Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mou był za słaby na grę w Hiszpanii.

Szkoda, cud (bombaAlexisa i nieuznany gol Messiego) był blisko, ale gdyby walczyli tak przez cały sezon, to dzisiaj nie byłby potrzebny.

Opublikowano (edytowane)

Wiesniaki w Barcelonie oczywiscie gwiżdzą xD

Szkoda ze Simeone nie jest takim trollem jak Mou bo okazja idealna :confused:

No ja widzialem raczej cos innego, bol du.py fanow realu daje znac o sobie. Tez nowina.

Edytowane przez El Loco Chocko
Opublikowano (edytowane)

Dziwne to było raz było ujecie i tylko gwizdy a nastepne z Godinem i oklaskami.

Moze zalezało od sektoru.

Brawo za ostatni puchar w tym sezonie dla atleti!

Edytowane przez Codename
Opublikowano

Mou był za słaby na grę w Hiszpanii.

Szkoda, cud (bombaAlexisa i nieuznany gol Messiego) był blisko, ale gdyby walczyli tak przez cały sezon, to dzisiaj nie byłby potrzebny.

Nie kompromituj się proszę.

Opublikowano

Swoją drogą, zero postów o nieuznanym golu Messiego. Wyobraźmy sobie, że Barca gra z angielską drużyną i ona dostaje coś takiego... byłoby więcej wypowiedzi.

Opublikowano

Swoją drogą, zero postów o nieuznanym golu Messiego. Wyobraźmy sobie, że Barca gra z angielską drużyną i ona dostaje coś takiego... byłoby więcej wypowiedzi.

Przecież napisałem o tym. Skandal.

Opublikowano

Z tej kamery, jaka była, naprawdę trudno mi coś powiedzieć. Zakładam, że spalony był. No ale chodzi mi o to, że gdyby taka sytuacja była na korzyść Barcy w meczu z kimś fajnym, sędzia by został zbatorzony w internecie.

Opublikowano

No i git, gdyby Barca zdobyła mistrza byłoby to święto antyfutbolu. Atleti podupadło w ostatniej fazie PD na formie ale to one zdecydowanie najbardziej zasłużyło na mistrza w tym roku.  Coś czuje że finał LM bedzie jednym z lepszych w ostatnich latach. <podjahany>

Opublikowano

Na mistrza w lidze zwykle zasłużył ten kto go zdobył kanabisku...

Opublikowano

Moim zdaniem Atletico> Real> Barcelona jeśli chodzi o cały sezon.

W sumie, prawie tak jest.

No pewnie jako fan realu bym tak nie napisał ale nie napisałbym tez że Real zdecydowanie najbardziej zasłużył z cąłej trójki na mistrza. Wystarczy że mam nadzieje ze zdobedzie LM. W sumie to byłem tego pewien ale po ostatnich meczach w PD już nie jestem.

Opublikowano

Cieszę się, że głodne sukcesu Atletico wyrwało tytuł w tym roku. Z przebiegu całego sezonu było by krzywdzące dla Barcy i Realu gdyby któraś z tych drużyn sięgnęła po PD. Za bardzo by się nosili z niezasłużonym tytułem.

Barcelona forever, ale nie tym razem.

Opublikowano

Nie było spryskiwaczów jak Barca przegrała? Zawiodłem się, przecież mogli przegonić athletico jak inter ^^

Gratulacje dla athletico, dobrze, że dali radę, jeszcze niech pocisną real i będzie git.

nie athletico, a ATLETICO

Atletico Madryt
Athletic Bilbao

to nie jest takie trudne
  • Minusik 1