Hejas 455 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 I jeszcze mi napisz, że obecna Barcelona jest lepszą drużyną niż ta 3,2 a nawet niż rok temu. To też jest dosyć istotny czynnik, że się przegrywa ze słabszym niż rok wcześniej zespołem ligę, skupiając siły tylko na jednych rozgrywkach, które też przegrywa (poziom samej gry dobrze skomentował Kymel ) Przecież Barcelona ma już więcej punktów, niż w zeszłym sezonie, więc teoretycznie Real przegrał ligę z zespołem mocniejszym, niż rok wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 103 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) - Jupp Heynckes, który w sobotę poprowadził piłkarzy Bayernu Monachium do zwycięstwa w Lidze Mistrzów, jest gotów wrócić do Realu Madryt - oświadczył w niedzielę agent niemieckiego trenera. Edytowane 26 Maja 2013 przez ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 oszukaństwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Akurat jego to chętnie bym widział w Realu, a nie je.banego ANCZELOTTIEGO ;/ Na sprowadza staruchów i będzie drugi milan -.- chociaż, może Valdano wróci i nie będzie miał nic do gadania w sprawie transferów. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Przecież transferami będzie zarządzał teraz głównie Zidane. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 To jest Bejl HEHE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Hola hola, przecież Milan ze starcami w składzie wygrał ligę mistrzów, coś co dla Realu już od długich lat jest nieosiągalne (Real 1/8 anyone?) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) Milan to wygrał LM jak skład przechodził ledwo co menopauzę, więc nie naginaj faktów Edytowane 28 Maja 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 W finale w 2007 średnia wieku 11 Milanu, która wyszła na boisko była na poziomie 31 lat, rozumiem, że według ciebie jest to młodzież? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Nic na to nie wskazuje, ale do czego pijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Że Ancelotti to dobry trener, wygrał LM z mocno podstarzałym zespołem. Real nie popełni błędu jeżeli go zatrudni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Już lepszy Carlo niż Jupp w Realu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 kaz- rozumiem, ale to nie ma nic wspólnego z tym co napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) Oskarżyłeś mnie o naginanie faktów. Nie wiem co rozumiesz przez "przechodził ledwo co menopauzę", ale drużyna ze średnią wieku powyżej 3 dych można spokojnie nazwać dziadkami. Edytowane 30 Maja 2013 przez kaz_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 google Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zidane zamiast transferami (chociaż jak widać w końcu chyba ktoś kto ma pojęcie o piłkarzach się tym zajmuję w Realu?) powinien jednak wrócić na boisko i pokazać panom Xabi Alonso & S. Khedira JAK SIĘ (pipi)A GRA W PIŁKĘ, co on z tymi oldboyami manczesteru robił to poezja A widać, że zapuszczony Zizou jak kartofel na polu, mimo to biegal jak sarenka. Ja stawiam, że trenerem zostanie jakiś były gracz(di stefano one more time ahaha ), na bank jednak doczekamy się kiedyś Raula jako trenera, mówię wam Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 @up ale zdajesz sobie sprawę że tam większość piłkarzy jest krótko przed, albo grubo po 50 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 O czym konkretnie mówisz pisząc o Zizou? Jakiś mecz? Coś przegapiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 O czym konkretnie mówisz pisząc o Zizou? Jakiś mecz? Coś przegapiłem? mecz weterenów ManU vs Real. Real wygral 2-1 oraz 3-2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 3-2 to dawno temu grali na Santiago (to był ten mecz w zime?), też w ogóle jednym słowem mówiąc - OLDBOYE Realu Madryt, roznieśli by w pył całą Polską "ekstraklasę" oraz naszą reprezantację, taki poziom zgrania, aż dziwne, bo w Realu nie było nigdy typowego stylu gry jak np w Barsie, który wpajano od najmłodszych lat, po prostu chyba Zidane i Makalele w środku polu robią TAKĄ różnicę, że cała drużyna składnie dzięki nim działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Nie. Ten mecz był w poprzednie wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Przyszłe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 obecne Mimo wszystko na mecze pokazowe patrzyłbym z przymrużeniem oka. Real miał swój styl, ale z 10 lat temu odeszli od niego, na rzecz niby skuteczności. Zizou zawsze robił różnicę (takich artystów futbolu jak on, Raul, Redondo, Figo itp. dzisiaj się do Realu nie kupuje, a jak już, to każe im się grać brytyjsko-włoski futbol i to mnie najbardziej wkrurza w tej polityce transferowej i ociosanym stylu ostatnich lat, nie taki Real się lubiło oglądać, nawet jeżeli jest się fanem Barcy), ale on stylu gry nie zmienił, przynajmniej z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Akurat stylu Real nie miał nigdy, każda z drużyn z wynikami, a więc Di Stefano i spółka, pokolenie sępa czy "galacticos" każdy z tych zespołów grał inaczej. Real jedyne co miał wspólne to efektowne, szybkie rozgrywanie akcji co przekładało się w "starym" futbolu na dużo bramek. Jak wiemy nowoczesny futbol jest inny, tak więc już to nie przechodzi Ale całkowite inne ustawienia tych jedenastek totalnie kładą teorie o jakimkolwiek "stylu" realu madryt. Niestety, bo akurat katalońska tiki-taka jako styl zespołu rozpoznawalny na całym globie jest czymś, czym kibice tego klubu mogą się szczycić, szkoda, że chyba już znaleziono na tą tikitake patent Ale to mniejsza o tym. A dokładnie style drużyn Realu znam bo piszę o nim pracę licencjacką analizując między innymi to zagadnienie, SZCZEGÓŁOWO Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jedyna charakterystyczna cecha Realu to zabójcze kontry, a tak poza tym to miszmasz różnych stylów. Nigdy nie wiadomo w jaki sposób spróbują rozegrać daną akcję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi