Skocz do zawartości

Primera Division

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

Niezła demolka. Półfinalista Ligi Europy :thumbsup:.

Opublikowano

Szkoda,że nie grali tak przez większość sezonu...może byłoby ciekawiej w walce o mistrza.

Opublikowano

Miałem sen, że dzisiejsze spotkanie skończy się na 5:5. Mam nadzieję, że to nie wynik dwumeczu <_<

Edytowane przez Gość

Opublikowano

piszę tylko o PD

Opublikowano

Cyfra +, mecz rozpocznie się o 22iej. Przynajmniej tak stoi na stronie Primera Division.

Opublikowano

Kur.wa mać drugie Gran Derbi w tym sezonie a ja po raz drugi w pracy.

Livestream jedynie mnie ratuje <_<

Opublikowano

Ja kończę pracę równo o 22 . 30 minut GD w plecy :confused:

Opublikowano

Szkoda, ze nieco koliduje z najwazniejszym meczem wieczoru, czyli Milan - Sampdoria, ale na koncowke 1 polowy juz zdazy sie przelaczyc.

Opublikowano

teraz to juz o pubach pewnie mozesz zapomniec , niestety

mi zostaje www.meczyki.pl i ogladanie na kanale w slabej jakosci :(

Edytowane przez banny

Opublikowano

Sopcast - kanał 6002 - w miarę dobra jakość ;)

Opublikowano

Świetny mecz. Real sprawia lepsze wrażenie, a to przez kapitalną grę z kontry, chociaż Barca miała więcej okazji. Chłopaki z Madrytu grają tak, jak się powinno grać z Barcą. Zobaczymy komu puszczą nerwy. Jose, oceniając po zachowaniu, znowu widzi niesprawiedliwość

edit. Ostatnia akcja Real ufff, Adriano :teehee:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

ale Albiol zaje.ał :no:

tylko nie Puyol. No to Barca gra bez obrony

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Hiszpanski komentarz jest jednak najlepszy, smiesznie sie spuszczaja nad kazda akcja.

No to po meczu.

Opublikowano

No Albiol wziął sobie do serca komentarz Mourinho, że trudno skończyć z Barceloną Realowi mecz w 11, i skutecznie poddał się ten skrytej sugestii. Ot, że póki wynik był remisowy, tak teraz fani Real'u będą mogli mówić, że Barca kupiła mecz...

Obso, chiński komentarz jest za to taki, że z po reakcji publiczności dopiero zrozumiałem, że coś się dzieje i pora przywrócić okno.

Opublikowano

mówiłem :confused: