Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Katastrofa. Tyle mógłbym napisać o meczu Realu, ale postanowiłem, że opiszę kilku graczy. Higuain to parodia napastnika, który z 6m trafia 5m obok bramki. Benzema to... tylko człowiek denerwuje się na samą myśl o tym co prezentuje od początku sezonu. Ronaldo jest zajechany fizycznie. Modric z Ozilem niech sobie przybiją piątkę za mecz z Sevillą, obaj zagrali niebywałe (pipi). Di Marian to niech podziękuje sędziemu, że nie wyjechał do szpitala psychiatrycznego po pierwszej połowie. Nawet Iker zgubił formę. Wszystko wskazuje na Jose i fatalne przygotowanie do sezonu. Na koniec warto wspomnieć, że Real idzie po jakiś rekord jeżeli chodzi o tracenie bramek po stałych fragmentach gry.

Już we wtorek mecz z City i może być dość zabawnie i łatwo dla graczy niebieskich.

Co za idiota napisał taki tytuł? Chyba, że to ma przyciągać komentujących.

Koniec passy w Sewilli, koniec marzeń o mistrzostwie?

realmadrid.pl - chyba najpopularniejsza

Akurat do końca marzeń to jeszcze daleka droga.

To właśnie pokazuje przewagę tych dwóch drużyn w Primera Division. Po 4 kolejkach...

Edytowane przez Vesper

To właśnie pokazuje przewagę tych dwóch drużyn w Primera Division. Po 4 kolejkach...

Bo te drużyny(Barca i Real) są po prostu aż tak mocne. To nie liga hiszpańska jest słaba, tylko Barca i Real są aktualnie za(pipi)iście napakowani.

Real gra strasznie słabo, ale chyba nikt nie sądzi, że na drugim miejscu sezon zakończy Malaga, Sevilla czy Valencia. Z taką grą w CL nic by nie ugrali. Tak jak napisał Ore, ale Mourinho z Realu nie wyleci, do tego czasu zdąży ogarnąć drużynę. Romek po prostu był zniechęcony Mou, a słabe wyniki to był kolejny powód.

Teraz oczywiście Real gra słabo, ale jak wrócą do formy, to znowu będą rozwalać każdego poza Barcą. I właśnie o to mi chodzi - to że Barca i Real mają wielką przewagę nad resztą z Primera Division, to nie oznaka słabości PD, tylko siły tych dwóch drużyn.

A dlaczego poza Barcą?

Przespałeś poprzedni sezon?

Wygląda to tak samo koszmarnie jak początek trzeciego sezonu Jose w Londynie.

W pierwszych czterech kolejkach sezonu 2006-07 Chelsea zdobyła 9 punktów. Po sześciu kolejkach była liderem. Zanim poniosła dwie porażki, był listopad.

Edytowane przez ogqozo

Czyli to nie jest tak, że gdyby spadły do Premier League, to walczyłyby o miejsca w środku tabeli?

Ja się tylko boję, że jak Real w GD pokona znowu Barcelonę, to będzie wstyd jak (pipi). Owszem, Barca, nie jest nawet w połowie drogi do optymalnej formy podstawowej jedenastki, ale Real jest gdzieś tak lata świetlne za nimi. Nikomu się tam nie chce grać, walczyć o piłkę. Wczoraj to Sevilla grała jak Real sezon temu.

Wygląda to tak samo koszmarnie jak początek trzeciego sezonu Jose w Londynie.

W pierwszych czterech kolejkach sezonu 2006-07 Chelsea zdobyła 9 punktów. Po sześciu kolejkach była liderem. Zanim poniosła dwie porażki, był listopad.

Tak właśnie, dlatego napisałem "początek". Teoretycznie sezon można podzielić na dwie jednakowej długości części - początek i koniec.Przy takim założeniu moje zdanie jest prawdziwie. I takie założenie przyjąłem pisząc tamtą wypowiedź.

No cóż, przez pierwsze 19 kolejek Chelsea przegrała wtedy dwa mecze. Real teraz też przegrał dwa mecze, więc w tym względzie faktycznie, ich dotychczasowy sezon przypomina "początek" trzeciego sezonu Mourinho w Chelsea. No ale gdzie w tej superteorii ten koszmar? Chelsea na półmetku sezonu miała 2 pkt. straty do United, kilkanaście pkt. przewagi nad trzecim miejscem, wygrała grupę LM. Nie prześladowałoby mnie takie coś w nocy.