MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Ty naprawdę nie widziałeś przepięknych bramek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Ogladam real co tydzien to pieknych bramek nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 (edytowane) Nic nie pisałem,że Real strzela piękne bramki. Choć ostatnio w miarę niezłe strzelała Krystyna. Po prostu uważam,że powyższy mem za chu.ja nie pasuje do tej bramki Edytowane 3 Marca 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Jezu bramka jak bramka, naprawdę NIC SPECJALNEGO, widać komu kibicujesz teraz się (pipi)a jego mać wydało Ja nie wiem kiedy barca strzelila ladna bramke bo nie zapamietuje tego nigdy, z wiadomych względów, ale było ich dużo. Podobnie jak w Realu zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Jak to nie jest ladna bramka to ja naprawde nie wiem co ten real musi grac. Staram sie ogladac kazdy mecz wielkiej 2 PD i nie widuje tam takich bramek. Raz na jakis czas ronaldo uderzy na oslep i pilka jakos tam wpadnie pod poprzeczke, a w barcelonie zajeci sa wchodzeniem z pilka do bramka a nie strzelaniem po oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Bramka bardzo ładna, ale też pęcherza na jej widok bym nie opróżniał. Wszystko wraca do normy jeżeli chodzi o pracę arbitrów, mecz z Atletico to był wypadek przy pracy ( za który oczywiście serdecznie dziękuję, bo to pozwala łudzić się dalej). Drużyna zamiast biadolić, wygrała ten mecz i tak to powinno zawsze wyglądać, kiedy sędzia nie sprzyja. Drugiej połowy nie było mi dane oglądać (jedynie skrót), a co do pierwszej, to brak napastnika w składzie był bardzo widoczny, skrzydłowi zawodzili, Pique tradycyjnie już grał na pełnym luzie. Alves przebojowo podciagął wartość prawego skrzydła, a w środku doskonale radzili sobie Xavi z Iniestą, wyprowadzając kilka groźnych ataków, których nie miał jednak kto wykończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) Jak to nie jest ladna bramka to ja naprawde nie wiem co ten real musi grac. Staram sie ogladac kazdy mecz wielkiej 2 PD i nie widuje tam takich bramek. Raz na jakis czas ronaldo uderzy na oslep i pilka jakos tam wpadnie pod poprzeczke, a w barcelonie zajeci sa wchodzeniem z pilka do bramka a nie strzelaniem po oknach. Ale co ma gra Realu do tej bramki człowieku? Ta Ronaldo strzela na oślep...szkoda,że zawiązanymi oczami nie gra. Arik_19 dzięki za kolejnego minusika <3 Edytowane 4 Marca 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) No ale wronerro ma rację, że Krystyna strzela na oślep, tutaj mam dowód mniej więcej od 5.35 http://www.youtube.com/watch?v=TR_uyPT-_aw&t=5m36s Edytowane 4 Marca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) Na Bernabeu wszystkie światła nie gasną. Edytowane 4 Marca 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ale na Camp Nou wszystko jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) Wtedy już wszystko w lidze będzie jasne Nomen omen. Edytowane 4 Marca 2012 przez Ore Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 No ale wronerro ma rację, że Krystyna strzela na oślep, tutaj mam dowód mniej więcej od 5.35 http://www.youtube.com/watch?v=TR_uyPT-_aw&t=5m36s hahahahahaha ;DDDDDDDDDDDDD No chyba wieksze bzdury tylko na diskawery pokazuja ;D SZczegolnie te jego wolne ktore od dluzszego juz czasu rozbijaja sie na obroncach lub ledwo co dolatuja do bramki ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 No ale wronerro ma rację, że Krystyna strzela na oślep, tutaj mam dowód mniej więcej od 5.35 http://www.youtube.com/watch?v=TR_uyPT-_aw&t=5m36s hahahahahaha ;DDDDDDDDDDDDD No chyba wieksze bzdury tylko na diskawery pokazuja ;D SZczegolnie te jego wolne ktore od dluzszego juz czasu rozbijaja sie na obroncach lub ledwo co dolatuja do bramki ;x Koleś strzela ponad 30 bramek w sezonie, do czegoś mimo to trzeba się przyyebać Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Niech zrobia film o RvN i F. Inzaghim i ich echolokacji i umiejetnosci przyciagania pilki w polu kranym. ( ale lepiej zeby to bylo robione przy zapalonym swietle ) Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Carvalho Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Troszku mu się zastygło Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Na szczęście jest Varane...kur.va koleś rok starszy ode mnie a gra w Realu Żal mi dupsko ściska Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Huhu ale gwalcik ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) jeszcze real może przegrać! 5 bramek, co to jest za przewaga, phi! Edytowane 4 Marca 2012 przez Oran Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Szkoda,że Morata nie trafił Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Sędziowski Komitet Techniczny ma się zabrać za Pique, który powiedział sędziemu, że ten wyrzucił go w ostatnim meczu z boiska z "premedytacją" . WTF?! Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 I dobrze powinien dostac dyskwalifikacje na 3 mecze za takie gadki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 253 Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Iker za słowa pod adresem Vitienesa nie otrzymał żadnej kary i w ogóle sza, sprawy nie było. Podobnie jak w przypadku trenera Realu, czającego się w podziemiach stadionu na sędziego czy przychodzącego na konferencję z opasłą listą błędów arbitra. Cóż, nic mnie już specjalnie nie zdziwi. Są równi i równiejsi.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Matki mu nie obraził, nie zwyzywał go, nie czekał na niego na parkingu, tylko z powodu "premedytacji" komitet, uznał, że warto się zebrać i złożyć zażalenie, to jest moim zdaniem lekka kpina. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Kuriozalna sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi