Gość Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Mourinho podpisał nowy kontrakt z Realem, opiewający na bazylion euro. Niby jest podpiany do 2016 i teraz możemy się zastanawiać dlaczego tak długo fani Realu będą czekać na zwycięstwo w LM.. Już zaczęliście liczyć serię przegranych półfinałów z rzędu? Przecież to proste: 1,2,3,4,5 przegrane półfinały Realu z rzędu. Jest szansa na wygranie 6 półfinału, ew zawsze Mou może podpisać nowy kontrakt Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Miłe zachowanie fanów Athletiku http://www.youtube.com/watch?v=6JB638W_mbs Respect Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 piłkę oglądam od 1994 toku, gdy Baggio przestrzelał karnego na bramke Kanarków w finale. Przez cały ten okres nie widziałem takiej drużyny jak Barca. Totalna dominacja. Teraz oglądam Puchar Króla. Barca p 20 min wygrywa 3-0. To się fatalnie ogląda dla postronnego widza. O niebo lepszy był ten "nudny" finał LM , gdzie nie było wiele akcji Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 miales juz isc Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 piłkę oglądam od 1994 toku, gdy Baggio przestrzelał karnego na bramke Kanarków w finale. Przez cały ten okres nie widziałem takiej drużyny jak Barca. Totalna dominacja. Teraz oglądam Puchar Króla. Barca p 20 min wygrywa 3-0. To się fatalnie ogląda dla postronnego widza. O niebo lepszy był ten "nudny" finał LM , gdzie nie było wiele akcji No był o niebo lepszy bo nie byłeś postronnym widzem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Euro 2012 ma być turniejem Cristiano Ronaldo. Jednak póki co, Portugalczyk... tłumaczy się ze swojego wypadu do dyskoteki, który zakończył się awanturą i wrzuceniem jednego mężczyzny do rzeki! Gwiazdor Realu potwierdził część z tych rewelacji na swoim profilu facebookowym. Według dziennikarzy z półwyspu Iberyjskiego gwiazdor Realu Madryt szybko wypatrzył bawiącą się tam modelkę, Carolinę Fernandes. Dowiadujemy się też, że CR7 nie chodzi już osobiście po numery. W takich sprawach wysyła znajomych lub członków rodziny - w tym wypadku szwagra. Według dziennikarzy z półwyspu Iberyjskiego gwiazdor Realu Madryt szybko wypatrzył bawiącą się tam modelkę, Carolinę Fernandes. Dowiadujemy się też, że CR7 nie chodzi już osobiście po numery. W takich sprawach wysyła znajomych lub członków rodziny - w tym wypadku szwagra. Jednak seksowna kobieta nie była zainteresowana nawiązaniem kontaktu z Ronaldo. Na dodatek o zbyt natarczywych zalotach powiedziała swojemu narzeczonemu, Goncalo Teixeirze, który otrzymał kilka dni temu nagrodę dla najseksowniejszego modela w kraju. Doszło więc do awantury. Na początku w dyskotece, potem poza nią. Według tabloidów znajomi Cristiano wrzucili chłopaka modelki do rzeki Tag. W Portugalii wybuchła mała-wielka afera z powodu zachowania Cristiano Ronaldo, który nie podpisał się na koszulce... Barcelony. Dokładnie całą sytuację opisał ojciec "poszkodowanej" dziewczynki z liście do dziennika Record. "Chciałbym spojrzeć Cristiano Ronaldo w twarz i powiedzieć mu: 'Stracił pan fana, nawet jeśli to niewiele znaczy'", tak rozpoczyna się list Roberta Filipe, który opublikowano w piątek we wspomnianej gazecie. Portugalczyk tłumaczy w nim, że przebywa akurat z rodziną w miejscu, gdzie reprezentacja przygotowuje się do EURO. Jego córka była zachwycona możliwością obejrzenia treningu reprezentantów, którzy są jej idolami. Jednak ostatecznie ośrodek opuściła smutna, ponieważ gwiazda Realu odmówiła jej autografu. "Cristiano nie chciał złożyć autografu, ponieważ była w koszulce Barcelony" Chyba Euro to oni nie wygraja xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Wbiją na Ukrainie na disco to jeszcze wylądują, ale sami piłkarze ze szwagrami w bagażniku jakiejś Łady Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Kalendarium nadchodzącego sezonu: http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/08/17/3312190/if-you-dont-want-to-know-the-score-look-away-now-goalcom 28 kwietnia: Barcelona nie daje rady Athleticowi, a Real jak zwykle pokonuje Atletico i wygrywa ligę pięć kolejek przed końcem. "Zbyt łatwe", mówi Mourinho. Cristiano dodaje: "Reszta zespołu była niezła, ale ja byłem doskonały". Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Całe 10 minut rozgrywki PD były ciekawe, do gola Higuaina. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Karambol w polu karnym Realu i strata bramki. Ciekawe dzisiaj te mecze nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) Jest nieźle, dobrze że przynajmniej moi nie są obsrani straconą bramką i nie popełniają większych błędów. 1-1 biorę na spokój Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez Pelipe Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) Kur.wa Mourinho się nic nie nauczył, nic kur.wa. Która to już bramka stracona po stałym fragmencie gry przez Real? -_- Valencia oprócz stałych fragmentów gry nic nie grała, ale kur.wa Real oczywiście musiał spieprzyć sprawę. Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Vesper Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Przed chwilą wróciłem do domu i włączyłem mecz Realu. Po pierwszej połowie piłkarze Realu schodzą do szatni: Pepe bandaż na głowie, Ramos plaster na czole, Casillas przybity jakby mu ktoś umarł... Co się działo w tej pierwszej połowie? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Pepe i Iker zderzyli się przy bramce Valencii. A Ramos przez przypadek dostał z buta od Feghouliego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Dobra macie jakiegoś dobrego streama do tego meczu przynajmniej druga połowę obejrze Nie mam Cyfry Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 http://meczerealu.dbv.pl/news.php Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Vesper Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) Dzięki Mysza. W sumie nie mam nic do Valencii, szanuję ich i trochę lubię, ale biorąc pod uwagę to, że nie mają szans na mistrza, wolałbym, żeby Real zgarnął 3 punkty. Bo choć nie jestem kibicem żadnej z hiszpańskich drużyn, to Barcelony szczerze nienawidzę. Najlepsze linki można znaleźć na meczyki.pl, do wyboru, w zależności od tego, jakie ma się łącze. Oczywiście stream'y z polskich kanałów sportowych. Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez Vesper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 W sumie nie mam nic do Valencii, szanuję ich i trochę lubię, ale biorąc pod uwagę to, że nie mają szans na mistrza, wolałbym, żeby Real zgarnął 3 punkty. Bo choć nie jestem kibicem żadnej z hiszpańskich drużyn, to Barcelony szczerze nienawidzę. Zgadzam się z tym w 100%. Twardziel i pierwszy madafaka Realu - Pepe - musiał pożegnać się z graniem na dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 real nieźle posmarował aby sędzia nie uznał drugiej bramki dla Nietoperzy. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Vesper Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) Koniec, 1:1. Real bardzo dużo traci na swojej nieskuteczności. Przy tak grającej obronie 1:0 to za mało. Zdarzają się mecze, gdy w tym aspekcie są świetni, ale zdarzają się też, niestety dość często, mecze takie jak ten. Wystarczy przypomnieć sobie choćby mecz z Malagą z poprzedniego sezonu - prowadzenie prawie do samego końca 1:0 i gol Cazorli z wolnego. Głupio tracone punkty (często stałe fragmenty) na wagę złota, jak się okazuje pod koniec sezonu. Soldado chyba faktycznie nie był na spalonym, więc sędzia okazał się zbawicielem Realu, który przeważając mógł przegrać 1:2. Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez Vesper Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Troche szkoda tej bramki nieuznanej, nie chce twierdzić, że to jakoś mega wypaczyło wynik, ale lepiej by się broniło 2-1 niż 1-1. Ale dobry mecz, ciesze sie ze nie było błędów w defensywie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) To olewanie sobie spotkania po strzeleniu pierwszej bramki już nie raz się odbiło czkawką Realowi. Powyższy przykład z Malagą czy dwumecz z Bayernem w LM. No i te je.bane stałe fragmenty gry. Mourinho w ogóle z tego wniosków nie wyciąga. Jeszcze gadał ostatnio, że nie ma czego poprawiać jeśli chodzi o obronę przy stałych fragmentach gry. Szkoda tylko, że w tamtym sezonie Real większość bramek stracił właśnie w taki sposób.\ Ogólnie mam leje na tę ligę ciepłym moczem, ale gra Realu mnie momentami potrafi wkur.wić. Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Pudziol już na 1:0 nice. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 co się dzieje na Camp Nou w 11 minut 3 gole, Barca prowadzi 2:1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) brawo Barça od razu mocny początek 3:1 MESSI! Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez LionelPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi