo z nowym juz cala druzyna Argentyny gra lepiej...vide wygrana z Hiszpania Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 Z rezerwami Hiszpanii. Tamten mecz to było kuriozum. Z Casillasem zamiast Reiny było by 1-1, a jeśli popatrzeć na inne braki w reprezentacji Hiszpanii, to naprawdę wynik przestaje robić wrażenie. Z Maradoną też mogli tak zagrać. Na słabe lub eksperymentalnie złożone drużyny nie trzeba taktyki. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 (edytowane) Z rezerwami Hiszpanii. Tamten mecz to było kuriozum. Z Casillasem zamiast Reiny było by 1-1, a jeśli popatrzeć na inne braki w reprezentacji Hiszpanii, to naprawdę wynik przestaje robić wrażenie. Z Maradoną też mogli tak zagrać. Na słabe lub eksperymentalnie złożone drużyny nie trzeba taktyki. ok...chyba tylko Ramos nie gral za to Argentyna zagrala w calkowicie zmienionym skladzie a Raina zawalil jedna bramke...tyle off a Messiemu dobrze zrobi przerwa...odpocznie sobie oggozo: gdybanie...a Xavi gral... napisze tylko ze byl widoczny progres w grze Argentyny wzgledem wystepow na MS Edytowane 20 września 2010 przez Szymek_PL_ Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 ok...chyba tylko Ramos nie gral Casillas, Ramos, Puyol, Capdevilla, Xavi. Cały trzon pomocy, obrony i bramki. Z głównej osi zespołu grali tylko Iniesta i Villa. a Raina zawalil jedna bramke...tyle off Nie wiem, jak definiujesz "zawalił"... Jedną bramkę sam sobie strzelił, a dwie puścił w kiepskim stylu. No sorry, ale przegrać 1-na-1 z Higauinem to jest jakby świadectwo niepełnosprawności. Przy bramce Messiego też Reina interweniował, jakby się przeciągał niewyspany, a nie próbował zatrzymać piłkę. Ja oglądałem Mundial i oglądałem mecz z Argentyną i wiem, że Casillas by to obronił, tyle. Więc było by 0-0 zamiast 3-0, a przyznasz, że to trochę zmienia postać spotkania. Nie mówię, że Batista nic nie ugra, ale naprawdę, taki mecz to najmniej znacząca przesłanka z możliwych. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 Dajcie spokoj z towarzyskimi meczami;] Realnie Argentyne bedzie mozna ocenic dopiero za 4 lata na mundialu, jak juz i tak polowa aktualnego skladu nie bedzie grala. Czyli to bez sensu. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 No, po drodze Ujfalusi zrobi swoje i złamie kręgosłup Messiemu 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi