Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale chociaż zaj.e.bistą jakość na sopcascie znalazłem :D

Negredo to chyba słabszy jest od Higuaina z połamanymi plecami i grającego w butach Benzemy.

No teraz gramy w 10, ulubiona formacja Mourinho.

Opublikowano

No całkiem nieźle im idzie, już 6 żółtych kartoników :D

Co ten bramkarz zrobił to ja nie wiem.........................

A obrońcy to chyba chcieli pułapkę offsiedową zastawić na niewidzialnego kolesia z linii bramkowej XD

Opublikowano (edytowane)

JEST (pipi)AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! AHAHAHAHAHA DI MARIA <3

edit: W ogóle Pedro Leon chce pokazać, że umie grać i pokazuje :):good:

Edytowane przez Oran
Opublikowano

W(pipi)ia mnie to właśnie, ale zaraz ktoś powie, że gwiazdeczki - każda drużyna z tej wyższej półki tak robi. Bez sensu to jest, polska liga tlyko pod tym względem rządzi, bo jakby ktoś u nas tak zrobił to zaraz by mu zaj.ebali kose w łeb z trybun :D

• Plusik 1
Opublikowano

W(pipi)ia mnie to właśnie, ale zaraz ktoś powie, że gwiazdeczki - każda drużyna z tej wyższej półki tak robi. Bez sensu to jest, polska liga tlyko pod tym względem rządzi, bo jakby ktoś u nas tak zrobił to zaraz by mu zaj.ebali kose w łeb z trybun :D

A o co chodzi? Meczu nie oglądałem, ale z chęcią się dowiem w czym jest nasza liga lepsza od hiszpańskiej :D ?

Opublikowano

Krkic będzie próbował przebić się do pierwszego składu Barcy do 2015, w sumie dobra wiadomość dla fanów, gorsza dla Bojana.

Opublikowano

Adriano to zapchajdziura, żaden tam wielki piłkarz, ma zastępować zmęczonych, kontuzjowanych i godzić się z siedzeniem na ławce. Do tego jest całkiem uniwersalnym graczem. Alves potrafi równie "skutecznie" wrzucać, a co by było, gdyby nie grał regularnie? Rola Adriano/Alvesa w ataku jest podobna, mają stwarzać przewagę liczebną na skrzydle, odciążać schodzących do środka napastników, to nie specjaliści od wrzutek (Barca dużo wrzuca, jak jej zwyczajnie nie idzie)

Opublikowano

Coś się nam obiło o uszy, że Jose chce wygrać ten mało znaczący puchar najsilniejszym składem.

Oszukuje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

ufff, Pedro... 1:0, lubię zioma

edit. i znowu Pedro

Edytowane przez Gość