Skocz do zawartości

Primera Division

Featured Replies

Opublikowano

No tak,między pogromem z realem,a tymi była jeszcze przerwa na osasunę.

Zapomniałem :)

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 940,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

Real - Sevilla 0-0 po pierwszej połowie. Dawno takiej żenady nie widziałem.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

ale chociaż zaj.e.bistą jakość na sopcascie znalazłem :D

Negredo to chyba słabszy jest od Higuaina z połamanymi plecami i grającego w butach Benzemy.

No teraz gramy w 10, ulubiona formacja Mourinho.

Opublikowano

No całkiem nieźle im idzie, już 6 żółtych kartoników :D

Co ten bramkarz zrobił to ja nie wiem.........................

A obrońcy to chyba chcieli pułapkę offsiedową zastawić na niewidzialnego kolesia z linii bramkowej XD

Opublikowano

JEST (pipi)AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! AHAHAHAHAHA DI MARIA <3

edit: W ogóle Pedro Leon chce pokazać, że umie grać i pokazuje :):good:

Edytowane przez Oran

Opublikowano

W(pipi)ia mnie to właśnie, ale zaraz ktoś powie, że gwiazdeczki - każda drużyna z tej wyższej półki tak robi. Bez sensu to jest, polska liga tlyko pod tym względem rządzi, bo jakby ktoś u nas tak zrobił to zaraz by mu zaj.ebali kose w łeb z trybun :D

Opublikowano

Beskitu, pierwszy raz od X czasu oglądnąłem ligę hiszpańską. Ładne (pipi).

Opublikowano

To żałosne widowisko nareszcie dobiegło końca.

Co za beznadziejny mecz...

Opublikowano

Chu.j ważne,że wygrali. Niech trochę ochłoną i po nowym roku może znowu zaczną grać ładny futbol. A teraz idę spać.

Opublikowano

W(pipi)ia mnie to właśnie, ale zaraz ktoś powie, że gwiazdeczki - każda drużyna z tej wyższej półki tak robi. Bez sensu to jest, polska liga tlyko pod tym względem rządzi, bo jakby ktoś u nas tak zrobił to zaraz by mu zaj.ebali kose w łeb z trybun :D

A o co chodzi? Meczu nie oglądałem, ale z chęcią się dowiem w czym jest nasza liga lepsza od hiszpańskiej :D ?

Opublikowano

Krkic będzie próbował przebić się do pierwszego składu Barcy do 2015, w sumie dobra wiadomość dla fanów, gorsza dla Bojana.

Opublikowano

Adriano to zapchajdziura, żaden tam wielki piłkarz, ma zastępować zmęczonych, kontuzjowanych i godzić się z siedzeniem na ławce. Do tego jest całkiem uniwersalnym graczem. Alves potrafi równie "skutecznie" wrzucać, a co by było, gdyby nie grał regularnie? Rola Adriano/Alvesa w ataku jest podobna, mają stwarzać przewagę liczebną na skrzydle, odciążać schodzących do środka napastników, to nie specjaliści od wrzutek (Barca dużo wrzuca, jak jej zwyczajnie nie idzie)

Opublikowano

Jakby co to Real wygrał wczoraj z Levante 8-0...

Opublikowano

Coś się nam obiło o uszy, że Jose chce wygrać ten mało znaczący puchar najsilniejszym składem.

Oszukuje

Opublikowano

Najwidoczniej Jose zrozumiał że w tym sezonie nawet Copa del'Rey będzie wielkim zwycięstwem Real'u.

Opublikowano

To się pośmialim.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ufff, Pedro... 1:0, lubię zioma

edit. i znowu Pedro

Edytowane przez Gość