Opublikowano 23 marca 201411 l Jak na razie Real jest na bardzo dobrej drodze, aby zgarnąć pełen komplet trofeów. A czy zgarnie? Czas pokaże. No to tak samo jak każda z 7 ekip czołówki europejskiej (sorry United). Sęk w tym, że zaraz może faktycznie być na tej drodze bliżej, niż inni. Albo nie. Bo że pompujacy taką kasę klub jest w top 7 Europy, umówmy się, nie zwraca jeszcze uwagi. Jest okazja pokazać więcej poczynajac od dziś.
Opublikowano 23 marca 201411 l No Barco,to jest Twoja chwila prawdy GOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 23 marca 201411 l przez Ader
Opublikowano 23 marca 201411 l Eh mógł to Valdes wyciągnąc Heh w środku defensywy Żytko z Marciniakiem chyba... Edytowane 23 marca 201411 l przez Bartg
Opublikowano 23 marca 201411 l Kamel się mnie pytał,kiedy graliśmy w diabolo ostatnio,kogo najbardziej boję się w meczu z Realem.Powiedziałem,że Maszczerano no i miałem rację Tymczasem Mesjasz
Opublikowano 23 marca 201411 l Zmienił fryzurę,ale nadal wygląda i zachowuje się jak szympans Swoją drogą,ciekawe ile jeszcze goli padnie w tym meczu? Edit: Masche kryje Benzemę,więc na pewno sporo Edytowane 23 marca 201411 l przez Ader
Opublikowano 23 marca 201411 l Dobry mecz. Trochę chamówy Pepe musiał dołożyć. Co gra Di Maria... Messi niewiele gorszy, Benzema też mistrz. Obrona obu drużyn mocno pijana (Masche dostarcza)
Opublikowano 23 marca 201411 l Wygrana drużyna, która będzie miała na koniec meczu mniejszy chaos w defensywie. Świetne widowisko po pierwszej połowie i brakuje tylko bramki Ronaldo
Opublikowano 23 marca 201411 l PEPE jak zawsze w formie : Edytowane 23 marca 201411 l przez marekjw2523
Opublikowano 23 marca 201411 l Delikatnie mówiąc, show jest. Mało jest takich przyjemności jak Barca która się rzuca, ale oczywiście obrona to wtedy dramat. Benzema zbiera wszystkie piłki, mając dobry dzień mógł mieć 4-5 goli. Bartry nie można dac?
Opublikowano 23 marca 201411 l Panowie, powinien być faul a w konsekwencji karny dla barcy ? Podobnie z tą ręką po strzale ronaldo, rownież karny ? pytam się bo jestem ciekaw. Osobiście podyktował bym karny tylko w pierwszym przypadku.
Opublikowano 23 marca 201411 l no i elegancko że strzelili na 2-2, real po drugiej bramce benzemy zaczął grać jak w pierwszych 15min, czyli biernie, a tak będą znowu cisnąć
Opublikowano 23 marca 201411 l Faul przed linii pola i jest karny, hiszpańskie sędziowanie Przewin temat CL do meczu z City w Manchesterze :] Tam z Messim było identyko. Edytowane 23 marca 201411 l przez Codename