Opublikowano 3 marca 201213 l Nic nie pisałem,że Real strzela piękne bramki. Choć ostatnio w miarę niezłe strzelała Krystyna. Po prostu uważam,że powyższy mem za chu.ja nie pasuje do tej bramki Edytowane 3 marca 201213 l przez MYSZa7
Opublikowano 3 marca 201213 l Jezu bramka jak bramka, naprawdę NIC SPECJALNEGO, widać komu kibicujesz teraz się (pipi)a jego mać wydało Ja nie wiem kiedy barca strzelila ladna bramke bo nie zapamietuje tego nigdy, z wiadomych względów, ale było ich dużo. Podobnie jak w Realu zresztą.
Opublikowano 3 marca 201213 l Jak to nie jest ladna bramka to ja naprawde nie wiem co ten real musi grac. Staram sie ogladac kazdy mecz wielkiej 2 PD i nie widuje tam takich bramek. Raz na jakis czas ronaldo uderzy na oslep i pilka jakos tam wpadnie pod poprzeczke, a w barcelonie zajeci sa wchodzeniem z pilka do bramka a nie strzelaniem po oknach.
Opublikowano 4 marca 201213 l Bramka bardzo ładna, ale też pęcherza na jej widok bym nie opróżniał. Wszystko wraca do normy jeżeli chodzi o pracę arbitrów, mecz z Atletico to był wypadek przy pracy ( za który oczywiście serdecznie dziękuję, bo to pozwala łudzić się dalej). Drużyna zamiast biadolić, wygrała ten mecz i tak to powinno zawsze wyglądać, kiedy sędzia nie sprzyja. Drugiej połowy nie było mi dane oglądać (jedynie skrót), a co do pierwszej, to brak napastnika w składzie był bardzo widoczny, skrzydłowi zawodzili, Pique tradycyjnie już grał na pełnym luzie. Alves przebojowo podciagął wartość prawego skrzydła, a w środku doskonale radzili sobie Xavi z Iniestą, wyprowadzając kilka groźnych ataków, których nie miał jednak kto wykończyć.
Opublikowano 4 marca 201213 l Jak to nie jest ladna bramka to ja naprawde nie wiem co ten real musi grac. Staram sie ogladac kazdy mecz wielkiej 2 PD i nie widuje tam takich bramek. Raz na jakis czas ronaldo uderzy na oslep i pilka jakos tam wpadnie pod poprzeczke, a w barcelonie zajeci sa wchodzeniem z pilka do bramka a nie strzelaniem po oknach. Ale co ma gra Realu do tej bramki człowieku? Ta Ronaldo strzela na oślep...szkoda,że zawiązanymi oczami nie gra. Arik_19 dzięki za kolejnego minusika <3 Edytowane 4 marca 201213 l przez MYSZa7
Opublikowano 4 marca 201213 l No ale wronerro ma rację, że Krystyna strzela na oślep, tutaj mam dowód mniej więcej od 5.35 http://www.youtube.com/watch?v=TR_uyPT-_aw&t=5m36s Edytowane 4 marca 201213 l przez Gość
Opublikowano 4 marca 201213 l Na Bernabeu wszystkie światła nie gasną. Edytowane 4 marca 201213 l przez MYSZa7
Opublikowano 4 marca 201213 l Wtedy już wszystko w lidze będzie jasne Nomen omen. Edytowane 4 marca 201213 l przez Ore
Opublikowano 4 marca 201213 l No ale wronerro ma rację, że Krystyna strzela na oślep, tutaj mam dowód mniej więcej od 5.35 http://www.youtube.com/watch?v=TR_uyPT-_aw&t=5m36s hahahahahaha ;DDDDDDDDDDDDD No chyba wieksze bzdury tylko na diskawery pokazuja ;D SZczegolnie te jego wolne ktore od dluzszego juz czasu rozbijaja sie na obroncach lub ledwo co dolatuja do bramki ;x
Opublikowano 4 marca 201213 l No ale wronerro ma rację, że Krystyna strzela na oślep, tutaj mam dowód mniej więcej od 5.35 http://www.youtube.com/watch?v=TR_uyPT-_aw&t=5m36s hahahahahaha ;DDDDDDDDDDDDD No chyba wieksze bzdury tylko na diskawery pokazuja ;D SZczegolnie te jego wolne ktore od dluzszego juz czasu rozbijaja sie na obroncach lub ledwo co dolatuja do bramki ;x Koleś strzela ponad 30 bramek w sezonie, do czegoś mimo to trzeba się przyyebać
Opublikowano 4 marca 201213 l Niech zrobia film o RvN i F. Inzaghim i ich echolokacji i umiejetnosci przyciagania pilki w polu kranym. ( ale lepiej zeby to bylo robione przy zapalonym swietle )
Opublikowano 4 marca 201213 l Na szczęście jest Varane...kur.va koleś rok starszy ode mnie a gra w Realu Żal mi dupsko ściska
Opublikowano 4 marca 201213 l jeszcze real może przegrać! 5 bramek, co to jest za przewaga, phi! Edytowane 4 marca 201213 l przez Oran
Opublikowano 5 marca 201213 l Sędziowski Komitet Techniczny ma się zabrać za Pique, który powiedział sędziemu, że ten wyrzucił go w ostatnim meczu z boiska z "premedytacją" . WTF?!
Opublikowano 5 marca 201213 l Iker za słowa pod adresem Vitienesa nie otrzymał żadnej kary i w ogóle sza, sprawy nie było. Podobnie jak w przypadku trenera Realu, czającego się w podziemiach stadionu na sędziego czy przychodzącego na konferencję z opasłą listą błędów arbitra. Cóż, nic mnie już specjalnie nie zdziwi. Są równi i równiejsi..
Opublikowano 5 marca 201213 l Matki mu nie obraził, nie zwyzywał go, nie czekał na niego na parkingu, tylko z powodu "premedytacji" komitet, uznał, że warto się zebrać i złożyć zażalenie, to jest moim zdaniem lekka kpina.