Skocz do zawartości

Primera Division

Featured Replies

Opublikowano

2 bramka Cesca, miodzio!!!

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 944 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

4:0, jeżeli dobrze liczyłem 4 asysty Xaviego ;)

edit. czyli tylko 3 :( oglądałem w słabej jakości

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jaja 18 minuta i Villarreal prowadzi z Valencią 2:0

edit. a jednak remis 2:2, po ciekawym meczu ( zwłaszcza pierwsza połowa była wypełniona dobrą grą na dużym tempie)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Niestety, bardzo słaby mecz FCB(Messi chyba najgorszy mecz w sezonie + znowu to dziwne ustawienie), to już niemal tradycja w spotkaniach z Espanyolem

Pomijam fakt, że to kolejny mecz z rzędu, gdzie sędzia bardzo poważnie myli się na korzyść rywali Barcelony, bo to nie tłumaczy ich słabej postawy, wspominam o tym tylko dla przeciwwagi, żeby hejterzy Barcy, nie wyskakiwali jak filip z konopi w co 10 meczu, jak to sędzia pomaga Katalończykom <_<

Edytowane przez Gość

Opublikowano

O poprzeczka w 93 minucie i niepodyktowany karny, ale reka pilkarza espanyol juz tam byla :P

Opublikowano

Sędziowie znowu "POMAGAJA" Barcelonie. Brak zasłużonego karnego i 2 wirtualne spalone.

Opublikowano

Sędziowie w tym meczu to porażka,no ale Pep traci punkty na własne życzenie.

Opublikowano

Dobry meczyk. Szkoda że ta główka z ostatniego rzutu rożnego nie weszła. Ale by fani Barcy hejtowali :D

Opublikowano

Kij i tak barca wygra lige, więc czym tu się przejmować.

Opublikowano

Juz nie wygra HEHE.

Zaje.biscie to sie nazywa sprawiedliwosc. Nawet nie bylo 1/10 tego co Putki ukradly ale i tak jest SUPER :lol:

Opublikowano

Zaje.biscie to sie nazywa sprawiedliwosc. Nawet nie bylo 1/10 tego co Putki ukradly ale i tak jest SUPER :lol:

Proponuje nie oglądać ich meczów częściej, bo Ci wyjdzie, że proporcje są odwrotne :sorcerer:

Opublikowano

Spokojnie kibice Barcy, następne mecze blaugrany będzie sędziował sam ekscelencja Jose Mourinho we własnej osobie. On nie pozwoli by zatriumfowała niesprawiedliwość.

Opublikowano

W lidze hiszpańskiej sędziowanie jest beznadziejne. Od dawna krytykuje się sedziowanie u nas,a jakby spojrzeć na hiszpańskie boiska to idzie się za głowę złapać co sędziowie tam odpier.dalają. Już kiedyś pisałem,że arbitrzy raz gwiżdżą na korzyść takiego Realu,a raz na korzyść Espanyolu właśnie. Raz płaczą fani Blancos, raz Blaugrany.

Poza tym czym tu się przejmować. I tak liczy się tylko Liga Mistrzów.

Juz nie wygra HEHE.

Proszę Cię...to nawet nie jest śmieszne :(

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Kolejne dwa Gran Derbi, autentycznie się porzygam tymi meczami. No ileż można:/

Jeszcze pewnie w LM trafi się w dwumecz. Potem ligowy rewanż. A w sierpniu pewnie kolejne x2 w Superpucharze. Klasyk traci swą wyjątkowość.

Opublikowano

@Hal - ktoś Ci karze oglądać każde z GD?

ja mam nadzieje, że w którymś z nich Real zagra wreszcie na wyższym poziomie i zmusi FCB do maksymalnego wysiłku.

Opublikowano

luk_ash - nikt mi nie każe, co nie zmienia faktu, że jako kibic jednej z drużyn czuję się zobowiązany by oglądać te mecze. A odczuwam już spory przesyt tymi konfrontacjami. 7-8 el classico w roku to stanowczo za dużo.

Opublikowano

luk_ash - nikt mi nie każe, co nie zmienia faktu, że jako kibic jednej z drużyn czuję się zobowiązany by oglądać te mecze. A odczuwam już spory przesyt tymi konfrontacjami. 7-8 el classico w roku to stanowczo za dużo.

Kibic to za duzo powiedziane.

Kibic to bedzie na tym meczu ty jestes sympatykiem.