Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Oran

Jezu bramka jak bramka, naprawdę NIC SPECJALNEGO, widać komu kibicujesz teraz się (pipi)a jego mać wydało :P

Ja nie wiem kiedy barca strzelila ladna bramke bo nie zapamietuje tego nigdy, z wiadomych względów, ale było ich dużo. Podobnie jak w Realu zresztą.

Bramka bardzo ładna, ale też pęcherza na jej widok bym nie opróżniał.

Wszystko wraca do normy jeżeli chodzi o pracę arbitrów, mecz z Atletico to był wypadek przy pracy ( za który oczywiście serdecznie dziękuję, bo to pozwala łudzić się dalej). Drużyna zamiast biadolić, wygrała ten mecz i tak to powinno zawsze wyglądać, kiedy sędzia nie sprzyja. Drugiej połowy nie było mi dane oglądać (jedynie skrót), a co do pierwszej, to brak napastnika w składzie był bardzo widoczny, skrzydłowi zawodzili, Pique tradycyjnie już grał na pełnym luzie. Alves przebojowo podciagął wartość prawego skrzydła, a w środku doskonale radzili sobie Xavi z Iniestą, wyprowadzając kilka groźnych ataków, których nie miał jednak kto wykończyć.

Jak to nie jest ladna bramka to ja naprawde nie wiem co ten real musi grac.

Staram sie ogladac kazdy mecz wielkiej 2 PD i nie widuje tam takich bramek.

Raz na jakis czas ronaldo uderzy na oslep i pilka jakos tam wpadnie pod poprzeczke, a w barcelonie zajeci sa wchodzeniem z pilka do bramka a nie strzelaniem po oknach.

Ale co ma gra Realu do tej bramki człowieku?

Ta Ronaldo strzela na oślep...szkoda,że zawiązanymi oczami nie gra.

Arik_19 dzięki za kolejnego minusika <3

Edytowane przez MYSZa7

No ale wronerro ma rację, że Krystyna strzela na oślep, tutaj mam dowód

mniej więcej od 5.35

http://www.youtube.com/watch?v=TR_uyPT-_aw&t=5m36s

hahahahahaha ;DDDDDDDDDDDDD

No chyba wieksze bzdury tylko na diskawery pokazuja ;D

SZczegolnie te jego wolne ktore od dluzszego juz czasu rozbijaja sie na obroncach lub ledwo co dolatuja do bramki ;x

No ale wronerro ma rację, że Krystyna strzela na oślep, tutaj mam dowód

mniej więcej od 5.35

http://www.youtube.com/watch?v=TR_uyPT-_aw&t=5m36s

hahahahahaha ;DDDDDDDDDDDDD

No chyba wieksze bzdury tylko na diskawery pokazuja ;D

SZczegolnie te jego wolne ktore od dluzszego juz czasu rozbijaja sie na obroncach lub ledwo co dolatuja do bramki ;x

Koleś strzela ponad 30 bramek w sezonie, do czegoś mimo to trzeba się przyyebać :D

Iker za słowa pod adresem Vitienesa nie otrzymał żadnej kary i w ogóle sza, sprawy nie było. Podobnie jak w przypadku trenera Realu, czającego się w podziemiach stadionu na sędziego czy przychodzącego na konferencję z opasłą listą błędów arbitra.

Cóż, nic mnie już specjalnie nie zdziwi. Są równi i równiejsi..