Gość szpic Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 loooooool Real traci mistrzostwo xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Karol_1985 17 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 GOGOGO Atletico Oby to dotrzymali do konca albo Falcao poprawił jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 GOGOGO Atletico Oby to dotrzymali do konca albo Falcao poprawił jeszcze raz nie trzeba. Bardziej upokarzajacy bedzie remis. Wtedy przegrywajac z Barceloną oddadza im mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ronaldo picze. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Real slabnie, oj slabnie.. Ciezko bedzie donosic mistrza do konca sezonu a przeciez bayern musi sie odgryzc za dzisiejsza porazke ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Real musi się odgryźć na Bayernie za to słabe spotkanie. I na deser: http://www.youtube.com/watch?v=fOLzzdM6nCc Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez MYSZa7 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 gol CR piękny Cytuj Odnośnik do komentarza
Andrew21 856 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 CR7 uciszył forumowych krzykaczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Karol_1985 17 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 CR7 - nie rozumiem fizyki tego strzału.. Nie mam pojecia jak mozna to udezyc w ten sposob. Tak jakby proste podbicie kierowało ja w gore a siła uda w koncowej fazie strzału nadawała nacisk z gory. Nie wiem nie ogarniam. to jest cos fantastycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Dobra, gol był bardzo ładny. Po reakcji CR widać, że chyba go samego zaskoczył efekt strzału/dośrodkowania. Czasami tak się zdarza, że zawodnik bez naładowania sobie paska super shota robi go zupełnie nieświadomie, ot taki losowy efekt który włożyli programiści żeby uatrakcyjnić rozgrywkę. Coś w ten deseń: Ogółem chyba nie starczyło płuc Atletico. Kurde szkoda, bo przydałby się remis żeby zaostrzyć starcie za półtora tygodnia. Chociaż i tak będą walczyć jak o mistrza. Ciekawe ile palców wyląduje w oczach, ile "put" zaleje Katalonię, i ile sytuacji zmarnuje CR Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) Mędrek co ty jarałeś Ronaldo ostatnio w kazdym meczu pakuje takie golaso Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez Codename Cytuj Odnośnik do komentarza
Arik_19 628 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Mędrek co ty jarałeś Ronaldo ostatnio w kazdym meczu pakuje takie golaso Tak, szczególnie mogło się podobać jego golaso w ostatnim spotkaniu z Valencią Stadiony świata1! Bramka ładna, ale nie ma co się nad nią spuszczać, ginie w gąszczu setek podobnych, a po za tym to CR (przyzwyczaił nas;). btw. Co ostatnio Tonev w spotkaniu ze scyzorykami hycnął to nie mam pytań Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ciekawe czy Messi by do bramki dokopał z takiego dystansu jak tne pierwszy wolny Ronaldo Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ciekawe czy ronaldo osiagnie tyle co ten messi Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Najpierw to niech bramkę na MŚ albo Copa America strzeli gdzie nie ma Czawich i Iniest bo o zdobywaniu pucharów z Argentyną to nie ma co marzyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ciekawe czy ronaldo osiagnie tyle co ten messi no jestem ciekaw co masz na mysli mowiac osiagnał? okladke PES? Złotą piłkę, dawana mu juz chyba rytualnie? Nawet gdyby mial kontuzje pewnie i tak by ją dostał Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Za to krystuna w wysmienitej formie zdobyl ja tylko raz. NO ale trzeba wziac pod uwage, jego role w reprezentacji portugalii. dzieki niemu wygrywaha MS, ME Copa America i Coca Cola cup. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Kurde, Krystyna jest zagrożony wykartkowaniem przed GD . Chcę mieć CR7 na boisku w klasyku, właśnie jak jest w formie! Nie wiem, jak Wam ale mi już staje na myśl o tym meczu, reszta jest zupełnie nieistotna Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Za to krystuna w wysmienitej formie zdobyl ja tylko raz. NO ale trzeba wziac pod uwage, jego role w reprezentacji portugalii. dzieki niemu wygrywaha MS, ME Copa America i Coca Cola cup. No na pewno portugalia osiągneła coś więcej niz 0:4 z Niemcami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Kurde, Krystyna jest zagrożony wykartkowaniem przed GD :confused:. Chcę mieć CR7 na boisku w klasyku, właśnie jak jest w formie! Nie wiem, jak Wam ale mi już staje na myśl o tym meczu, reszta jest zupełnie nieistotna spokojnie nie zagra z sportingiem. Odpocznie. Powinni wygrac i bez niego wkoncu Sporting jest 3 od konca Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Na korzyść CR7 przemawia to wice-mistrzostwo Europy z 2004 roku,ale wtedy to Krystyna miała z kim grać. Deco,Maniche,Rui Costa czy Figo...teraz o takich grajkach Portugalczycy mogą pomarzyć. EDIT: O bym zapomniał o tym 4 miejscu w 2006 roku Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 4 miejsce na MŚ tez to nie byle co Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Messi wygrał "sam"(wtedy tak pisano, że był Messi, długo, długo nic i dopiero później reszta składu) któreś tam MŚ do chyba lat 20. Wygrał też Olimpiadę (też będąc kluczową postacią). Z dorosłą reprezentacją nic nie wygrał, bo też należy pamiętać, że gra w reprezentacji A-R-G-E-N-T-Y-N-Y, która jest prowadzona w dosyć specyficzny sposób, nie nazwałbym jej drużyną mogącą walczyć o jakiś tytuł (jeżeli na ostatnich MŚ za jej kierowanie odpowiadał człowiek, który nie wie po co jest 11 zawodników w drużynie i z chęcią wystawiałby samego Leo, to ciut zaskakujące i tak było jak daleko Argentyna zawędrowała). Co do Krystyny, to w 2004 jego wkład w grę Portugalii był mniej więcej taki jak w grę Man Utd w owym czasie, facet sprzedawał koszuliki, machał nogami i nosił kupę żelu na włosach. Piłkarsko był tak z 30 razy gorszy niż teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) No tradycyjnie wielkie odkrycie, że Portugalia jest lepszym zespołem od Argentyny. Coś w związku? Polska jest lepsza od Belgii, rozumiem że czyni to Jakuba Warzyniaka lepszym piłkarzem od Edena Hazarda? A Cristiano akurat był jakąś tam gwiazdą na Euro 2004. Był to najlepszy turniej reprezentacyjny w jego życiu. Każdy następny to zawód na razie. Ale nie widzę sensu oceniania klasy piłkarzy po tym, w jak dobrym piłkarsko kraju się urodzili. Patrząc na osiągnięcia reprezentacyjne, obaj nie umywają się do Diego Forlana czy Thomasa Muellera. O Klose czy Villi nie wspominając. Dobrze, że Messi się nie urodził w San Marino, wtedy to w ogóle by nie umiał grać w piłkę. Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Chcialbym zeby w koncu Cristiano zagral cos przeciwko Barcelonie.. No ale znajac zycie poleci pewnie nafukany na ich polowe, zostanie wyklepany przez trojkat- valdes-puyol-pique zrobi tup tup i po grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi