Gość Oran Opublikowano 10 sierpnia 2013 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Co Casemiro dziś sobie poczyna na boisku (vs Inter Milan), poezja. Będą z niego piłkarze. Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Nie chcę jakiś wniosków na cały sezon wyciągać, ale wygląda na to, że Carlo wpoił graczom Realu zasady ataku pozycyjnego w przeciągu 3 tygodni. Coś czego Mourinho nie potrafił/nie wiedział jak wpoić w przeciągu 3 lat. A co do Casemiro to całkowita zgoda. Wygląda na to, że to Xabi Alonso będzie musiał walczyć o podstawową jedenastkę a nie ten młodziak. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Mi też się styl gry Realu podczas przedsezonowych rozgrywek bardzo podobał. Isco wszedł w drużynę rewelacyjnie, Casemiro niezwykle utalentowany, a do tego zdaje się jarać grą w pierwszym składzie jak dziecko , szkoda, że Jese nie pograł więcej, bo jak już grał, to też wyglądał dobrze. Z młodzików tylko Morata i Nacho nie zachwycają, ale i tak nie mogę się już doczekać pierwszego meczu o stawkę. Nawet bez transferu Bale'a i typowego napastnika jestem dobrej myśli. Cytuj
Gość Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Koks znowu szaleje, a co najlepsze biega za piłką! Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 (edytowane) Neymar na ławce a tu już 5:0 6:0. Edytowane 18 sierpnia 2013 przez Bartg Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Fantastyczny początek sezonu. Oby tak było cały czas. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Jak tak dalej pójdzie, to skończy się na dwucyfrowym wyniku. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 To nic,LM obnaży kompletną głupotę działaczy Barcelony w tym okienku transferowym.Kupili zawodnika na atak za 50 baniek,który siedzi na ławce,kiedy potrzebują bramkarza i co najmniej jednego obrońcę z prawdziwego zdarzenia.Prędzej czy później to wyjdzie im bokiem. Oczywiście jako kibic FCB cieszę się z wyniku,ale w(pipi)ia mnie gadanie Martino o tym,że obrońców mamy : jest przecie Adriano,Busquets,Mascherano,Bartra.Faktycznie,sprawdzili się w poprzednim sezonie xD 1 Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 (edytowane) O tak. W lidze hiszpańskiej wcale nie grają jakieś fantastyczne ekipy. To, że jakiś zawodnik sprawdza się w tej lidze, to nie znaczy, że i w LM będzie grał dobrze. Powinni sprowadzić jakiegoś klasowego środkowego obrońcę. Co do Neymara - chłopak miał jakąś operację [migdałki], stracił dużo na wadze, ostatnio nie czuł się dobrze. Wstrzymałbym się z takimi osądami ["Kupili zawodnika na atak za 50 baniek,który siedzi na ławce]. On będzie zawodnikiem pierwszego składu. Rzekłem. Edytowane 18 sierpnia 2013 przez Ludwes Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Na razie to wygląda jak sparing z jakimś GKS Katowice (no offense), a nie poważny mecz ligowy, także nie szalejmy 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Bartra xDDDD Obrońcy potrzeba na duch, ale działacze wolą uśmiechać się i mówić, że jest wszystko ok, a gdy znowu dostaniemy wpjerdol w LM to będzie płacz. Kompletnie nie rozumiem takiego postępowania. Myślą, że samym atakiem wszystko wygrają? BOSZE Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 W tym roku Barcelona na spółkę z Realem zbierze chyba największe od lat żniwo. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Levante chyba nadal sprzedaje mecze patrząc na 7 bramkę Oo Cytuj
Ader 383 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 15 minuta a real już był blisko by stracić drugą bramkę.Niezły plot twist o.O Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Skubaniec dużego farta ma. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 To nie fart, tylko niesamowicie efektowny i wreszcie pozwalający Realowi nie być porażką styl, polegający na niegraniu z okropnej kontry, jak za czasów pewnego furiata, którego nazwiska nie ma sensu wymieniać. A tak serio, jest to styl znany jeszcze z Milanu i będzie pewnie zawsze się kończył 50 spalonymi w meczu. A tak serio poza tym, Real gra chyba dość słabo. Nie wiem, trzeba zapytać fanów, czy bycie dużo słabszym od Betisu na własnym boisku zaspokaja ich ambicje. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Benzema albo debil, albo Ancelotti kazał mu tak grać na granicy spalonego... Jak można tak się dawać łapać? Oni nawet kroku w przód nie robią a on już pali - liczy chyba Carlo na błędy sędziów. Cytuj
Arik_19 628 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 To nie fart, tylko niesamowicie efektowny i wreszcie pozwalający Realowi nie być porażką styl, polegający na niegraniu z okropnej kontry, jak za czasów pewnego furiata, którego nazwiska nie ma sensu wymieniać. A tak serio, jest to styl znany jeszcze z Milanu i będzie pewnie zawsze się kończył 50 spalonymi w meczu. A tak serio poza tym, Real gra chyba dość słabo. Nie wiem, trzeba zapytać fanów, czy bycie dużo słabszym od Betisu na własnym boisku zaspokaja ich ambicje. Real Madryt - prawdopodobnie najdroższy cyrk na świecie. Towarzyszący Realowi od zawsze "splendor" w zupełności zaspokaja wszystkie potrzeby fanów tego klubu. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Przebeka z tego meczu, gdyby nie było reguły spalonego to byłoby chyba z 8-1 dla Realu, takich jaj to nawet w Milanie nie było. Mimo wszystko druga połowa dużo lepsza ze strony Realu, Isco czci golem (oczywiście ze spalonego) bycie najlepszym graczem meczu. Dobrze też Marcelo i Carvajal. Casemiro to pewniak do zastąpienia Khediry w następnym meczu, przy tej taktyce jest stukrotnie lepszy od Niemca. 1 Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Isco to bóg. Jeszcze tylko Bale i pozamiatają. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 spalony w ch.uj, czubkiem kolana Cytuj
Ore 188 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 (edytowane) Carlo pękła żyłka w prawym oku z tej niemocy Realu czy mi się wydawało? Edytowane 19 sierpnia 2013 przez Ore Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 Przebeka z tego meczu, gdyby nie było reguły spalonego to byłoby chyba z 8-1 dla Realu, takich jaj to nawet w Milanie nie było. Mimo wszystko druga połowa dużo lepsza ze strony Realu, Isco czci golem (oczywiście ze spalonego) bycie najlepszym graczem meczu. Dobrze też Marcelo i Carvajal. Casemiro to pewniak do zastąpienia Khediry w następnym meczu, przy tej taktyce jest stukrotnie lepszy od Niemca. Ty spalonego widziałeś xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi