Ader 383 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Trzy genialne podania ,trzy gole - to jest właśnie Messi,nawet jak nie strzela to pięknie asystuje. A było niewesoło po pierwszej połowie z Levante Błąd - 4 genialne asysty Messiego i hattrick Tello Edytowane 22 Stycznia 2014 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 A podobno z Messiego typowy napastnik, który tylko bramki potrafi strzelać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Skoro kanabis tak mówi,to tak musi być.Livescore nie kłamie a Messi nie ma dużego wpływu na grę Barcy Edytowane 22 Stycznia 2014 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Kurde, Tello gra padake w tym sezonie i trochę jak Filip z konopi z tym hattrickiem wyskoczył, ale widać, że Tata ustawił zespół w drugiej połowie właśnie pod grę na niego i wykorzystano jego jeden niepodważalny atut -szybkość. Trzeba przyznać, że każda z tych asyst była palce lizać. To lubię najbardziej u Leo, jak nie kalkuluje tylko ciągnie do przodu: http://www.youtube.com/watch?v=T4HBsOlt-1o Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Sandro Rosell odchodzi z Barcy Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dobra wiadomość dla kibiców Barcelony. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 RIP Barcelona, nie bedzie mial kto strzelac bramek... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Mniej dobrą jest to, że transfer najdroższego piłkarza świata - Neymara może odbić się czkawką całej Barcelonie. Z tego co podają media wynika, że dość gruby przekręt poszedł w celu zakontraktowania Neymara a Perez miał rację mówiąc, że kwota transferu może zamknąć się powyżej 100mln euro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Czyli wychodzi, że w "próżnię" poszło ok 80 mln, bo podobno Santos dostać miał tylko 20. Spoko. Rosell niech (pipi), psuje ten klub od dnia przyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Tak,te same media które kiedyś oskarżyły Barcelonę o doping. Wolę poczekać za konkretami,niż mówić z pewnością,że Perez miał rację. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Trzy genialne podania ,trzy gole - to jest właśnie Messi,nawet jak nie strzela to pięknie asystuje. A było niewesoło po pierwszej połowie z Levante Błąd - 4 genialne asysty Messiego i hattrick Tello Mówisz o tym genialnym meczu messiego ? W którym barca remisuje 1:1 z levante? No wiadomo, messi wrócił do składu i gra barcy od razu jest piękniejsza. Czy to nie zabawne że kiedy barca i messi grają jak piz.da jak ostatnio na forum cichutko a kiedy tylko wygrywają nagle jak filip z konopii wyskakują psychofani karła i pisza, no kanabis znów pokazął jak sie nie zna na piłce itp. Ja je.bie żal. Już widze jak Real przegoni Barce to dopiero będzie ból dupy, "a bo messi miał dwa tygodnie kontuzje i dlatemu, abo aboi abo messi abo abo" Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jedyną osobą która ma ból du.py jesteś ty.Pisałem tu gdy Barca przegrywała mistrzostwo i gratulowałem realowi,bo byli lepsi w tamtym sezonie,nie mam z tym problemu.Podciągnij wyżej skarpetki i napinaj się dalej Meczu nie oglądałem,więc ciężko mi się było wypowiadać,bo nie mam w zwyczaju tak jak ty pisać o czymś czego nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zalosna jest ta dyskusja. serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Jedyną osobą która ma ból du.py jesteś ty.Pisałem tu gdy Barca przegrywała mistrzostwo i gratulowałem realowi,bo byli lepsi w tamtym sezonie,nie mam z tym problemu.Podciągnij wyżej skarpetki i napinaj się dalej Meczu nie oglądałem,więc ciężko mi się było wypowiadać,bo nie mam w zwyczaju tak jak ty pisać o czymś czego nie widziałem. Patrze dalej cie boli gdy pisałem przed meczem getafe że barca nie bedzie miała z nimi problemu nawet bez messiego a ty napisałes że napewno bedzie miała problemy. Wynik oczywiście pozwolił mi sie smiać z ciebie, wiem że to boli ale już odpuść. I ja sie nie napinam bo bawi mnie takie coś. Czemu nie pisałes jaki genialny był messi tydzień temu w meczu z levante? No dlaczego? Równie dobrze gdybym chciał to bym wtedy napisał jakis prowokujący was psychofanów karła tekst że messi ciota, bramki dla barcy musi strzelać obrońca. A Ronaldo gra ch.ujowo a ale przynajmniej strzela niemal w każdym meczu. I co teras sAder? Aha mam rozumieć oglądasz tylko te mecze barcy które wygrywa? Niesłychane Edytowane 23 Stycznia 2014 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Kurde, Tello gra padake w tym sezonie i trochę jak Filip z konopi z tym hattrickiem wyskoczył, ale widać, że Tata ustawił zespół w drugiej połowie właśnie pod grę na niego i wykorzystano jego jeden niepodważalny atut -szybkość. Trzeba przyznać, że każda z tych asyst była palce lizać. To lubię najbardziej u Leo, jak nie kalkuluje tylko ciągnie do przodu: http://www.youtube.com/watch?v=T4HBsOlt-1o Bez spiny. Możesz napisać co było wyjątkowego i genialnego w tej asyście? Czy po prostu już każde dotknięcie piłki i nawet najzwyczajniejsze w świecie występujące w milionach meczy w innych ligach europy zagranie do wbiegającego na pełnej szybkości zawdodnika gdy to robi jest już z automatu genius? Serio, to chyba podbiega już pod fanatyzm. To naprawde zaczyna być zabawne że każda bramka Krystyny, choćby ten piękny gol z betisem jest z automatu przypinana pinezkami z napisami, bramkarz sie nie popisał, fartem strzelił, gdyby nie świetni dogrywający każdy by to strzelił, a najzwyklejsze podanie messiego jakich setki, gdzie przebiegł kilkanascie metrów, zszedł do środka, zagrał w tempo jest okreslane mianem palce lizac. Beka w ch.uj Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Sami pchychofani karla a najwiecej piany z pyska toczysz Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Odpowiadam na prowo z poprzedniej strony więc stul pysk ok. Bo wkur.wia mnie te fanatyczne podniecanie sie messim a kiedy ktokolwiek napisze coś dobrego o Ronaldo to jest mieszany z miejsca z błotem. Edytowane 23 Stycznia 2014 przez kanabis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Bo Messi to zwykly chlopel roztropek, ktory sobie tam pilkie kopie, czasem popierze brudna kase z ojcem i spoko jest. Ronaldo znowu pajacuje na boisku, strzela jakies fochy, po strzeleniu bramki wylatuje z jakims calma, calma, pokazuje uda, dupe i Bog wie co jeszcze. Nie lubie takiego pajacowania, zreszta pewnie nie tylko ja i wlasnie przez pryzmat tej pajacerki go oceniam.Pilkarz z niego wybitny, ale z ryja wkoorviala mnie bardziej tylko moja wychowawczyni z podstawowki.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 No ok rozumiem. Ale jaki jest problem w szanowaniu obu jako piłkarzy? Przejżyj ostatnie strony albo połowe tematu i porównaj, co sie dzieje jak ronaldo ma dobry dzień a co jak messi. Dobry dzień ronaldo. FPE- krytyka ronaldo, krytyka tym że nie strzelił bramki przewrotką bądź po minięciu 5 rywali, krytyka tego że strzelił go levante, betisowi, almerii a nie mancheterowi junajted, krytyka że bramkarz rywala miał dzień przepuszczania goli ronaldo Słaby dzień ronaldo FPE- krytyka ronaldo, pokazywanie jaki to jest ch.ujowy, że złota piłke dostał za żel na włosach Dobry dzień messiego FPE- zachwyty nad karłem, sam wygrywa mecze barcelony, geniusz, nie wazne że przeciw levante czy innym san marino, geniusz geniusz Zwykły mecz messiego FPE- no geniusz, te podanie, ten zwyczajny bieg był genialny, te dobranie jakich miliony cud Słaby mecz messiego FPE- cisza, i modlenie sie o to żeby czasem ronaldo nie strzelił hatricka bo przeje.bane No i tak to wygląda wronerro. Według ciebie to normalne? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Ale jak Ronaldo strzela dwie (pipi) bramki pod koniec meczu z Celtą nie grając kompletnie nic to wg. ciebie jest za(pipi)isty i piłkarzem który zrobił swoją robotę. Jak już Messi asystuje i to 3 razy to chuy... wcześniej remisowali 1-1 z chuyowym Levante to się nie liczy. Z bramką z Getafe to samo. Obrońcy stali jak kołki a Messi tylko sobie przebiegł, ale jak Ronaldo minie rywala to obrońca robił co tylko mógł by go zatrzymać xDDD Edytowane 23 Stycznia 2014 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 O co dzisiaj chodzi kanabisowi? W sumie, to się wypowiadam po każdym meczu Barcelony, który OGLĄDAŁEM, również tych przegranych/zremisowanych (do wglądu ciekawskiego pieniacza w tym temacie). Krytykowałem Messiego nawet za mecze w których strzelał 2-3 bramki (też do wglądu, podczas gdy patrząc na livescore'a mogłem przeżywać orgazm). Co było fajnego w tych asystach? No nic, każdy takie robi trzy razy w meczu posyłając prostopadłe piłki pomiędzy kilkoma rywalami, wcześniej np. ciągnąc z piłką od połowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Ale jak Ronaldo strzela dwie (pipi) bramki pod koniec meczu z Celtą nie grając kompletnie nic to wg. ciebie jest za(pipi)isty i piłkarzem który zrobił swoją robotę. Jak już Messi asystuje i to 3 razy to chuy... wcześniej remisowali 1-1 z chuyowym Levante to się nie liczy. Z bramką z Getafe to samo. Obrońcy stali jak kołki a Messi tylko sobie przebiegł, ale jak Ronaldo minie rywala to obrońca robił co tylko mógł by go zatrzymać xDDD I czemu dopowiadasz sobie i piszesz nieprawde? Po meczu z celtą napisałem że ronaldo zagrał średni mecz ale swoje zrobił bo tak było czyż nie? Co do 3 asyst, to była moja odpowiedź na prowo adera który nagle zaczął ironizowac na mój temat po tych asystach więc go sprowadziłem na ziemie. Nie mam nic do tego meczu karła bo grał świetnie. Nigdy tez nie rozpływałem sie jak to genialnie minął krystyna rywali więc znowu bredzisz i sobie dopowiadasz. Smutne O co dzisiaj chodzi kanabisowi? W sumie, to się wypowiadam po każdym meczu Barcelony, który OGLĄDAŁEM, również tych przegranych/zremisowanych (do wglądu ciekawskiego pieniacza w tym temacie). Krytykowałem Messiego nawet za mecze w których strzelał 2-3 bramki (też do wglądu, podczas gdy patrząc na livescore'a mogłem przeżywać orgazm). Co było fajnego w tych asystach? No nic, każdy takie robi trzy razy w meczu posyłając prostopadłe piłki pomiędzy kilkoma rywalami, wcześniej np. ciągnąc z piłką od połowy. Ale coś cie boli z tym livescore czy tak (pipi) zeby pieprzyć? Najsmieszniejsze że z tym livescore wyskoczyłeś do mnie akurat po meczu który oglądałem na streamie I napisałem bez spiny, więc o co tobie chodzi gościu? Spytałem co widzisz genialnego w załączonym filmiku jak człowiek bo ja tam nie widze nic nadzwyczajnego to ty zamiast odpowiedziec to sadzisz buraka. A mogłbyś pokazać wspomnianą asyste gdzie messi ciągnie od tej połowy boiska? Edytowane 23 Stycznia 2014 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jezus Maria, czy jest jakiś limit stron, po którym przestaniecie reagować na tego kolesia? Czy teraz już ten temat będzie cały czas tak wyglądał? Naprawdę, chyba już każdy wyczaił jego schemat... dawno, dawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Wiadomo, lepiej poczytać twoję wiele wnoszące posty do dyskusji na połowe strony w których wypisujesz wszystko to kto każdy po szkole podsawowej potrafi sam wywnioskowac oglądając mecz. Są fascynujące, i takie nieprzewidywalne. Tym bardziej że jest ich pełno wszędzie. Nie wiem chyba odczuwasz ból po tym jak dyskutowaliśmy o polskiej młodzieżówce i wypowiadałeś sie na podstawie tabel z internetu i przyznałeś że meczy nie oglądałeś. Naprawde nie rozumiem ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Może ty "dyskutowałeś" o polskiej młodzieżówce. Ja dyskutowałem konkretnie o tym, ile który konkretny piłkarz pokazał na poziomie futbolu seniorskiego. Nie miało to więc nic wspólnego z jakimkolwiek meczem młodzieżówki. Co napisałem wtedy wyraźnie chyba ze dwieście razy pod rząd. Ale ty - tak szczycący się ukończeniem szkoły podstawowej - dalej masz jakiś problem ze zczajeniem tego. Jak i każdego kolejnego, wydawałoby się naprawdę prostego, komunikatu. Dlatego "dyskusje" z twoim udziałem wyglądają zazwyczaj tak jak ta - męczące, upierdliwe i kompletnie bezcelowe kopanie się z koniem o podstawowe argumenty, których - jak zakładam - celowo nie przyjmujesz do wiadomości. To takie nieprzewidywalne. Ciekawe co napiszesz po następnym meczu - na pewno stwierdzisz, że Messi jest słusznie chwalony, bo wiele wniósł do meczu i wpłynął bardzo korzystnie na wynik na korzyść Barcy, a jego zagrania były wysokiej klasy i wyjątkowe. Może nawet wypowiesz się na jakikolwiek inny temat niż ten, że każdy oddech ludzkości jest dowodem na wyższość Cristiano Ronaldo nad Messim, na pewno tak będzie. Ale to jest tak powtarzalny automat, że w sumie nawet tego nie dostrzegam, dziwię się tylko, czemu cała reszta to ciągnie non stop, no ile można. Nie wiem, myślicie że co się wydarzy? Chcecie tematów w stylu "Kanabis kontra ktoś tam", załóżcie sobie w WKP, to jest teoretycznie temat o lidze hiszpanśkiej. Edytowane 23 Stycznia 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi