ogqozo 6 533 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Priorytet to jedno, wyłączność to co innego. W ostatnim meczu grało dziewięciu wychowanków Barcy, jak dla mnie sporo jak na ekipę pierwszoligową. Chyba nigdy nie ogłaszano zasady, że absolutnie nikogo nie kupujemy, chociaż niektórzy fani Realu tak się zachowują. No ale jak ktoś się przywiązuje do nazwy (bo trudno znaleźć inne rzeczy, które w przypadku jednego klubu nie mogą się zmienić), to bywa zabawnie. Wiele z tych osób pewnie się szczypie po sutach, jak u nich zagrają bramkarz i Carvajal. Widocznie jest taka chwilowa moda na "oszczędność", jak dla mnie hucpa, bo jak mówię, patrząc na inflację pieniądza to transfer Bale'a nie kosztował połowy tego, co Zidane'a czy Figo, albo w poprzedniej "epoce" hitowe transfery włoskie (Vieri, Crespo, Inzaghi). Nagle ktoś odkrył, że spora kasa na to idzie. Chociaż to nie pierwszy raz, widzę, że ludzie do dziś w gadce "kto najdroższy" nie uwzględniają Ibrahimovicia, a powinni, bo Eto'o w tamtym momencie (napastnik, sporo goli, wielka gwiazda, 28 lat) można by wycenić spokojnie na okolice 45 mln euro i wtedy by wyszło, że w liczbach bezwzględnych Ibrahimović był najdroższy. Edytowane 27 Lutego 2014 przez ogqozo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Szybko poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Pewnie mi powiesz że karnego nie powinno być ? Sędzia szmata i sprzedawczyk Edytowane 2 Marca 2014 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Ciekawe, że sędzia przekupiony, ale Costa za chamski wślizg na Lopezie nie dostał kartki. To samo Felipe Luis za uderzenie ręką Arbeloi. Cyrk na kółkach pan z gwizdkiem odwala. Edytowane 2 Marca 2014 przez Kymel Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Słusznie czy niesłusznie, Atletico jest wkurzone. Będzie mecz walki. Derby Madrytu to nowe Gran Derbi. (5 minut później) Są już ofiary śmiertelne. Atletico nie chce oddać szansy na mistrzostwo po dobroci, ale chyba tak czy siak jest skazane na porażkę. Real też ma zabójczy instynkt, ale w sensie kopania piłki. Edytowane 2 Marca 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 UUUUUUuuu! Nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Pepe buk jednak. Ogólnie: Atletico 2014 = Real Mou, Real 2014= Barca Guardioli. Edytowane 2 Marca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 PEPE xD Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ale paskudny mecz liczyłem na fajne widowisko a co chwilę tylko faule z każdej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Yeeeeeee!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) OOOOOOOOO jaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! a nie, bramkarz z(pipi)ał Edytowane 2 Marca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Atletico jednak gra też w piłkę. Costa wraca do formy, ładnie parę razy zrobił obronę. Ostatecznie prowadzenie zasłużone. Niezły dramat na boisku generalnie, jeśli druga połowa będzie równie emocjonująca to mamy mecz sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Beda jeszcze gole/czerwa Dobry mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 karny dla Atletico, czerwo albo przynajmniej żółta dla Costy po wślizgu na Lopezie. Rozumiem pozwalać na dużo, ale ten sędzia zdecydowanie przesadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Akurat co do wślizgu to się zgadzam, pokazywali na powtórkach to jak dla mnie czerwona bez dwóch zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Jak to w Hiszpanii. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 H@H@H@ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Po takim ciosie to Pepe będzie minimum pol roku w szpitalu lezal, co za ciota Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Pepe był Ciotą i taką zostanie, nawet dałem się nabrać że stał się normalnym graczem jak ogolił pałę na łyso ale znów z czupryną szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Darujcie sobie takie teksty. Poza tym Pepe odbijało jak był łysy. Nie kojarzysz faktów w ogóle.Carlo na takie spotkania nie może wystawiać Arbeloi i Coentrao. Real zremisował ten mecz przez beznadziejne boki obrony. Na przyszłość Włoch już chyba tego błędu nie popełni mam nadzieję. Edytowane 2 Marca 2014 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Niby cudowny mecz Costy, ale ile razy miał na nodze piłkę meczową to spaprał bijąc na pałę/ zupełnie olewając lepiej ustawionych kolegów (Krystyna tradycyjnie grał piach, ale wystarczyła mu jedna dobra wystawka). No i tylko dzięki zwisowi arbitra mogliśmy się cieszyć jego futbolem przez 90 minut. Jakoś tak nadal nie mogę się do niego przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Mecz twardy jak nie z tej ligi. Lepiej dla Barcy zeby tego sędziego w meczu z Realem/Alteti nie trafili bo totalna olewka xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ja sobie nie wyobrażam Costy w reprezentacji Hiszpanii. Przecież to jest gość, który rozsadzi reprezentację od środka swoim zachowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Niezły mindfuck przy tym golu na 3-1 jak Messi wyskoczył do główki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi