Opublikowano 11 stycznia 201114 l Oczywiście. Zarra (aczkolwiek 1951) i Hugo Sanchez po 38. Stoi jak byk na Wiki. Wszystko mi się myli.
Opublikowano 13 stycznia 201114 l Za chwilę derby Madrytu w Copa del Rey, patrząc na składy będzie dobry mecz
Opublikowano 13 stycznia 201114 l (pipi)a ;/ Ch.uj że był spalony, ale to liga hiszpanska tam sie tak bramki SZCZELA. ma ktoś sopcasta? Bo mnie w(pipi)iaja te playerki w przegladarce i na dodatek zacinaja.
Opublikowano 13 stycznia 201114 l Tutaj super jakość i kilka do wyboru, mi nic nie zacina http://veetle.com/index.php/channel/view#4b3a31f6e460c
Opublikowano 13 stycznia 201114 l Kurrr słupek Forlana. I 2:1 Krystyna :angry2: Edytowane 13 stycznia 201114 l przez Bartg
Opublikowano 13 stycznia 201114 l Real 3-1 Atleti. Pierwsza bramka dla Rojiblancos padła po spalonym. To jest po prostu masakra co wyprawią ci sędziowie w Hiszpanii ;]A najlepszym zawodnikiem meczu Ozil,która asystował i zdobył bramkę na 3-1
Opublikowano 13 stycznia 201114 l Tak, sędziowie to bydlaki. Szkoda tylko, że nie zauważył próby kopnięcia w twarz przez Ramosa, za co powinna być czerwień. Do tego kilka chamskich fauli tego samego zawodnika, na żółtą kartkę każdy. Dorzućmy także Carvalho, który w (pipi)e ma przepisy i łapie co chwilę bez piłki przeciwnika. Parodia normalnie. Parodią jest też, że real ma miliard sytuacji i nie umie wykorzystać choć 1/100000 z tego. No ale potem czytam na takim onecie, że zmiażdżyli rywala.
Opublikowano 14 stycznia 201114 l Obrona Atletico przy 3 bramce rulez, koles sie wyj.ebal i kopnal twarza w kierunku Ozila
Opublikowano 14 stycznia 201114 l Parodią jest też, że real ma miliard sytuacji i nie umie wykorzystać choć 1/100000 z tego. No ale potem czytam na takim onecie, że zmiażdżyli rywala. Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i wróć jak zrozumiesz.
Opublikowano 14 stycznia 201114 l Obrona Atletico przy 3 bramce rulez, koles sie wyj.ebal i kopnal twarza w kierunku Ozila Ta akcja była po prostu mistrzowska. Nie ma to jak kopać się po głowach
Opublikowano 14 stycznia 201114 l Tak, sędziowie to bydlaki. Szkoda tylko, że nie zauważył próby kopnięcia w twarz przez Ramosa, za co powinna być czerwień. Do tego kilka chamskich fauli tego samego zawodnika, na żółtą kartkę każdy. Dorzućmy także Carvalho, który w (pipi)e ma przepisy i łapie co chwilę bez piłki przeciwnika. Parodia normalnie. Parodią jest też, że real ma miliard sytuacji i nie umie wykorzystać choć 1/100000 z tego. No ale potem czytam na takim onecie, że zmiażdżyli rywala. Moja ocena sędziego odniosła się do całego spotkania. Np. nie zauważył faulu Ramosa na Aguero w polu karnym,czy ręki Kuna przy przyjmowaniu piłki ,gdy wychodził sam na sam z Ikerem. Było jeszcze kilka kontrowersji ale długo by wymieniać Pozdro dla ciebie za sugerowanie się onetem i braniem do siebie tym co oni piszą Edytowane 14 stycznia 201114 l przez MYSZa7
Opublikowano 14 stycznia 201114 l Przeciez nie sugeruję się onetem i nie biore tego do siebie. Posłużyło mi to jako przykład tylko.
Opublikowano 16 stycznia 201114 l Szkoda,że w poprzeczkę Ronaldo trafił pod sam koniec 4 pkt straty do Barcelony
Opublikowano 16 stycznia 201114 l Taktyka szarańczy jest coraz lepsza, ja już momentami nie wiem, czy oni nie jadą przypadkiem na jakichś prochach, bo to jest zwyczajnie chore Piękny gol Dudy x wolnego na 3:1 i odpowiedź Barcy 4:1, żeby nikt nie mówił, że się dały dziady Edytowane 16 stycznia 201114 l przez Gość
Opublikowano 17 stycznia 201114 l Nowa definicja ręki w piłce nożnej. Za rękę w polu karnym rzut wolny przed nim Tego nie zobaczysz w premierszips!! Edytowane 17 stycznia 201114 l przez Kymel