Opublikowano 26 października 201311 l Nie wyglądało to na rozmyślne zagranie ręką. Podpierał się. Na ziemi. Trudno byłoby inaczej. Z powtórki z ujęcia zza bramki trochę zasłania słupek, ale generalnie nie wygląda zupełnie na zagranie ręką.
Opublikowano 26 października 201311 l Real gra za bardzo defensywnie. Mam nadzieje, ze za ktoregos ze stoperow zaraz wejdzie Isco.
Opublikowano 26 października 201311 l Po wejściu jedenastego zawodnika (Benzema za nic) Real nagle zaczął grać jak za starych czasów. Barca ma sporo fuksa, że nadal prowadzi.
Opublikowano 26 października 201311 l No chyba nie chcesz powiedzieć, że był karny ? No nie mam zamiaru, ale Masherano ladnie po płaczku poleciał. O i Sanczez niczego sobie pyknal hehe
Opublikowano 26 października 201311 l Sędzia wiadomka ustawiony. A LM patrząc po padace z obydwu stron zostaje z Bajernem
Opublikowano 26 października 201311 l Spokojnie było na remis padaka z obydwu stron. Ale Lopez z sędzią razem dali du.py
Opublikowano 26 października 201311 l Real z Bale'm był kompletnie zagubiony... tylko on i Modrić coś ogarniali w ataku, po zejściu Garetha i wejściu Karima wrócił stary Real który potrafił poklepać z Barceloną i stworzyć pełno groźnych sytuacji. Szkoda tylko że Lopez popełnił błąd wychodząc z bramki, bo Varane kontrolował całą sytuację z Alexisem, no ale cóż trudno się mówi. O pracy sędziego nic nie będę mówił, bo i bez jego beznadziejnych decyzji Real mógł spokojnie wywieźć nawet jeden punkt. A no i Khedria do wy(pipi)ania. Defensywny pomocnik, który gra cały czas w ataku i nie potrafi wykorzystywać dogodnych sytuacji.
Opublikowano 26 października 201311 l Sprawiedliwszy byłby remis, ale cóż. Trochę kontrowersji, trochę pecha, trochę szczęścia, sporo ostrożności. Nie zrozumiałem wyjściowego składu Ancelottiego.
Opublikowano 26 października 201311 l Haha, mówiłem, że Bale przeceniony, to nie HAUHFSDIUFHSID UHGIUFHGUIHFIUHGIHDFG. Beka z was motzna.