Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Na stronach o Realu nadal jest płacz za Khedirą. Ja nie wiem co w nim ludzie widzą. Zero szybkości, zero techniki, jedynie dobrze się ustawia i ma niezłe warunki fizyczne. Najlepsze i tak było to że jak Real grał trójką pomocników w środku czyli Khedira, Xabi i Modrić to najwięcej w ofensywie było Niemca, który nieudolnie próbował dryblować, strzelać i rozprowadzać piłkę. Jasne czasami mu coś wyjdzie, ale (pipi)a drugi Yaya Toure to on nie będzie.

Szok taki wynik liczyłem na bardzo wyrównane starcie i mozliwa strate punktów.

A Ronaldo MISTRZ asysta sezonu z przewrotki :o :sorcerer: (Ciekawe kiedy Messi zrobi cos takiego)

No szok tak wygrać z ostatnim Betisem ;)

Gole (zwłaszcza) Krystyny, Bale i Mariana piękne. Co do asysty, ile stawiasz, że to nie miał być strzał?

Ale wyszła asysta i to calkiem wymierzona.

Ciekawe czy Mysza dalej bedziesz hejtować Modricia gość  ,jest w tym sezonie niemożliwy  ;)

A kiedy ja Modricia hejtowałem? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ja od początku jego pobytu w Madrycie mu kibicuje :D I te jego łydki <3

Edytowane przez MYSZa7

Serio dla kogoś gol Bale'a jest ładny? Przecież to był strzał jakby była pusta bramka, bramkarz nawet nie drgnął, a spokojnie mógł to wyciągnąć. Jak dla mnie to taka sama bramka jak Messiego gdy strzelił w meczu z Atletico gdy bramkarz jeszcze coś tam próbował ustawiać mur(albo się kłócił) i był przy pierwszym słupku, a piłka poszła w drugi i nie miał żadnych szans aby wybronić.

Natomiast bramka Di Marii to :o

Ale bomba poszła, piękna bramka, nawet ładniejsza niż Ronaldo.

http://www.youtube.com/watch?v=Ui1DdvyAH6A

Tutaj wspomniana bramka Messiego. Dla mnie to ten sam kaliber co ta Bale'a. ;)

Edytowane przez suteq