Opublikowano 29 stycznia 201213 l Z Valencia w srode moze byc 3 pod rzad. Zwycięski remis z cholernie zdeterminowaną drugą najlepszą drużyną Europy to dla mnie nie jest słaby mecz. Edytowane 29 stycznia 201213 l przez ogqozo
Opublikowano 29 stycznia 201213 l Real grał znakomicie ale i tak Barca w pierwszej połowie usiłowała oddac te 2 gole
Opublikowano 29 stycznia 201213 l Po czym wnosisz ogqozo, że Real jest obecnie drugą najlepszą drużyną w Europie?
Opublikowano 29 stycznia 201213 l No tak jak mowilem, Barcelona ligii z Realem nie wygra. Bo jak w LM sedziowie sa z Barca tak w PD co drugi sedzia pod swoim uniformem nosi krolewska koszulke. Tak wiec jak Realowi nie idzie, damy mu karnego, on sobie go strzeli a potem na fali pociagnie jeszcze 2 bramki i sprawa zalatwiona. Barcelona ma monopol na sedziow tylko w LM, a ze w dalszym ciagu z Realem nie przegrywa, nawet grajac totalny piach remisuje 2;2 wiec wydaje mi sie, ze gdyby znowu trafili na siebie w LM to Real zostanie odprawiony z kwitkiem. Nie wiem czy Barcelona LM zdobedzie ale jestem pewny, ze zajdzie dalej jak Real, ktory zakonczy lige na 1 miejscu. Edytowane 29 stycznia 201213 l przez wronerro
Opublikowano 29 stycznia 201213 l Po czym wnosisz ogqozo, że Real jest obecnie drugą najlepszą drużyną w Europie? Masz jakieś wątpliwości co do tego? Edytowane 29 stycznia 201213 l przez MYSZa7
Opublikowano 29 stycznia 201213 l United jest lepsze bo dotarło do finału LM nie dociera to do ciebie czy jak :potter:
Opublikowano 29 stycznia 201213 l Oczywiście, że United jest lepsze. Kiedy Real ostatni raz dotarł do finału? Dekadę temu - a Wy nadal smyrajcie się po pisiorkach, że to galaktyczny Real jest na równi z Barceloną, albo zaraz po niej
Opublikowano 29 stycznia 201213 l A co ma United do tego? W ogóle po ch.uj przywołujesz MU w tym temacie? Czy ja o nich wspomniałem? Zastanawia mnie skąd ogqozo wymyślił, że Real jest drugą najlepszą drużyną w Europie. Tak, mam co do tego wątpliwości.
Opublikowano 29 stycznia 201213 l Kto według Ciebie jest drugą najlepszą drużyną w Europie? Oczywiście, że United jest lepsze. Kiedy Real ostatni raz dotarł do finału? Dekadę temu - a Wy nadal smyrajcie się po pisiorkach, że to galaktyczny Real jest na równi z Barceloną, albo zaraz po niej Posmyraj się po pisiorkach(o ile go masz) z Figlarzem i daj mu kolejnego plusika. Edytowane 29 stycznia 201213 l przez MYSZa7
Opublikowano 29 stycznia 201213 l Przestańcie Trolowac Każdy normalny człowiek widząc poziom na jakim są obecnie(przez ostatnie 2 sezony) Barcelona i Real powie , ze to dwie najlepsze obecnie drużyny na świecie Dla inteligentnych inaczej pogrubiłem słowo klucz w tym stwierdzeniu. Edytowane 29 stycznia 201213 l przez Karol_1985
Opublikowano 29 stycznia 201213 l Niektórzy panowie powyżej jednak nie są normalni i twierdzą inaczej,ale co zrobić nie każdy potrafi obiektywnie spojrzeć na pewne sprawy. Edytowane 29 stycznia 201213 l przez MYSZa7
Opublikowano 29 stycznia 201213 l No właśnie Mysza, nie potrafisz obiektywnie i z dystansem spojrzeć na pewne sprawy (nie martw się tym, tak ma każdy fan Realu - sprawdzone info). Ja tylko stwierdzam fakt, Wy za to macie tutaj za(pipi)iste kółeczko wzajemnej adoracji. Wazeliniarstwo aż wylewa się z tego tematu i zalewa forumka Może po tym sezonie Real będzie drugą drużyną w Europie, ba, może nawet pierwszą, ale teraz to co mówicie jest dla mnie po prostu śmieszne. Wracając jeszcze do MU, to chłopaki zasysają po całości, ale póki to oni są mistrzem kraju i wicemistrzem europy
Opublikowano 29 stycznia 201213 l Arik Masz szanse teraz sie wykazac Pokaz mi lepiej OBECNIE grajace druzyny niz Real i Barca Edytowane 29 stycznia 201213 l przez Karol_1985
Opublikowano 29 stycznia 201213 l Porto jest drugą najlepszą drużyną Europy, bo wygrało LE, a teraz dostaje wpie.rdol 3-0 od Gil Vicente, (pipi) jego za(pipi)ana mać.
Opublikowano 29 stycznia 201213 l No właśnie Mysza, nie potrafisz obiektywnie i z dystansem spojrzeć na pewne sprawy (nie martw się tym, tak ma każdy fan Realu - sprawdzone info). Ja tylko stwierdzam fakt, Wy za to macie tutaj za(pipi)iste kółeczko wzajemnej adoracji. Wazeliniarstwo aż wylewa się z tego tematu i zalewa forumka Może po tym sezonie Real będzie drugą drużyną w Europie, ba, może nawet pierwszą, ale teraz to co mówicie jest dla mnie po prostu śmieszne. Wracając jeszcze do MU, to chłopaki zasysają po całości, ale póki to oni są mistrzem kraju i wicemistrzem europy Jakbym interesowała mnie historia to powiedziałbym Ci, że najlepszy w historii jest Real bo jako jedyny wygrał 9 pucharów Europy,ale tego nie zrobię. Ciągle mówimy obecnej dyspozycji danych klubów w których jak na razie Barcelona i Real nie mają sobie równych. Jak na razie tylko pomiędzy tymi drużynami toczy się rywalizacja do zdobycia najważniejszych trofeów,ale co tam .... Manchester to mistrz kraju i wicemistrz Europy... pipipi mnie to obchodzi skoro nie dają rady galaktycznemu FC Basel. Edytowane 29 stycznia 201213 l przez MYSZa7
Opublikowano 29 stycznia 201213 l Tak wlasnie jest. Real z Barcelona rozdaja karty na globalnym stoliku.. Czasami jednemu z nich podwinie sie noga, co nie zmienia faktu, ze dalej tkwia w mega scisles czolowce. W TOP2 Hiszpanii znajduja sie 2 odmienne kluby: finezyjna Barcelona i silowy Real. Dwie odmienne filozofie gry, dwie odmienne mentalnosci i jakze odmianny styl gry, ale laczy ich jedno - gwalca wszystkich..
Opublikowano 30 stycznia 201213 l Siłowy Real jest tylko w meczach z Barceloną. Poza tym to prezentują raczej nijaki styl. Królewscy nie maja konkretnego sposobu na zdobywanie bramek. Raz bramka po błyskawicznej kontrze, raz po niezłej klepce, a raz po stałym fragmencie gry. Różnorodność jest wysoka przez co nie powiedziałbym,żeby Real miał jakiś konkretnie wypracowany styl. Na pewno nie jest to futbol siłowy.
Opublikowano 1 lutego 201213 l Jak Barca akurat będzie na grzybach, to taki wynik wydaje się prawdopodobny. Wiadomo, że wszystko się kiedyś skończyć musi (chociaż płaczę po nocach nie mogąc się z tym pogodzić), ale póki co ja bym się raczej nastawiał na mocny na(pipi) i ostrzeliwanie bramki Nietoperzy. No chyba, że chłopaki nadal nie czują presji, to może być niespodzianka. Edytowane 1 lutego 201213 l przez Gość
Opublikowano 1 lutego 201213 l Barcelona po raz kolejny meczu bez sędziego nie wygra, a Valencia po raz kolejny z potentatem zostaje ograbiona. Nice.
Opublikowano 1 lutego 201213 l No sędzia za(pipi)ał konkretnie, przyznaje, powinno być czerwo. Uch... 1-0 Edytowane 1 lutego 201213 l przez Gość