Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ten munua to gorzej wykopuje niż matysek kiedyś...

edit: ja j.e,be ten rumunski komentator jest zaj.ebisty - pieknie sie drze :D nie wazne kto strzela - 3:2 : )

Edytowane przez Oran
Opublikowano (edytowane)

4:2 ;p

spać (pipi)a! ; )

i Callejon wszedl <333

Edytowane przez Oran
Opublikowano

na sopcascie lepszą jakość mam, tylko, że rumun : ) Ale już się troche tego jezyka nauczylem, zawsze ogladam tam xD Bez kitu, podobny do włoskiego.

co benzema kwadrat zamiast głowy ma :P

Opublikowano

bo to było na żółtą :P

ale juz ich sędzia oszczedza bo przygnębił ich mocno :D

Opublikowano (edytowane)

zaraz bedzie 3:0 dla realu, bo walkowera odda levante z braku graczy ;p

a nie, to on nie miał już żółtej, coś mi się je.bło ;d

Edytowane przez Oran
Opublikowano

Cristiano Ronaldo zaliczył piętnastego hat-tricka w swojej karierze. Messi ma 14. To na pewno najwięcej spośród obecnie aktywnych piłkarzy (obaj wyprzedzili Inzaghiego) i najwięcej od, hmm, jakiegoś czasu.

Opublikowano

Ciekawe, bo jak Barcelona wygrywała trzy razy z rzędu ligę, to nikogo po za fanami Katalończyków ten tytuł nie interesował :whistling:

Opublikowano (edytowane)

No niektórzy to mają metodę "a ty to jesteś kibicem Borussi/Realu/Barcy" itd. i ona pozwala im negować wszystkie fakty.

Bo to jest fakt. Zażartować sobie można, ale proszę raz, a nie sto. Zaś mówiąc serio - przecież nikt, kto widział na oczy grę tak wielce doświadczonych i renomowanych grajków jak Tello, Cuenca, Sergi Roberto, Thiago Alcantara czy Martin Montoya, nie powie mi: oni grają, bo to najlepsze, co ma Barcelona. Xavi, Iniesta i Fabregas są wyraźnie gorsi i to świadczy o niewiarygodnie wysokim parciu na zwycięstwo, że siedzieli oni na ławie. Kurde jak ta Barca ciśnie, żeby coś wygrać. No zaraz im pękną portki z napięcia. Widziałem po tej porażce łzy. Leo Messi - w wieku 24 lat jeden z najbardziej utytułowanych graczy w historii - popełnił następnego dnia samobójstwo, nie mogąc sobie poradzić z tym, że wygra najtrudniejszą do wygrania ligę piłkarską tylko trzy razy z rzędu, a nie cztery.

Wiem, że to dziwne dla (już prawdziwych) kibiców United - klubu, który szczyci się tym, że w całej historii zdobył tyle, co Barcelona przez ostatnie trzy lata - ale czasem i czekoladą można się przejeść. Zwłaszcza, że nie mówimy o jakiejś tragedii. Z taką grą Barcelona - nawet w faktycznie słabej (jak na nich) formie i grając połowicznie juniorami - w każdej innej lidze byłaby pierwsza. Akurat tak wyszło, że obecny Real też ma aspiracje do drużyny historycznie mocnej (zabierzcie im Barcę Guardioli i to oni biliby ogrom rekordów w lidze, dominując też nad każdym poza FCB w Lidze Mistrzów) - no faktycznie to jest niesamowicie dziwne, że spinają się na mecze z nimi, a na mecze z Osasuną nie.

Edytowane przez ogqozo
  • Plusik 5
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Rozumiem, że jeśli np. Rafał Stec je masło, to jedząc masło, kopiuję Rafała Steca. Cool.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

ogólnie to real pobił w ch.uj rekordów a mimo to barca i tak pierwsza była, to jest niesamowite :P Ale na szczęście się to skończyło :)

Opublikowano (edytowane)

Nie no, najlepsze żarty były w zeszłym sezonie przed finałem, jak się zapierałeś, że United piłkarsko stoi na poziomie Barcelony, a poprzedni jednostronny finał to był jakiś wyjątkowo słaby dzień.

W tym sezonie przed meczem z Basel też niezła beka była.

No ale Real i Barca by na pewno w takiej grupie nawet punktu nie uciułały, tak że hiszpańska liga wcale nie jest najtrudniejsza do wygrana.

Edytowane przez ogqozo
  • Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Nie no, najlepsze żarty były w zeszłym sezonie przed finałem, jak się zapierałeś, że United piłkarsko stoi na poziomie Barcelony, a poprzedni jednostronny finał to był jakiś wyjątkowo słaby dzień.

No i podtrzymuję to, co przed i po finale pisałem w tamtym temacie.

W tym sezonie przed meczem z Basel też niezła beka była.

Prawie taka jak w zeszłym sezonie, kiedy pisałeś, że Milan nie ma szans na zwycięstwo w Serie A. No ale może o lidze cypryjskiej albo duńskiej albo masz nieco lepsze pojęcie niż o włoskiej i angielskiej.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Za 10 lat tytuł w serie a i tak będzie cofnięty, nie znasz tej ligi?