Hal Emmerich 253 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ojej, ile linków. No kurcze, przekonałeś mnie:) Ogrom, ogrom. Ładnie to oddaje poziom frustracji, jaki wykształcił się posród, co niektórych. Frustracji wywołanej tym, że Barca jest od niemal 4 lat na piłkarskim szczycie. Zresztą, podejrzewam, że kibice Realu doświadczą wkrótce podobnego zjawiska. Niech tylko ten Real pobędzie dłużej na topie. Już teraz tendencja stopniowo się odwraca. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Ale czy ja kwestionuje gdziekolwiek poziom czysto piłkarski prezentowany przez Barcelonę? Od dawna uważam,że są niekwestionowanie najlepszą ekipą na świecie i czy mnie to frustruje? Nie, odczuwam tylko zazdrość względem osiągnięć piłkarzy z Katalonii, co myślę jest normalne. A to że dajecie się prowokować takiemu Codenamowi...cóż to już nie mój problem. Edytowane 16 Stycznia 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Minusujcie dalej putki :* Jak to pomaga zakrzywiac wasza rzeczywistosc. Edytowane 16 Stycznia 2012 przez Codename Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Codename, zdajesz sobie sprawę, że od jakiegoś czasu jesteś (pipi) irytującym userem i nie da się czytać Twoich postów? Jeszcze te gimnazjalne docinki typu "putki". Wyjdź i nie wracaj, dopóki Ci nie przejdzie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Karol_1985 17 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Jak myslicie jutro? Stawiac GD u buka na + 2,5 gola? kurs w okolicach 1,7 daje dobra perspektywe zwrotu. Ja sie wacham ale chyba wyloze wieksza kwote Edytowane 17 Stycznia 2012 przez Karol_1985 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Już jutro znowu wpier.dol... Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Na kartki bym stawiał prędzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Co za brutalny faul, zawodnik Betisu słusznie otrzymał czerwoną kartkę za takie zagranie. Niedopuszczalne. Iniesta jest cały? Ale to co jest na tym filmiku to nie sytuacja po której zawodnik Betisu otrzymał czerwony kartonik, tylko sytuacja po której Iniesta dostał żółtko za symulacje. Mysza ja nie twierdzę, że Iniesta nie dołożył od siebie (tak jak Marcelo w sytuacji z Alvesem), ale karny jest ewidentny z tym nawet madryckie media nie dyskutują a Gurardiola skomentował to tak, że sędzia mógł nie widzieć karnego, ale będą się odwoływać od niesłusznie przyznanej kartki. Code daje rade i w sumie dobrze że troluje, przynajmniej są emocje przed GD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Co za brutalny faul, zawodnik Betisu słusznie otrzymał czerwoną kartkę za takie zagranie. Niedopuszczalne. Iniesta jest cały? Ale to co jest na tym filmiku to nie sytuacja po której zawodnik Betisu otrzymał czerwony kartonik, tylko sytuacja po której Iniesta dostał żółtko za symulacje. Mysza ja nie twierdzę, że Iniesta nie dołożył od siebie (tak jak Marcelo w sytuacji z Alvesem), ale karny jest ewidentny z tym nawet madryckie media nie dyskutują a Gurardiola skomentował to tak, że sędzia mógł nie widzieć karnego, ale będą się odwoływać od niesłusznie przyznanej kartki. Code daje rade i w sumie dobrze że troluje, przynajmniej są emocje przed GD Ja wiem, że to nie ta sytuacja... Po prostu dałeś filmik, który wyraźnie pokazuje, że Iniesta symulował. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=aoArYFAOEn4 2:50 z innej kamery, chyba rozwiewa wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Nie przeturlał się = nie ma karnego xD A te GD bedą i tak w sumie o mniejszą stawke niz zawsze wiec hype mniejszy/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Nadal nie widzę tam karnego,ale jestem kibicem Realu, więc o obiektywności nie ma tu mowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Haha, dobry komentarz jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 stawiac na Barce poki dobry kurs jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Haha, dobry komentarz jest "Turla sie jak u babci na dywanie" w tym momencie padlem. i 10 lat mlodszy blizniak Altintopa xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ta, miszcze są Ci kolesie "Pepe turla się jakby mu głowę urwało" Dają radę, ten fan Barcy się tam zdrowo podnieca przy strzałach. Nie wiem skąd oni ich wytrzasnęli ale dają panowie radę! Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 No zgadza się, gość przy byle akcji w okolicach pola karnego podnieca się, jakby to było 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 btw jak sie poprawnie wymawia - Dani Alves - Dani Alvis ? Cytuj Odnośnik do komentarza
polaki899 32 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 (edytowane) Ten koleś bardzo dobrze zna lige brazylyjską mieszkał chyba tam z 20 lat i tam mówią Dani Alvis i on tak wymawia. Dani Elvis ja słysze :blum2: Edytowane 18 Stycznia 2012 przez polaki899 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Pepe dzis godnie zastepuje Di Marie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Fajnie wyśmiewają tego prostaka Pepe Cytuj Odnośnik do komentarza
Arik_19 628 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Oprócz Ronaldo i Di Marii nikt nie potrafi symulować w Realu. powtórzę się... superduper true story, bro! <ok> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 I wszystko wraca do normy Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 - Ktoś rzucił zapalniczką. - Nie, Fabregas chyba nie pali. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Potężny Real poza golem i słupkiem jak zwykle nic nie pokazał, ale i tak największe widowisko zaserwował klaun Pepe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi