Ader 383 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Chyba dawno real nie miał tak słabego początku sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Katastrofa. Tyle mógłbym napisać o meczu Realu, ale postanowiłem, że opiszę kilku graczy. Higuain to parodia napastnika, który z 6m trafia 5m obok bramki. Benzema to... tylko człowiek denerwuje się na samą myśl o tym co prezentuje od początku sezonu. Ronaldo jest zajechany fizycznie. Modric z Ozilem niech sobie przybiją piątkę za mecz z Sevillą, obaj zagrali niebywałe (pipi). Di Marian to niech podziękuje sędziemu, że nie wyjechał do szpitala psychiatrycznego po pierwszej połowie. Nawet Iker zgubił formę. Wszystko wskazuje na Jose i fatalne przygotowanie do sezonu. Na koniec warto wspomnieć, że Real idzie po jakiś rekord jeżeli chodzi o tracenie bramek po stałych fragmentach gry. Już we wtorek mecz z City i może być dość zabawnie i łatwo dla graczy niebieskich. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Dobra, powiem to pierwszy: Borussia i Ajax wyjdą z grupy śmierci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Vesper Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Dobra, powiem to pierwszy: Borussia i Ajax wyjdą z grupy śmierci. Wygodne te Twoje posty. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 No już z dwa tygodnie temu mówiłem, że Real ma po sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Powinni już wtedy zwolnić Mourinho, ale zostawili i teraz mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ogólnie jakoś się nie przejmuje tym kryzysem Realu. Bywały gorsze czasy Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 118lat z rzedu z 1/8LM i jakies tam wybiorcze mistrzostwa hiszpanii na ktore maja 50% szans. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 A przepraszam czym Ronaldo tak się zajechał fizycznie ? jak ktoś tu płacze...układaniem włosów czy chodzeniem po sklepach ? Ronaldo to nie Messi i sam meczu nie wygra, jak drużyna ma słaby dzień to Ronaldo jest beznadziejny . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Vesper Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) Co za idiota napisał taki tytuł? Chyba, że to ma przyciągać komentujących. Koniec passy w Sewilli, koniec marzeń o mistrzostwie? realmadrid.pl - chyba najpopularniejsza Akurat do końca marzeń to jeszcze daleka droga. To właśnie pokazuje przewagę tych dwóch drużyn w Primera Division. Po 4 kolejkach... Edytowane 16 Września 2012 przez Vesper Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ogólnie to nie chcę się szerzej wypowiadać, ale jak na tę chwilę to RM "coś" wygrał. Ja bym ich tak nie ganił od razu, bo mogą pokazać pazur w LM np. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Wygląda to tak samo koszmarnie jak początek trzeciego sezonu Jose w Londynie. Za to te zielone koszulki Realu spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 To właśnie pokazuje przewagę tych dwóch drużyn w Primera Division. Po 4 kolejkach... Bo te drużyny(Barca i Real) są po prostu aż tak mocne. To nie liga hiszpańska jest słaba, tylko Barca i Real są aktualnie za(pipi)iście napakowani. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Vesper Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 To właśnie pokazuje przewagę tych dwóch drużyn w Primera Division. Po 4 kolejkach... Bo te drużyny(Barca i Real) są po prostu aż tak mocne. To nie liga hiszpańska jest słaba, tylko Barca i Real są aktualnie za(pipi)iście napakowani. Real gra strasznie słabo, ale chyba nikt nie sądzi, że na drugim miejscu sezon zakończy Malaga, Sevilla czy Valencia. Z taką grą w CL nic by nie ugrali. Tak jak napisał Ore, ale Mourinho z Realu nie wyleci, do tego czasu zdąży ogarnąć drużynę. Romek po prostu był zniechęcony Mou, a słabe wyniki to był kolejny powód. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Teraz oczywiście Real gra słabo, ale jak wrócą do formy, to znowu będą rozwalać każdego poza Barcą. I właśnie o to mi chodzi - to że Barca i Real mają wielką przewagę nad resztą z Primera Division, to nie oznaka słabości PD, tylko siły tych dwóch drużyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Teraz oczywiście Real gra słabo, ale jak wrócą do formy, to znowu będą rozwalać każdego poza Barcą. I właśnie o to mi chodzi - to że Barca i Real mają wielką przewagę nad resztą z Primera Division, to nie oznaka słabości PD, tylko siły tych dwóch drużyn. A dlaczego poza Barcą? Przespałeś poprzedni sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) Wygląda to tak samo koszmarnie jak początek trzeciego sezonu Jose w Londynie. W pierwszych czterech kolejkach sezonu 2006-07 Chelsea zdobyła 9 punktów. Po sześciu kolejkach była liderem. Zanim poniosła dwie porażki, był listopad. Edytowane 16 Września 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Czyli to nie jest tak, że gdyby spadły do Premier League, to walczyłyby o miejsca w środku tabeli? Ja się tylko boję, że jak Real w GD pokona znowu Barcelonę, to będzie wstyd jak (pipi). Owszem, Barca, nie jest nawet w połowie drogi do optymalnej formy podstawowej jedenastki, ale Real jest gdzieś tak lata świetlne za nimi. Nikomu się tam nie chce grać, walczyć o piłkę. Wczoraj to Sevilla grała jak Real sezon temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 beka z pozamiatanej ligi w połowie września Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Może Barcelona też będzie tak frajerska jak United rok temu i straci przewagę 8 pkt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 myslalem, ze to wlasnie getafe urwie punkty, brak iniesty, alexisa, alvesa messi i villa po godz gry wchodza a tu taki psikus.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Najbardziej ucieszyłem się z gola Davida. Znowu wszedł, na krótko i strzelił bramkę. Liczę, że już niedługo będzie w stanie zagrać od początku spotkania! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Wygląda to tak samo koszmarnie jak początek trzeciego sezonu Jose w Londynie. W pierwszych czterech kolejkach sezonu 2006-07 Chelsea zdobyła 9 punktów. Po sześciu kolejkach była liderem. Zanim poniosła dwie porażki, był listopad. Tak właśnie, dlatego napisałem "początek". Teoretycznie sezon można podzielić na dwie jednakowej długości części - początek i koniec.Przy takim założeniu moje zdanie jest prawdziwie. I takie założenie przyjąłem pisząc tamtą wypowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 No cóż, przez pierwsze 19 kolejek Chelsea przegrała wtedy dwa mecze. Real teraz też przegrał dwa mecze, więc w tym względzie faktycznie, ich dotychczasowy sezon przypomina "początek" trzeciego sezonu Mourinho w Chelsea. No ale gdzie w tej superteorii ten koszmar? Chelsea na półmetku sezonu miała 2 pkt. straty do United, kilkanaście pkt. przewagi nad trzecim miejscem, wygrała grupę LM. Nie prześladowałoby mnie takie coś w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Mea culpa, po(pipi)ałem sezony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi