Opublikowano 23 marca 201411 l Miło, że miałem rację, chociaż spodziewałem się łatwiejszego meczu. Messi nie licząc z(pipi)anej setki mecz idealny. Carlo ściąga najlepszego gracza, żeby potem przegrać mecz.
Opublikowano 23 marca 201411 l Gdzie jest szejdi? xD Gdzie ten płacz kibiców Barcy? Messi GOTY,3 gole i asysta Edytowane 23 marca 201411 l przez Ader
Opublikowano 23 marca 201411 l Nie rozumiem czemu jesteście zdziwieni, tam na meczach w stylu Betis-Osasuna są nawet większe jaja w sędziowaniu, a co dopiero przy tym poziomie piłkarzy.
Opublikowano 23 marca 201411 l hiper beka mecz, sedziowie powinni co najmniej pol roku dostac odpoczynku od gwizdania, a uefa powinna wreszcie wdrozyc rozwiazanie ze po meczach na podstaie zapisu tv karac nurkow zawieszeniem na np nastepny mecz zawieszenie na nastpeny mecz to govno a nie kara biorąc pod uwagę to że symulowanie może zadecydować o losach danego spotkania, rzut karny, wolny, czerwona kartka itp karą byłoby zawieszenie do końca rundy i 100 tysiecy euro do zapłaty na konto domu dziecka w raciborzu. aktorzy z boiska powinni wypierdalać bo psują ten sport
Opublikowano 23 marca 201411 l Sędzia zabił mecz sezonu pokazując czerwo Ramosowi. Szkoda, bo pierwsza połowa była wyborna.
Opublikowano 23 marca 201411 l Tylko, że nawet niekiedy wideo nie odda tego czy ktoś przewrócił się w skutek nurkowania czy w skutek pchnięcia. Nic tu nie poradzimy, zawsze będą kontrowersje. Tak czy owak...
Opublikowano 23 marca 201411 l Na razie i tak Real jest przed Barcą w tabeli i nie ma meczu z Atleti więc nie wiem czy jest sie czym jeszcze jarać
Opublikowano 23 marca 201411 l wiadomo nie każdą sytuację da się wyłapać z kamer ale często wszystko jest widoczne jak na dłoni a mimo to piłkarze nie są karani.
Opublikowano 23 marca 201411 l Obejrzyjcie sobie powtórki i już nie płaczcie. Spalony Neymara Ramos nie dotknął Neymara Ja wiem, że rage zaślepia ludziom oczy, ale bez przesady. Oczywiście nikt nie wspomina o pewnym spalonym Benzemy kiedy ten miał 100% okazję. Co jeszcze od(pipi)ał sędzia biednemu Realowi oprócz podarowania karnego sprzed szesnastki?
Opublikowano 23 marca 201411 l Real i Atletico mają po 70, Barca - 69. Biorąc pod uwagę, że Barca jeszcze gra z Atletico to sytuacja jest mega ciekawa. Z całą pewnością jeśli teraz ktoś przegra/zremisuje jakiś mecz to odpada z walki o tytuł. Real jedyne co może zrobić, to wygrać pozostałe mecze i .. trzymać kciuki za Barcę że ograją Atleti. Edytowane 23 marca 201411 l przez aphromo
Opublikowano 23 marca 201411 l Na razie i tak Real jest przed Barcą w tabeli i nie ma meczu z Atleti więc nie wiem czy jest sie czym jeszcze jarać True,true,ale nic tak nie cieszy jak dwie wygrane z Realem lidze
Opublikowano 23 marca 201411 l Kibice drukarni w natarciu. Jak zawsze musicie nieudolnie bronić swojego klubu po spotkaniu, w którym sędzia wam ewidentnie pomaga. Jeszcze nie spotkałem kibica tego klubu, który przyznałby, że sędzia pomógł. Zawsze jest odwracanie kota ogonem i teksty typu "a bo oni też mieli nieodgwizdanego spalonego na 40m w sytuacji, w której nie padł gol!". Żenua
Opublikowano 23 marca 201411 l Na razie i tak Real jest przed Barcą w tabeli i nie ma meczu z Atleti więc nie wiem czy jest sie czym jeszcze jarać True,true,ale nic tak nie cieszy jak dwie wygrane z Realem lidze W zeszłym roku Barca przegrała obydwa GD a i tak wygrała tytuł Edytowane 23 marca 201411 l przez Codename
Opublikowano 23 marca 201411 l Kibice drukarni w natarciu. Jak zawsze musicie nieudolnie bronić swojego klubu po spotkaniu, w którym sędzia wam ewidentnie pomaga. Jeszcze nie spotkałem kibica tego klubu, który przyznałby, że sędzia pomógł. Zawsze jest odwracanie kota ogonem i teksty typu "a bo oni też mieli nieodgwizdanego spalonego na 40m w sytuacji, w której nie padł gol!". Żenua :confused: Przeczytaj zasady piłki nożnej a potem dyskutuj w tym temacie.
Opublikowano 23 marca 201411 l Pier.dolony śmieć. Nóż się w kieszeni otwiera. Edytowane 23 marca 201411 l przez suteq
Opublikowano 23 marca 201411 l Kymel jak zwykle dajesz radę. Spalony na 40 metrze? Człowieku 100% sytuacja, Valdes broni strzał z kilku metrów więc "nic się nie stało". Teraz przerabiają te sytuację na Canal+, przyznaję sędzia popełnił błąd i że jeden karny dla Realu powinien być. Czyli tyle ile dostali.
Opublikowano 23 marca 201411 l Kibice drukarni w natarciu. Jak zawsze musicie nieudolnie bronić swojego klubu po spotkaniu, w którym sędzia wam ewidentnie pomaga. Jeszcze nie spotkałem kibica tego klubu, który przyznałby, że sędzia pomógł. Zawsze jest odwracanie kota ogonem i teksty typu "a bo oni też mieli nieodgwizdanego spalonego na 40m w sytuacji, w której nie padł gol!". Żenua :confused: Ja nie spinałem się po karnym na Ronaldo,bo znam poziom sędziowania w PD.Leje na to ciepłym moczem,bo błędy popełniane są z korzyścią dla obu stron,i nie mówię tylko o tym meczu,między tymi akurat klubami.Nie zacząłbym się śmiać tak bardzo,gdyby nie szejdi
Opublikowano 23 marca 201411 l Kymel jak zwykle dajesz radę. Spalony na 40 metrze? Człowieku 100% sytuacja, Valdes broni strzał z kilku metrów więc "nic się nie stało". Teraz przerabiają te sytuację na Canal+, przyznaję sędzia popełnił błąd i że jeden karny dla Realu powinien być. Czyli tyle ile dostali. Szkoda ze dla Barcy tez powinien być jeden
Opublikowano 23 marca 201411 l Pier.dolony śmieć. Nóż się w kieszeni otwiera. czekaj czekaj. to pepe tak ? A dobrze tak tej głupiej małpie. chociaż to i tak za mało po tym co on wyprawia. Edytowane 23 marca 201411 l przez kidnappa
Opublikowano 23 marca 201411 l Sprecyzuj Codename którego być nie powinno? Wiemy już że Neymar był na spalonym oraz że Ramos go nie dotknął rękoma.Iniesta również się podłożył.
Opublikowano 23 marca 201411 l Wiecie co wam powiem. Abstra(pipi)ac od błedów sedziego, sympatii do jednej lub drugiej druzyny. To był ZA(pipi)ISTY mecz. naprawde jedne z lepszych jakie ogladałem w zyciu, dramaturgia , stawka , zmiany sytuacji, kontrowersje, gole . Absolutnie było wszystko. ZA(pipi)isty mecz
Opublikowano 23 marca 201411 l Kibice drukarni w natarciu. Jak zawsze musicie nieudolnie bronić swojego klubu po spotkaniu, w którym sędzia wam ewidentnie pomaga. Jeszcze nie spotkałem kibica tego klubu, który przyznałby, że sędzia pomógł. Zawsze jest odwracanie kota ogonem i teksty typu "a bo oni też mieli nieodgwizdanego spalonego na 40m w sytuacji, w której nie padł gol!". Żenua :confused: Ja pierdzielę Kymel, odetchnij. I w którym momencie pomógł, hm? Że niby spalony Neymara? Że kartka niezasłużona? Prawda jest taka, że sędzia się mylił w dwie strony - niesłuszny karny dla Realu, ten ostatni dla Barcelony też taki wątpliwy. Co do meczu - świetny. W ogóle znakomicie się ten mecz dla Barcy ułożył - czerwo dla Ramosa, bramka, schodzący z boiska Benzema. Nie powiem, cieszyłem się, i to bardzo.
Opublikowano 23 marca 201411 l Sprecyzuj Codename którego być nie powinno? Wiemy już że Neymar był na spalonym oraz że Ramos go nie dotknął rękoma.Iniesta również się podłożył. Tego z Neymarem oczywiscie.