Opublikowano 10 kwietnia 201113 l Szkoda,że nie grali tak przez większość sezonu...może byłoby ciekawiej w walce o mistrza.
Opublikowano 16 kwietnia 201113 l Miałem sen, że dzisiejsze spotkanie skończy się na 5:5. Mam nadzieję, że to nie wynik dwumeczu <_< Edytowane 16 kwietnia 201113 l przez Gość
Opublikowano 16 kwietnia 201113 l Cyfra +, mecz rozpocznie się o 22iej. Przynajmniej tak stoi na stronie Primera Division.
Opublikowano 16 kwietnia 201113 l Kur.wa mać drugie Gran Derbi w tym sezonie a ja po raz drugi w pracy. Livestream jedynie mnie ratuje <_<
Opublikowano 16 kwietnia 201113 l Dobra, wyszło mi, że mam wolny wieczór i szukam miejscówki, w której znajdę miejsce siedzące dla 3 osób na oglądanie Gran Derbi.
Opublikowano 16 kwietnia 201113 l Szkoda, ze nieco koliduje z najwazniejszym meczem wieczoru, czyli Milan - Sampdoria, ale na koncowke 1 polowy juz zdazy sie przelaczyc.
Opublikowano 16 kwietnia 201113 l teraz to juz o pubach pewnie mozesz zapomniec , niestety mi zostaje www.meczyki.pl i ogladanie na kanale w slabej jakosci Edytowane 16 kwietnia 201113 l przez banny
Opublikowano 16 kwietnia 201113 l Świetny mecz. Real sprawia lepsze wrażenie, a to przez kapitalną grę z kontry, chociaż Barca miała więcej okazji. Chłopaki z Madrytu grają tak, jak się powinno grać z Barcą. Zobaczymy komu puszczą nerwy. Jose, oceniając po zachowaniu, znowu widzi niesprawiedliwość edit. Ostatnia akcja Real ufff, Adriano Edytowane 16 kwietnia 201113 l przez Gość
Opublikowano 16 kwietnia 201113 l ale Albiol zaje.ał tylko nie Puyol. No to Barca gra bez obrony Edytowane 16 kwietnia 201113 l przez Gość
Opublikowano 16 kwietnia 201113 l Hiszpanski komentarz jest jednak najlepszy, smiesznie sie spuszczaja nad kazda akcja. No to po meczu.
Opublikowano 16 kwietnia 201113 l No Albiol wziął sobie do serca komentarz Mourinho, że trudno skończyć z Barceloną Realowi mecz w 11, i skutecznie poddał się ten skrytej sugestii. Ot, że póki wynik był remisowy, tak teraz fani Real'u będą mogli mówić, że Barca kupiła mecz... Obso, chiński komentarz jest za to taki, że z po reakcji publiczności dopiero zrozumiałem, że coś się dzieje i pora przywrócić okno.
Opublikowano 16 kwietnia 201113 l Wyrównany meczyk szkoda iż Albiol postanowił że Barca musi wygrać :potter: KARNY!!!!!!!!