Opublikowano 21 września 201113 l Ciekawe co dzisiaj, Sedzia? Trawa nie równa? Ronaldo miał odcisk na małym palcu? A nie ....... Wielki spisek Barcelony, która przekupiła kosmitów a CI wykradli talent z zawodników Realu
Opublikowano 21 września 201113 l Nie prowokuj Karol, już był taki jeden Karol prowokator i mu palca teraz brakuje.
Opublikowano 21 września 201113 l Trzeba być naiwnym,żeby myśleć ,że Real taką formę będzie utrzymywał przez cały sezon. Powiedz mi za to,jakim trzeba być,by traktować moją wypowiedź poważnie ?
Opublikowano 21 września 201113 l Ciekawe co dzisiaj, Sedzia? Trawa nie równa? Ronaldo miał odcisk na małym palcu? A nie ....... Wielki spisek Barcelony, która przekupiła kosmitów a CI wykradli talent z zawodników Realu A może "Boisko było za małe"? http://www.pilka.pl/...ko-bylo-za-male Trzeba być naiwnym,żeby myśleć ,że Real taką formę będzie utrzymywał przez cały sezon. Powiedz mi za to,jakim trzeba być,by traktować moją wypowiedź poważnie ? Potterem Edytowane 21 września 201113 l przez MYSZa7
Opublikowano 21 września 201113 l Ciekawe co dzisiaj, Sedzia? Trawa nie równa? Ronaldo miał odcisk na małym palcu? A nie ....... Wielki spisek Barcelony, która przekupiła kosmitów a CI wykradli talent z zawodników Realu A może "Boisko było za małe"? http://www.pilka.pl/...ko-bylo-za-male Trzeba być naiwnym,żeby myśleć ,że Real taką formę będzie utrzymywał przez cały sezon. Powiedz mi za to,jakim trzeba być,by traktować moją wypowiedź poważnie ? Potterem Tego nie słyszałem, No rodzyn jakiego dawno nie było. ale bede miał dzisiaj Beke z Messiego Edytowane 21 września 201113 l przez karol885
Opublikowano 21 września 201113 l Oj proszę was Nietoperze zepnijcie zady i utrzymajcie jak najdłużej ten wynik.
Opublikowano 21 września 201113 l SOLDADO WYBIJA PIŁKE Z BRAMKI BARCELONY, JA PIERD.. To co Mathieu dzisiaj gra to nie mam pytań, Genialnie.
Opublikowano 21 września 201113 l Przy takiej grze barcy to oni jeszcze zaraz ze dwie bramy walną. I dobrze, jak się k***a lekceważy rywala i stawia Alvesa na ataku a Ville na ławie to tak jest.
Opublikowano 21 września 201113 l Zaczynam się gubić w umyśle Pepa. Brawo dla Valencii, grają naprawdę dobrze
Opublikowano 21 września 201113 l całkowicie zasłużenie Valencia prowadzi, mądrze się broni a kontry są zabójcze. Mathieu po prostu niszczy lewą stronę, a kiks Soldado można przyrównać do tego co zrobił Fernando w meczu z ManUTD. No byle utrzymać to i grać tak dalej, kur.wa mać. Miasto Walencja leje potentatów
Opublikowano 21 września 201113 l Obawiam się, że Guardiola może po przerwie po napływie weny wystawić Valdesa w ataku i Daniego na bramce. Może pasuje skończyć eksperymenty z ustawieniem i składem w co drugim meczu, bo mam już dosyć horror show na początek sezonu :ph34r:
Opublikowano 21 września 201113 l Valdes na ataku to był by naprawdę dobry pomysł przy swoim wzroście może by coś ustrzelił z rożnego.
Opublikowano 21 września 201113 l Kur.wa już nawet Valencia może zdobyć tego mistrza...żeby to nie było tylko Barcelona hehe Trzymam mocno kciuki za tę drugą połowę
Opublikowano 21 września 201113 l Ja pierdu, Pep jest blisko przesunięcia Valdesa do ataku . Pomijając kapitalną grę Valencii, to Barca gra mega słabo (jak w drugiej połowie meczu z Sociedad). Byłby gol z dupy Edytowane 21 września 201113 l przez Gość
Opublikowano 21 września 201113 l Co za różnica, i tak w kolejnym meczu Real po bohaterskiej walce straci punkty z jakimś potężnym Rayo Vallecano i się skończy dzień dziecka.
Opublikowano 21 września 201113 l Co za różnica, i tak w kolejnym meczu Real po bohaterskiej walce straci punkty z jakimś potężnym Rayo Vallecano i się skończy dzień dziecka. Te Twoje posty w ostatnim czasie za ch.uja nie są śmieszne. Edytowane 21 września 201113 l przez MYSZa7