Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O bosz, od razu powiedz, że Barca w tym momencie jest mistrzem świata. Może byś poczekał na Santiago Bernabeu? Królewscy nie są przyzwyczajeni do rzucania łbów świni na murawę i się boją :( 

Opublikowano

Czekam na sześć bramek dla Barcy bo tyle będzie pewnie - ale niech coś Real strzeli :(

Opublikowano (edytowane)

Jednak z dobrymi drużynami Real nie jest w stanie jeszcze wygrać.

Edit. Tzn. nawet nawiązać walki

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ale też się (pipi)a spodziewaliście pogromu Barcy przez Real, że tak teraz piszecie jaki to Real mały? Ja wciąż się boje o 1/8, to nie ten sezon jeszcze. Mówiłem na początku, że będzie ciężko coś wygrać w tym roku, ale miło mnie Mou zaskoczył i sie lekko napaliłem. No ale tego publicznie nie okazywałem. Tylko naiwniacy mogli wierzyć, że Real rozpi.erdoli Barce. Ale też porażki takiej ciężko się było spodziewać :(

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Tak 99% fanów Realu po cichu/głosno liczyło na odwrotny wynik. Ja nawet miałem stracha, ale taki wynik to chyba najwyższa porażka Jose?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Co oznacza ni mniej, ni więcej, że Mourinho się w(pipi)i - Real zacznie grać brzydko, ale wygra wszystko w przyszłym sezonie. <jasnowidz>

Opublikowano

Jak tak ogladam mecz to co chwile krece glowa z niedowierzaniem, ze tak mozna grac. Trzeba przyznac ze Barca jest w tym momencie nieosiagalna dla nikogo. Nie wiem jak komus moze sie nie podobac taka gra. A Realu to az mi momentami szkoda...

Opublikowano

W zeszlym sezonie kibice realu mowili ze w tym juz sie uda ... w tym sezonie beda mowic ze jak nie w tym to w nastepnym ... takie Never Ending Story ^_^

Tak jak to fani (a byli tacy?) Barcelony w latach 1999-2005.

Opublikowano (edytowane)

Chłopaki już nerwowo nie wytrzymują

Toshirou- byli, ale tutaj chodzi o potencjał sportowy itp. które od paru lat obie drużyny mają podobny, a już nie pierwszy Real przegrywa w takim stylu i to jeszcze z królem Mourinho

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Toshirou- byli, ale tutaj chodzi o potencjał sportowy itp. które od paru lat obie drużyny mają podobny, a już nie pierwszy Real przegrywa w takim stylu i to jeszcze z królem Mourinho

Ale wyraźnie pisałem ja i nie tylko, że więcej by Pelle zdziałał w tym sezonie, ale tylko w tym. Mou jest przyszłością. Chyba, że znowu go zmienią...

Opublikowano

Spoko.

I tak Real będzie mistrzem w tym sezonie.

Od kiedy drugie miejsce jest premiowane mistrzostwem? Czegoś nie wiem?

Hm, czy Real oddał jakikolwiek strzał na bramkę Barcy w tej połowie? ;)

• Plusik 1
Opublikowano

Potencjał sportowy taki sam? Real przecież na chwilę obecną nie ma klasowych napastników (Higuain jest całkiem ok, ale Benzema to leszcz). Pomijając już fakt, że Mou prowadzi Real ile? 4 miesiące?

Opublikowano (edytowane)

Barca ma 1 Villę i .....

5:0 super snajper strzelił

Edytowane przez Gość
Opublikowano

No to mają chociaż jednego napastnika :P

Higuain tylko na Athletici Bilbao i im podobne się nadaje.