KOŁD 1 095 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=olelvRKSpG8 Coś czuje że superpuchar latem znów nie będze meczem przyjazni xD Cytuj
Gość szpic Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Pep na Asystenta Mou może wtedy Real nauczy sie grac w pilke i cos zdobedzie Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Mou na Asystenta Pepa może wtedy Real nauczy sie grac w pilke i cos zdobedzie fiksd Cytuj
Gość Orson Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Mou na Asystenta Pepa może wtedy Real nauczy sie grac w pilke i cos zdobedzie fiksd a ty masz piękny umysł- tak się składa, że Real wygrał w tym sezonie dwa puchary. Nie jestem sympatykiem RM ale jak się juz cos pisze to niech to ma choć odrobinę sensu Cytuj
Gość szpic Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Mou na Asystenta Pepa może wtedy Real nauczy sie grac w pilke i cos zdobedzie fiksd a ty masz piękny umysł- tak się składa, że Real wygrał w tym sezonie dwa puchary. Nie jestem sympatykiem RM ale jak się juz cos pisze to niech to ma choć odrobinę sensu jakie 2 puchary ? Puchar Coca Coli i Pas Polsatu ? Cytuj
Ader 383 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Też jestem ciekaw jakie to puchary. Cytuj
el-shabazz 32 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Orson się trochę rozpędził. Zapewne myślał o lidze w tym sezonie i pucharze króla w zeszłym. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Puchar Burmistrza Madrytu i Puchar Donalda Tuska Cytuj
Gość Orson Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 (edytowane) Orson się trochę rozpędził. Zapewne myślał o lidze w tym sezonie i pucharze króla w zeszłym. no dokładnie. Mozna to już przeciez zapisywac na knoto sezonu 2011/2012, prawda? wronerro- dobijmy targu- jesli Real wygra Ligę to sobie stąd pójdziesz, jeli wygra ją Barcelona to ja usunę konto. Co ty na to oddany na smierć i zycie sympatyku Barcelony? Edytowane 27 kwietnia 2012 przez Orson Cytuj
Ader 383 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 To piszesz o tym sezonie czy nie? Zdecyduj się w końcu,bo gubisz się w zeznaniach. Cytuj
Gość Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Wydaje mi się, że Orson zgodził się, że w tym sezonie Real już prawie wygrała ligę, a w zeszłym zdobył CdR. Być może pomyłka wynika z faktu pomylenia Barcelony z Realem, bo ta pierwsza zdobyła w tym sezonie dwa pomniejsze trofea (Superpuchar Hiszpani i Mistrzostwo Świata) Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 (edytowane) Mistrzostwo Świata A nie Superpuchar Europy? Edytowane 27 kwietnia 2012 przez Kre3k Cytuj
Gość szpic Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Klubowe Mistrzostwo Świata co to za puchar skoro zawsze zwyciesca CL gra z jakimis pionkami z 3 swiata? Cytuj
Gość Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 No widzicie 3 trofea (tzn. wszystkie po wakacjach), za dużo tego. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Orson się trochę rozpędził. Zapewne myślał o lidze w tym sezonie i pucharze króla w zeszłym. no dokładnie. Mozna to już przeciez zapisywac na knoto sezonu 2011/2012, prawda? wronerro- dobijmy targu- jesli Real wygra Ligę to sobie stąd pójdziesz, jeli wygra ją Barcelona to ja usunę konto. Co ty na to oddany na smierć i zycie sympatyku Barcelony? a moze ja zostane a z Ciebie dalej beda sie smiac ? moja opcja lepsza, ja ja wybralem, wygralem czesc. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 wronerro śmieli to się z Barcelony.. Ot np, że z 26 metrów nikt do bramki nie dokopie i dlatego chcą zawsze wjechać. he he. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 wronerro śmieli to się z Barcelony.. Ot np, że z 26 metrów nikt do bramki nie dokopie i dlatego chcą zawsze wjechać. he he. Odpowiedz godna mistrza. Trzymasz poziom. 1 1 Cytuj
Gość Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Zastanawiał się ktoś co wymaga większych umiejętności, zgrania zawodników itp. wjechanie do bramki z piłką czy oddawanie strzałów na nią z 25 metrów? Tego drugiego mamy od groma nawet w Ekstraklasie. A tak na poważnie, strzał z 25m+ jak widać z ostatnich kilku lat nie jest tak skuteczny jak wejście z piłką do bramki. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 (edytowane) Strzelanie z 25 metrów wymaga niezwykle przebiegłej i rozbudowanej strategii. Najpierw trzeba przez filter znaleźć graczy z long shots powyżej 15, a później w poleceniach kliknąć, żeby oddawali strzały z daleka. Guardiola na to nie wpadł, bo nie gra w FM-a. Edytowane 28 kwietnia 2012 przez ogqozo 2 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 (edytowane) wronerro śmieli to się z Barcelony.. Ot np, że z 26 metrów nikt do bramki nie dokopie i dlatego chcą zawsze wjechać. he he. Odpowiedz godna mistrza. Trzymasz poziom. a ty nie trzymasz. Idź stad. oqozoo - no mecze z Chelsea okazały ,że wpaśc na to nie jest rzeczą prostą. Pepe nie wpadł np, nie wiedział chyba jak włączyc te filtrowanie. Edytowane 28 kwietnia 2012 przez Orson Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 (edytowane) Pepe na to nie wpadl bo jest srodkowym obronca Realu z Madrytu. Moze dlatego. Edytowane 28 kwietnia 2012 przez wronerro Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 (edytowane) Kijowo, że Pep odchodzi. W tym teamie się realizował, gdzie indziej może już nie mieć takiego walnięcia. Edytowane 29 kwietnia 2012 przez Yap Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 (edytowane) A w La Liga Barça pokonuje Rayo Rayo Vallecano 0 - FC Barcelona 7. Gole: Messi (15, 89), Rober (og), Keita (38), Pedro (46,87) i Thiago (76). Choć liga przegrana to przegramy ja w efektowny sposób Edytowane 29 kwietnia 2012 przez LionelPL Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Cristiano po meczu z Bayernem chyba się złamał i oto po takiej serii udanych teraz nie wykorzystał kolejnego karnego. Ale Real wygra, spox. Atletico zremisowało u siebie z Sociedad i pozbawiło się realnych szans na eliminacje Ligi Mistrzów. Chwaliłem nie raz Thibaut Courtois, ale kiedy się robi w tak ważnym meczu coś takiego, w doliczonym czasie... to chyba kibice będą trochę mniej płakać, jeśli na następny sezon wróci z wypożyczenia. Levante mogło się zrównać punktami z Malagą, ale przegrało 0-1 z Saragossą. No taka ta liga, zacięta. W następnej kolejce mecz Atletico-Malaga, tak że Szejkowie nie powinni jeszcze mrozić szampanów w kwestii awansu do LM. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi