KOŁD 1 084 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ronaldo z wolnego wieczor cudow normalnie :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Najzabawniejsze w tej spinie forumowego Nostradamusa jest to, że Real wbił trzy gole grając w trybie wypoczynkowym. Odległe opcje jak Albiol czy Granero na boisku, luzik bluzik. Kto się dorobił tego tytułu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Karol_1985 17 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Najzabawniejsze w tej spinie forumowego Nostradamusa jest to, że Real wbił trzy gole grając w trybie wypoczynkowym. Odległe opcje jak Albiol czy Granero na boisku, luzik bluzik. Dobrze ,że nasz forumowy Jacek Gmoch potrafi tylko komentować po meczu i zgrywać wielkiego analityka Jurka Engela Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) Najzabawniejsze w tej spinie forumowego Nostradamusa jest to, że Real wbił trzy gole grając w trybie wypoczynkowym. Odległe opcje jak Albiol czy Granero na boisku, luzik bluzik. Kto się dorobił tego tytułu? Myślałem, że można się domyślić, iż chodzi o tego kolesia, który o każdym meczu pisze głównie to, dlaczego tak naprawdę trafnie wszystko przewidział i jak wielce jest to ważne. Obso ma blokadę, tak że zostaje... Edytowane 31 Marca 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Karol_1985 17 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Szacunek dla Realu. Wielki mecz Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 253 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 No i pomysleć, że Barca straciła na tym stadionie 3ptk, które na tym etapie sezonu byłyby decydujące i zapewniały kontakt z Realem. A wszystko przez Pepa i jego eksperymenty kadrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Najzabawniejsze w tej spinie forumowego Nostradamusa jest to, że Real wbił trzy gole grając w trybie wypoczynkowym. Odległe opcje jak Albiol czy Granero na boisku, luzik bluzik. Kto się dorobił tego tytułu? Myślałem, że można się domyślić, iż chodzi o tego kolesia, który o każdym meczu pisze głównie to, dlaczego tak naprawdę trafnie wszystko przewidział i jak wielce jest to ważne. Obso ma blokadę, tak że zostaje... Właściwie to wystarczyło poczekać kto odpowie na Twojego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Dzsiaj Bilbao tez ma szanse Barca bez Puyola Cesca i Xaviego Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 A Bilbao bez Munianina i Llorente .... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 40 minuta, Iniesta 1-0 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 2-0 i juz chyba po meczu bo Bilbao gra straszna chu jnie Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Na Camp Nou goście zazwyczaj grają straszną (pipi)nie Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Zadziwia mnie, co ten Bielsa robi. Pięć kolejek temu Bilbao miało realne szanse na LM, a po tej będą na 11.-13. miejscu. Może faktycznie wygrają to Europa League, bo wygląda na to, że nie będą mieli nic lepszego do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Śliczny mecz w wykonaniu Blaugrany, nie wiem czy da się lepiej grać w pomocy i defensywie, bo te formacje działały wręcz wzorcowo. Gorzej wypadł atak, za który w 87% odpowiada forma Messiego, a ten był wczoraj, tuż przed Tello (nie przesadzając, zauważyłem, że ziomek jest na boisku w okolicach 30 minuty- pewien dowód na jego obecną przydatność w sytuacji, kiedy Barca gra futbol totalny, mało kontr itp), ale daleko za resztą teamu. Muchy w nosie i fochy na cały świat a'la Krystian, szkoda, że nie było w składzie Alonso, żeby go zdzielił w łeb na otrzeźwienie. Thiago, Iniesta, Mascherano, Sergio cudowne zawody. Pique... najlepszy mecz od dwóch lat ? Podłączanie się do akcji ofensywnych w stylu Bayerowego Lucio, świetny odbiór, krycie, praktycznie zero błędów, szkoda tylko, że nie udało mu się strzelić gola. Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Barcelona jakby zagrała tak z Milanem jak wczoraj z Bilbao, to by Milan jechał do Katalonii co najwyżej żeby zobaczyć ładny stadion. Podobała mi się gra, podobał mi się też transparent Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ru8X2cNBynw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ru8X2cNBynw Ładna brameczka, aż mi się przypomniało jak kiedyś podobnie strzelił Porto ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Barcelona jakby zagrała tak z Milanem jak wczoraj z Bilbao, to by Milan jechał do Katalonii co najwyżej żeby zobaczyć ładny stadion. Podobała mi się gra, podobał mi się też transparent No na pewno tyle ze Milan od czasu do czasu potrafił opuscic swoje pole karne i spartolic setke. Bilbao niekoniecznie . A no i ten karny to smiech na sali Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez Codename Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Tradycyjnie, mit powoli rośnie. Za rok na pewno będzie tu na forum wspominany ten mecz jako 90 minut nieustannych ataków Milanu, przed którymi walcząca o życie Barcelona desperacko się broniła. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zalezy czy Milanowi uda sie dotrzymac to 0-0 po 120 minutach bo wydaje mi sie ze taki maja plan na ten dwumecz Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zalezy czy Milanowi uda sie dotrzymac to 0-0 po 120 minutach bo wydaje mi sie ze taki maja plan na ten dwumecz Będą chcieli grać dokładnie to samo co wcześniej. Czyli oczekiwanie na tą jedną, czy dwie okazje. Jeśli coś wpadnie to się zrobi ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Fajnie, tylko że ostatnie drużyny, które na szczeblu LM w meczu fazy pucharowej wywiozły korzystny wynik z Camp Nou to Manchester United w 2008 i Chelsea rok później (jeśli się nie mylę). No jednak te drużyny były 'trochę' lepsze niż obecny Milan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Jak śpiewał Krzysztof Krawczyk: To jest piłka, a nie tenis, tutaj wszystko jest możliwe, Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Coś Realowi uciekają punkty jak Borussi Dortmund. Dwie ligi będą ciekawe do końca. Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez gork Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Hmm 3 tygodnie tego posta pisałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi