kanabis 22 419 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ale dlaczego masz pretensje do mnie skoro to nie ja tutaj zacząłem tylko ader? Nie miałem zamiaru wcale sie odzywac bo po co? To jest nudne , schematyczne i monotonne. Je.banie krystyny, wychwalanie messiego. I tak w koło. Adera post o iluśtam asystach Messiego odnosił sie do mnie więc spytałem jak człowiek dlaczego nic nie pisał po 1-1 z levante i w czym masz problem? Jaki mój schemat widzisz? Nikogo na siłe ani nie odciągne od spuszcania sie nad messim ani nikogo kto nie lubi krystyny nie nakłonie do podziwiania jego goli, to chyba oczywiste. Ale na zaczepki będe reagował, bo tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) ogorek zareagowałeś na tego kolesia! Piszesz cały czas"bez spiny gościu" a rzucasz się jak opętany do każego w tym temacie. kanabis jesteś złem wcielonym Nie doszukuj się wszędzie drugiego dna. Napisałem o livescore w ogóle w kontekście zachwytów nad jakimś zawodnikiem, kiedy on według mnie nie grał wcale aż tak dobrze jak pokazuje jakaś tam liczba przy jego nazwisku. Czytam czasami niusy typu "geniusz, strzelił 3 bramki", no i co? Oglądałem i powiem "trudno było nie strzelić tych trzech bramek". I nie, tutaj też nie doszukuj się drugiego dna, chyba że bardzo chcesz. Piszę w ogóle o piłkarzach. No i kolejny raz odpowiedziałem na twoje pytanie (tym razem o te asysty), ale nie chce być sarkastyczny, więc odsyłam do: Co było fajnego w tych asystach? No nic, każdy takie robi trzy razy w meczu posyłając prostopadłe piłki pomiędzy kilkoma rywalami, wcześniej np. ciągnąc z piłką od połowy. No ok, zaczął 15 m za połową boiska. Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Odpowiadam na prowo z poprzedniej strony więc stul pysk ok. nie bedzie biedny cygan do porzadnego obywatela w taki sposob sie zwracal. chyba, ze to nie do mnie to ok, jesli do mnie to to mozesz possac mi jaja bo (pipi) wiesz w temacie pilki, kulturystyki. jedyne co ogarniasz to zlodziejstwo Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 To i tak więcej niż ty. Zapomniałeś dodac coś o skarpetach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Aha mam rozumieć oglądasz tylko te mecze barcy które wygrywa? Niesłychane Tak i dlatego już niejednokrotnie krytykowałem grę Barcy i transfery(a raczej ich brak) w tym temacie.Jak masz ochotę to poszukaj sobie wpisów z innych meczów,kiedy Barca traciła punkty,jak nie trudno,mnie twoje zdanie nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Sami pchychofani karla a najwiecej piany z pyska toczysz Ty. nie bedzie biedny śmieć do porzadnego obywatela w taki sposob sie zwracal. chyba, ze to nie do mnie to ok, jesli do mnie to to mozesz possac mi jaja bo (pipi) wiesz w temacie pilki, kulturystyki. jedyne co ogarniasz to zlodziejstwo Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Widzisz, nawet posty posty kradniesz bo nic samemu wymyslec nie potrafisz :F Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=nIBMbxKFTy4&feature=em-uploademail Ładnie, ale bramkarz ładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 taka bramka trafia się tylko raz w karierze a tymczasem Ronaldo znowu strzelił <zieeeeeew> pewnie znowu bramkarz miał gorszy dzień a Ronaldo tylko dostawił noge. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 ahh ten geniusz Ronaldo, tak wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=nIBMbxKFTy4&feature=em-uploademail Ładnie, ale bramkarz ładniej. Praktycznie prosto w bramkarza. No ale jednak ciężko celowac strzelając nożycami Troszke bardziej pod poprzeczke i bramka ligi. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nie no, spoko bramka.Uderzenie dupy nie urywa ale balansik przed oddaniem strzaly niczym Zidane w realu 100 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) a propos Zidane'a https://www.youtube.com/watch?v=jJAobOoF_wU&feature=share tęsknię za nim środek ciężkości to on miał chyba w piętach Edytowane 25 Stycznia 2014 przez Szejdj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 O, o !Dokladnie o ta bramke mi chodzilo tylko nie chcalo mi sie jej szukac ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ronaldo gra bardzo dobrze, jak i cały Real. To już siódmy mecz w tym roku i wszystkie wygrane bez straty gola. Odnoszę wobec tego wrażenie, że niedoceniana jest obrona Realu, która jest w bardzo dobrej dyspozycji, przede wszystkim nieco ostatnio mniej ceniony Pepe, który jest kluczowy dla bezbłędności drużyny Ancelottiego. Do topowej dyspozycji wrócił też Marcelo. Mniej ekscytujący jest atak. Przykładowo, Gareth Bale po genialnym meczu z Valladolid na powrót stał się graczem... solidnym, co najwyżej, nadal zagubionym pomiędzy rolami skrzydłowego, rozgrywającego, napastnika. Pod nieobecność Isco, w taktyce 4-2-4, sporo ciężaru ofensywy jest przerzucane na Portugalczyka zamiast na próby bardziej zespołowych akcji, co oczywiście mu pasuje, a przy tak ogromnej przewadze nad rywalem ma niemal pewne szanse na przyniesienie goli. Być może mecze z ekipami nr 4 i 5 w lidze - jakie teraz nadchodzą - będą nieco ciekawsze, dając przedsmak Ligi Mistrzów i meczu z Atletico 2 marca, które będą prawdziwym testem dla obranej przez Ancelottiego drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 a propos Zidane'a https://www.youtube.com/watch?v=jJAobOoF_wU&feature=share tęsknię za nim środek ciężkości to on miał chyba w piętach Pamiętam jaki byłem smutny jak kończył kariere i jak zamarli wszyscy przed tv na chałupie jak wyje.bał materacowi. Nawet matka ;< Je pier.dole szacun dla gościa. To był technik i drybler. Gdzie takiemu messiemu czy ronaldo do niego. On chyba nigdy nie miał strat Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Messi aż tak nie odstaje, ale Ronaldo daleko do niego. http://www.youtube.com/watch?v=XupKPQlOHqA najlepszy piłkarz w historii jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) No Messi odstaje jedynie wzrostem, urodą, klasą, elegancją gry. No i Zidane ma żonę i dzieci. Nawet Ronaldo ma syna i żonę podobno. Ale okej, Messi umiejętnościami może nie odstaje. Zidane i Ronaldinho > Messi, Ronaldo A tego meczu nie pamiętam :o ściągnę cały i obejrzę, niezłe show. Edytowane 26 Stycznia 2014 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Za jakiś czas większością w internecie będą opinie obecnych dzieci z podstawówek/gimnazjum: Ronaldo/Messi > <tutaj wstaw dowolną przyszłą gwiazdę> Sentyment z dzieciństwa i tyle. Nie żeby Zidane był słaby, nie o to chodzi. Ktoś tutaj już nawet pisał, że cała jedenastka samych Galacticos była lepsza niż najlepsi od tamtego czasu i obecnie zawodnicy ogółem. Oczywiście nie zawsze wygrywali, bo ogólnie był wyższy poziom i jakby Magik żył, to byłby najleprzy. Edytowane 26 Stycznia 2014 przez Pawlo Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Kolejna "błyskotliwa" ironia Szejdj. Chodziło mi o utrzymanie się przy piłce i dryblingu jeśli chodzi o Zizou i Messiego, no ale skoro Ty masz takie śmiszne interpretacje to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Nie no ludzie . Prawdziwy Ronaldo był najlepszy przecież !!! Nie pamiętacie już ? http://www.youtube.com/watch?v=m8bZhNBQktQ Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) No pamietam Ronalda jeszcze z Barcelony, dawał dżezu ostro. Wiadomo niższa klasa powie że Krystyna czy Messi byli lepsi. Szkoda że messi który nie odstaje od Zidana (herezja) nic z reprezentacja nie zdobył. Naprawde nie wiem jak można takie coś napisać. Bójcie sie boga Edytowane 26 Stycznia 2014 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 No pamietam Ronalda jeszcze z Barcelony, dawał dżezu ostro. Wiadomo niższa klasa powie że Krystyna czy Messi byli lepsi. Szkoda że messi który nie odstaje od Zidana (herezja) nic z reprezentacja nie zdobył. Naprawde nie wiem jak można takie coś napisać. Bójcie sie boga Mistrzowskie czytanie ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Ciężko porównywać tych piłkarzy. Robaldo9 był snajperem, CR7 nie potrafi grać na jego pozycji. Zidane był pomocnikiem, Messi gra typową 9. Każdy z nich ma inną rolę w drużynie. Chodzi ogólnie o subiektywne odczucia. Ja Messiego szanuję, ale ciężko jest mi go lubić, podobnie jak Ronaldo, gra w mojej ulubionej drużynie, ale nie dażę go szczególną sympatią. Z dwojga złego jednak wolę CR7 z czysto matematycznych powodów. Edytowane 26 Stycznia 2014 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi