Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki klub takie warunki.

Simple as fuck.

Sedzia musial podarowac realowi karniaka bo sie biedaki na lige europejska nawet nie zalapia bez tych zlodziejskich punktow..

a mourinho przed meczem ponoc byl widzianie z wiadrem o dolewal wody na murawe, aby levanto mialo gorsze warunki...

o zlodziejskich punktach mówi kibic barcelony ;) To tak jakby Rozi opowiadal o odchudzaniu.

ps. do Ligi mistrzów w Hiszpanii ciezko sie NIE dostac jak pierwsze 3 wchodzą bezposrednio 4 z eliminacji, a 5-6 zespół do ligi europy idzie...

Messi wygrywa kolejny mecz Barcelonie. Trochę mnie zastanawia Song, niby technikę ma, warunki fizyczne najlepsze w zespole, ale coś na tej swojej domyślnej pozycji nie wymiata (gola strzelił, ale to już po prostu wypadało umieścić w bramce, skoro 80% pracy wykonał Atomowy kurdupel). Pique nadal zabija się o piłkę, Alba gra na pozycji skrzydłowego, Puyol od jakiegoś czasu służy jako talizman, a nie etatowy stoper . Ogólnie defensywa w Barcelonie jest czysto statystyczna.

Mógłbym zwalić winę na sędziego, który nie odgwizdał ewidentnego karnego dla Realu, ale tego nie zrobię bo Real nie zasłużył nawet na punkt w tym spotkaniu. A Ronaldo pokazał, że jak reszcie drużyny nie idzie to i jemu nie wychodzi gra. Jeśli aspiruje do miana najlepszego piłkarza tego roku musi pokazywać, że to on ma największy wpływ na grę zespołu, a nie być zależnym od reszty zespołu. Później się dziwią, że to Messi kolejny rok z rzędu złotą piłkę dostaje.

Betisowi się upiekło, powinien być remis. Widywałem Real w gorszej formie, a tutaj brakowało szczęścia i dobrej dyspozycji skrzydłowych. Mou jak to Mou zwala częściowo winę na Barcelone, która ma dzisiaj szansę odskoczyć o ile pokona zespół która jak nie mocniejszy niż Betis, to przynajmniej na jego poziomie. Spacerku się nie spodziewam i nie zdziwiłbym się gdyby dzisiaj w PD miało dojść do kolejnej niespodzianki. Barca jakoś specjalnie lepiej od Realu nie gra, z tym, że lider drużyny jak wspomniał Mysza jest tutaj w zdecydowanie lepszej formie.

Ale chyba każdy przyzna że karny był naciągany :) ale obrona wspaniała.

Mourinho już zwala porażki na wszystko i wszystkich :)

Narzekał, że po środowym remisie z Manchesterem City w LM jego piłkarze w lidze musieli grać już w sobotę. Jego zdaniem to dowód na to, że "inne drużyny kontrolują ligowy terminarz".

Krytykował przy tym piłkarzy, bo skoro "34-letni tenisista Radek Stepanek trzy dni z rzędu ma mecze w Pucharze Davisa i umiera za swój kraj, to jego 24-letni zawodnicy powinni na wysokim poziomie zagrać dwa razy w cztery dni".

Narzekał na sędziego, który nie uznał gola Karima Benzemy (Francuz miał być na spalonym) i nie podyktował rzutu karnego za zagranie ręką w polu karnym. W obu przypadkach się pomylił.

Biadolił, że nie ma wsparcia w klubie, tylko on zauważa takie sprawy jak kalendarz i błędy arbitrów. "Zawsze mówię tylko ja i tylko ja jestem złym charakterem".

Edytowane przez marekjw2523

Co Ty (pipi)?

akurat na tej konferencji powiedział sama prawdę.

Piłkarze aktualnie to panienki, biadolą ze muszą grać co 3 dni a tutaj jest zywy przyklad ze gosc codziennie gra ciezej i zyje.

co do tekstu o sędzim. Przy sytuacji Karima to byla straszna pomylka. Sedzia o ponad pol metra sie pomylil.

Co do ręki to nie mam pojecia.

Widac bylo, ze graja (pipi)nie i puszczaja im nerwy. Ronaldo postanowil strzalami ustrzelic lampy, a pepe zostal znow brucem lee.

Dostali zimny prysznic, przegrali lige w listopadzie, moze zaczna grac cos w LM