Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(pipi)a ;/ Ch.uj że był spalony, ale to liga hiszpanska tam sie tak bramki SZCZELA.

ma ktoś sopcasta? Bo mnie w(pipi)iaja te playerki w przegladarce i na dodatek zacinaja.

Opublikowano

Real 3-1 Atleti. Pierwsza bramka dla Rojiblancos padła po spalonym. To jest po prostu masakra co wyprawią ci sędziowie w Hiszpanii ;]A najlepszym zawodnikiem meczu Ozil,która asystował i zdobył bramkę na 3-1 :P

Opublikowano

Tak, sędziowie to bydlaki. Szkoda tylko, że nie zauważył próby kopnięcia w twarz przez Ramosa, za co powinna być czerwień. Do tego kilka chamskich fauli tego samego zawodnika, na żółtą kartkę każdy. Dorzućmy także Carvalho, który w (pipi)e ma przepisy i łapie co chwilę bez piłki przeciwnika. Parodia normalnie.

Parodią jest też, że real ma miliard sytuacji i nie umie wykorzystać choć 1/100000 z tego. No ale potem czytam na takim onecie, że zmiażdżyli rywala.

• Minusik 1
Opublikowano

Parodią jest też, że real ma miliard sytuacji i nie umie wykorzystać choć 1/100000 z tego. No ale potem czytam na takim onecie, że zmiażdżyli rywala.

Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i wróć jak zrozumiesz.

Opublikowano (edytowane)

Tak, sędziowie to bydlaki. Szkoda tylko, że nie zauważył próby kopnięcia w twarz przez Ramosa, za co powinna być czerwień. Do tego kilka chamskich fauli tego samego zawodnika, na żółtą kartkę każdy. Dorzućmy także Carvalho, który w (pipi)e ma przepisy i łapie co chwilę bez piłki przeciwnika. Parodia normalnie.

Moja ocena sędziego odniosła się do całego spotkania. Np. nie zauważył faulu Ramosa na Aguero w polu karnym,czy ręki Kuna przy przyjmowaniu piłki ,gdy wychodził sam na sam z Ikerem. Było jeszcze kilka kontrowersji ale długo by wymieniać :P

Pozdro dla ciebie za sugerowanie się onetem i braniem do siebie tym co oni piszą :thumbsup:

Edytowane przez MYSZa7
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Taktyka szarańczy jest coraz lepsza, ja już momentami nie wiem, czy oni nie jadą przypadkiem na jakichś prochach, bo to jest zwyczajnie chore :blink:

Piękny gol Dudy x wolnego na 3:1

i odpowiedź Barcy 4:1, żeby nikt nie mówił, że się dały dziady

Edytowane przez Gość