Opublikowano 14 kwietnia 201212 l Konsekwencja sędziego albo oba karne gwizdane albo oba puszczone zagwizdał uważam ze słusznie w tym kontekście porównując oba karne - dla levante był bardziej zasadny Edytowane 14 kwietnia 201212 l przez Karol_1985
Opublikowano 14 kwietnia 201212 l Oba karne z dupy, Powinno byc 0;1. Nastepnym razem ogladaj aktualne mecze. Ale Barcelona wygrala 3 pkt dostala, za tydz bedzie real i znowu 3 pkt
Opublikowano 14 kwietnia 201212 l na real z madrytu starczy. Edytowane 14 kwietnia 201212 l przez wronerro
Opublikowano 14 kwietnia 201212 l ale na real z barcelony nie O___________________O Musialem tak napisac bo taki mistrz cietej riposty jak np Ty, odpisalby, ze np NA SARAGOSSE BO TEZ REAL, czaisz ? Czy moze jednak za duzo od Ciebie wymagam? Lista realow w PD: - madryt - betis sevilla - sociedad - mallorca - saragossa
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l W od prawie 2 lat w GD doszło do kuriozalnej sytuacji, że Barca i Real zdecydowanie lepiej grają na wyjazdach w tych meczach w związku z tym śmierdzi mi remisem w następną sobotę. Edytowane 15 kwietnia 201212 l przez Kymel
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l Barca grała wczoraj fatalnie, ale Real wcale nie lepiej, co biorąc pod uwagę jakich miały przeciwników (Levante jest "ciut" lepsze niż Sporting) i to że Barca grała na wyjeździe a Real w domu, to tragedii bym jeszcze przed GD nie ogłaszał . Nie wiem, czy to dobrze, czy źle, ale jestem przed tymi GD spokojniejszy niż przed ostatnimi, przedostaniami itd. Widziałem ostatnie mecze Realu i szczerze mówiąc wyglądały na teatr jednego aktora, który o ile ma miejsce to bije z dystansu jak z armaty. No i tu jest pies pogrzebany, bo brak miejsca w GD będzie doskwierał Krystynie (Barca rzadko traci bramki po strzałach zza szesnastki) dużo bardziej niż w meczach gdzie rywale ustawiają pomoc i defensywę w jednej linii (porównując wczorajszą grę Sportingu i Levante, to nadmieniłbym, że to aż dziwne, że CR7 nie walnął znowu takiej brameczki). Defensywa obu zespołów stoi na podobnym poziomie, z tym, że ostatnio w Barcelonie ogólnie jest lepiej niż było, a w Realu na odwrót. Atak to problem praktycznie wyłącznie Messiego i Ronaldo z tym, że ten pierwszy ma więcej atutów w przypadku gdy jest mało miejsca na boisku. Do tego mamy pewną i stałą jakość w wypadku Xaviego i Sergio, o którą trudno w przypadku Królewskich gdzie praktycznie wszyscy grają w kratkę. Jestem niebezpiecznie pewien dobrego meczu Blaugrany, ale mam nadzieję, że Pep uważa inaczej. Edytowane 15 kwietnia 201212 l przez Gość
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l 1;1 . Alexis i Ronaldo. Stawiajcie cala kase swiata bo w niedziele bedzie juz moja.
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l Ja starym patentem stawiam 3 stówy na draw no bet na FCB będzie za co pic w razie wtopy. Szkoda że to tylko 1.30 :F Edytowane 16 kwietnia 201212 l przez Mendrek Usunięto treść łamiącą regulamin.
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l Dzisiaj najważniejszy mecz tego sezonu, Barcelona podejmuje zmierzający po tytuł PD Real Madryt. Kto nie ogląda ten pipa.
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l Dzisiaj najważniejszy mecz tego sezonu, Barcelona podejmuje zmierzający po tytuł PD Real Madryt. Kto nie ogląda ten pipa. akurat dzis impreza rodzinna u osoby co nie ma c+ dlaczegoooooooo
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l Czuję,że Real przegra To masz odwrotnie niż ja Sądzę że dzisiejszy mecz może przesądzić o finale LM, w psychice obu ekip zostanie on w świadomości. I na ekipę która przegra wpłynie niekorzystnie.
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l Madryt Rogaczu pokłoń się mistrzom! Życze wszsytkim Wielkigo Gran Derby , z wieloma golami i zwycięstwem Barcelony
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l Jak zobaczyłem Tello w pierwszym składzie, to wiedziałem, że będzie kicha . Szkoda tej setki Xaviego i 100% skuteczności Realu. W cholerę niewymuszonych pressingiem błędów, czasami nie rozumiem co autor podania miał na myśli.
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l Barcelona musi wykorzystywać takie sytuacje jaką miał Xavi Rajdy Ronaldo imponujące choć niewiele z nich na razie wynika. Dobry mecz mam wrażenie.