Opublikowano 24 maja 201113 l Tak,bo tak napisała Marca Prędzej go Roman do czelsi sprowadzi niż kun zagra w realu. Informacje o sprzedaży Aguero do Realu pojawiają się już chyba od 2009 i na razie ciągle nie widzę by Kun nosił koszulkę Realu.
Opublikowano 24 maja 201113 l Ja byłem zdziwiony widząc te statystyki szczególnie patrząc jaki piach gra Atleti. Kun skończy myślę albo w Interze albo Chelsea Edytowane 24 maja 201113 l przez MYSZa7
Opublikowano 24 maja 201113 l Jeśli liczymy Superpuchar Europy, to 27! Aguero miał bardzo dobrą drugą połówkę sezonu. Tyle że Karim Benzema też. Wiem, że jest tendencja, by lekceważyć każdego, kto gra dobrze w lidze hiszpańskiej, dopóki nie wygra Ligi Mistrzów albo nie strzeli gola Barcelonie, ale... Aguero też większymi osiągnięciami się nie może pochwalić. Benzema przynajmniej strzelał w LM, ba - miał najwyższy spośród wszystkich wynik goli na 90 minut (1,45 - dla porównania Messi 1,03, Gomez 1,18... może jakiś anonim z 1-2 golami miał lepszy, ale nie przypominam sobie). Miał bardzo dobrą drugą połówkę sezonu. Podsumowując, czy Aguero jest lepszy od Benzemy? MOŻE. A może nie. Iloma napastnikami gra Real? Jednym. Czy to rozsądne wydawać 45 mln euro? NIE. Czy Real to zrobi? Nie zdziwiłbym się.
Opublikowano 6 lipca 201113 l Od dawna nie było pierwszego meczu GD na SB ....ostatni o ile dobrze pamiętam był w sezonie 2006/2007 kiedy Real zdobył mistrzostwo. Mi się taki terminarz podoba,choć jest okres w którym Real bodajże w przeciągu miesiąca zmierzy się z Valencią,Barceloną i później z Sevillą...ale jestem dobrej myśli Edytowane 6 lipca 201113 l przez MYSZa7
Opublikowano 6 lipca 201113 l Drugi mecz że tak powiem jest bardziej strategiczny. Że jak? W kontekście dwóch spotkań w przeciągu tygodnia może i tak, ale w sezonie - wątpię.
Opublikowano 31 lipca 201113 l Po co Barcy Fabregas za wielkie pieniądze,jak będzie grzał ławę? http://www.youtube.com/watch?v=fjGE8RTbnwI
Opublikowano 31 lipca 201113 l Spoko Ader mam nadzieję że Pepe zagwarantuje Thiago którymś wejsciem dalszy rozwój kariery w jakiejś Maladze :potter:
Opublikowano 14 sierpnia 201113 l Rany..dzieki Murzyn, byłbym przegapił, jakos mi wyleciało z głowy... takie spotkania zawsze sa elektryzujące, emocję są tak geste , że zapewne piłkarzom trudno jest nwet oddychac...miejmy nadzieję, ze oprócz obowiązkowej bijatyko ;-) będzie i dobry futbol! Edytowane 14 sierpnia 201113 l przez Orson
Opublikowano 14 sierpnia 201113 l Superpuchary zazwyczaj są mało prestiżowe, traktowane jako ostatni sparing. Terminarz to oddaje. Wielu piłkarzy dopiero wczoraj wróciło ze zgrupowań kadry, za tydzień rusza liga, a tu jeszcze dwa mecze do zagrania w międzyczasie. No ale... Real-Barca. Ostatnie spotkania były pod wieloma względami szalenie emocjonujące. Patrząc na mecz Włochy-Hiszpania odnoszę wrażenie, że zawodnicy przygotowują się mentalnie do spotkania od jakiegoś czasu i na otwarcie sezonu dostaniemy coś naprawdę porządnego.
Opublikowano 14 sierpnia 201113 l Real lepiej sobie radził w okresie przygotowawczym, dokonał kilku istotnych wzmocnień, będzie piekielnie trudno. Z drugiej strony dla obu ekip to pierwszy poważny mecz w ostatnich miesiącach, nowi piłkarze pewnie się nie pojawią na boisku (no chyba, że na zmianę), a to co zobaczymy, to obaj trenerzy mają obcykane, Gurardiola dostosuje taktykę do formy i pewnie wstrzyma ofensywne zapędy bocznych obrońców. Stawiam na 3:1 i oby to było 3:1 dla Barcelony.
Opublikowano 14 sierpnia 201113 l Superpuchary zazwyczaj są mało prestiżowe, traktowane jako ostatni sparing. Terminarz to oddaje. Wielu piłkarzy dopiero wczoraj wróciło ze zgrupowań kadry, za tydzień rusza liga, a tu jeszcze dwa mecze do zagrania w międzyczasie. No ale... Real-Barca. Ostatnie spotkania były pod wieloma względami szalenie emocjonujące. Patrząc na mecz Włochy-Hiszpania odnoszę wrażenie, że zawodnicy przygotowują się mentalnie do spotkania od jakiegoś czasu i na otwarcie sezonu dostaniemy coś naprawdę porządnego. taa, ale jak tacy rywale stają na przeciw siebie to zawsze lecą iskry....
Opublikowano 14 sierpnia 201113 l khedira co za .... co on robi jeszcze w tym klubie? Iker tez sie nie popisal... zal
Opublikowano 14 sierpnia 201113 l NUKLEARNI ZAWODNICY REALU nie dają rady Barcelonie. nuklearny zawodnik, kur.wa co za typ xd
Opublikowano 14 sierpnia 201113 l Ten Real to jednak niebywałe ogóry. Farfocel do szatni, Benzema tradycyjnie drewniany - serce się raduje.
Opublikowano 14 sierpnia 201113 l Beka z Realu, Messi 1,5m wzrostu kładzie bez problemu 3 zawodników odbijając się od nich.
Opublikowano 14 sierpnia 201113 l Barca BEZ FORMY, ledwo zipie, messiego zauważyłem dopiero w 30 minucie (10 minut się spóźniłem na mecz i myślałem, że go z jakiegoś powodu nie wystawili), pół składu przewraca się o własne nogi, no i prowadzą 2:1 z Realem