Daffy 10 564 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 on ma niewyobrazalnie genialna technike prowdzenia pilki, jak przyklejona przy nodze, do tego super szybki i ma niesamowita umiejetnosc mijania rywali samym balansem ciala i operowaniem przyspieszeniem/zwolnieniem/zatrzymaniem sie - cos jak w pesie i dryblingach z R1/puszczamy R1 i zmiana kierunku Cytuj
Gość Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Tak sobie te filmiki przeglądam i mnie wzięło na wspominki. Wiecie kogo brakuje Barcelonie od paru sezonów i w sumie ma to przełożenie na wyniki? Przywódcy na miarę Puyola. Niby Javier ma charyzmę, ale to jest facet z zaciągu, a Puyol to była krew z krwi i jak trzeba się było połamać dla teamu to Carles to właśnie robił. To był mój ulubiony zawodnik i szkoda, że przez sposób w jaki grał musiał zakończyć wcześniej karierę . Tutaj świetny tekst, jaki swego czasu umieścił na swoich łamach Przegląd Sportowy (przed MŚ w 2010, gdzie był murowanym kandydatem do tytułu najlepszego obrońcy) http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ms-2010,carles-puyol-kolekcja-mundial-2010-oni-beda-gwiazdami-ms-2010,artykul,99758,1,967.html edya. Ficuś, to pewnie dlatego Wenger powiedział, że przypomina zawodnika z Playstation Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 O której będzie znana kara CR? Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Za karę będzie musiał czytać posty z podpisem z Taptalka. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Witam, poniżej przesyłam więcej podpisów z tapatalka. Pozdrawiam. Ps. Co z ta kara? Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj
przypot 11 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 2 mecze. Nice one Floro. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 ale ma fuksa, powinien mieć dłuższą przerwę 1 Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Znaczy że bitchslapy dozwolone <ok> Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Ja pier.... zart. Wszsytko aby zagrał z Atletico Cytuj
przypot 11 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Pies Costa jak grał jeszcze dla materaców lał wszystkich nie pauzując ani razu, jakiś inny typek za podobne zachowanie co Cristiano dostał 2 mecze, ale w tym przypadku 2 mecze to żart swołocz i jej własny świat... Cytuj
Gość Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Pomijając to, że największe gwiazdy są zazwyczaj chronione, w przypadku Ronaldo uznano zapewnie, że to jednorazowy wyskok, a nie recydywa. Jestem w stanie to zrobumieć, sama sytuacja ogólnie wskazywała raczej na działanie pod względem impulsu, a nie złośliwości czy jakichś dziwnych gierek, tak jak np. w przypadku Costy czy Pepe. Krzywdy raczej żadnej nikomu nie wyrządził, to wyglądało trochę tak, jak bijące matkę dziecko z ADHD z "Super niani". Wiadomo, że takie rzeczy trzeba ganić, ale (tutaj zgodzę się z przypotem pierwszy raz w życiu), jeżeli trybunał ropatrywał tą sprawę, to na 100% korzystał z zapisów wideo, a zastawia mnie dlaczego nie czynił tego w przypadku takiego Costy? Bo był za sprytny? Właśnie dlatego, że takie przypadki są zupełnie pomijane, to tym bardziej zgadzam się z tą decyzją. No i będzie miał dobrą okazję, żeby się zrehabilitować w meczu z Atletico . Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Ronaldo będzie grał z Atletico przez krótką karę. Znowu w 10 Real zagra (a nawet 8 licząc występ Benzemy i Bale'a ) 1 Cytuj
przypot 11 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Głównym argumentem, na który zwraca uwagę trybunał jest to co zostało zapisane w protokole sędziowskim. Między innymi dlatego Isco, który w tym sezonie dostał czerwień za 2 żółte, gdzie jedna była kompletnie z tyłka, musiał pauzować pomimo, że w oparciu o zapis wideo druga żółta powinna być anulowana. Znikome/żadne przykładanie wagi do tego co widać na powtórkach,ale nie jest wychwycone przez arbitra, jest także wyjaśnieniem tego, że Costa za swoje wybryki rzadko/nigdy nie pauzował. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Minięcie 4-5 rywali i strzelenie bramki, można uznać za spektakularną bramkę Wiem o co ci Ficuś chodzi z tą magią, to jest dokładnie to co pisałem o stylu gry Messiego. On gra zupełnie inaczej niż Ronaldinho, ale czy to nie jest magia, co też karzeł robi? http://youtu.be/zfItASX0lco Rozumiem ze tutaj nie ma magii tylko same strzelanie bramek Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Tak jak się piłka klei do nogi Messiemu to nie widziałem, żeby komuś jeszcze się tak kleiła, no nie wiem, może Ronaldinho, ale wydaje mi się, że nie. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Minięcie 4-5 rywali i strzelenie bramki, można uznać za spektakularną bramkę Wiem o co ci Ficuś chodzi z tą magią, to jest dokładnie to co pisałem o stylu gry Messiego. On gra zupełnie inaczej niż Ronaldinho, ale czy to nie jest magia, co też karzeł robi? http://youtu.be/zfItASX0lco Rozumiem ze tutaj nie ma magii tylko same strzelanie bramek Pokazywałem wcześniej filmik z Zizou, ale ogólnie takie przeglądy zawodnika są moim zdaniem (pipi) warte bo i z Quaresmy można gwiazdę zrobić. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Wiem dałem ci plusa za ten filmik. Swietnie sie go oglądało. Filmik messiego wyłaćzyłem po 3 minutach bo ciągle leciał ten sam schemat. Ogólnie jest tak jak mówisz, te filmiki chu.ja warte, wrzuciłby jeszcze naniego, robinho albo innych bajerantów z lig południowoamerykanskich i moznaby montowac mega filmiki Cytuj
Gość Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Kabi ja nie wrzucałem filmu, żeby się popodniecać akcjami, bo to jest dokładanie tak jak Mysza pisze, tylko żeby pokazać, że sam sposób gry jest widowiskowy. Nigdy nie pisałem, że CR7 nie gra widowiskowo, a tylko, że musi mieć ku temu odpowiednie warunki. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 jazda atletico!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Aż szkoda, że chłopak odszedł te kilka lat temu z Atletico Cytuj
Gość Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Piękna kontra Barcy- jak to w ogóle brzmi! Lol, nie było spalonego! Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 liniowy to czerwoną powinien dostać xD dobrze, że w busquetsa nie przywalił, bo by się połamał chłopak Cytuj
ofsajd 1 111 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 (edytowane) jakby ktoś nie widział zamachu na Albę: https://vine.co/v/OTVQwUn7Hlh Edytowane 28 stycznia 2015 przez ofsajd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi