Ludwes 1 690 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Wg mnie Neymar strzela wtedy, gdy strzelać nie trzeba, a nie strzela, gdy to zrobić trzeba (za dużo szuka Messiego). Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Neymar ma mentalnosc Brazola. To nie jest maszyna jak Messi czy CR7, ktorzy strzelaja 3 bramki na mecz i chetnie doloza 4 i 5 bramke. Widzi, ze wygrywaja, mecz jest kontrolowany to odwala maniane typu jakies nieudolne podcinki itp. Nie wyspalem sie przez ten mecz + karne w pucharze murzynow ;[ Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 wpływy z praw telewizyjnych z 5 najsilniejszych ligach Europy Carfiff dostaje więcej niż Atletico xD Miejmy nadzieje, iż kluby La Liga dogadają się ze sobą i skończy się ta patologia Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Przepaść będzie z przyszłym rokiem jeszcze większa. Ponad 5 mld funtów do podziału. 80% sumy pokryje Sky, reszta BT Sport. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 Aaaa, Suarez coraz bardziej mi się podoba. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 Chciałbym zobaczyć Ronaldo oddającego komuś karnego. Cytuj
Gość Opublikowano 13 lutego 2015 Opublikowano 13 lutego 2015 Szczerze, to nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek wcześniej Leo komuś karnego oddał. Jak zobaczę coś takiego w finale LM przy stanie 3:1 dla Barcy, to się zdziwię . W ogóle to mnie znowu niepokoi słaba forma fizyczna Leo, znowu często wymiotuje, nie zachwyca szybkością i odpuszcza pressing. To jest taka sinusoida i dziwne, że nikt nie jest w stanie nawet tego zdiagnozować. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Bo do karnych wyznacza trener nie zawodnicy LOL xD Widocznie czy messi czy ronaldo na treningach wykonuja jedenastki najlepiej więc niby dlaczego mieliby oddawać strzelanie karnych komus kto robi to gorzej? Bo jakis antyfan na forum dla konsolomaniaków płacze ze strzelają bramki? No nie sądze. Cytuj
Gość Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Chyba nie wierzysz, że w Realu nie ma innego piłkarza który miałby w wolnych conajmniej taką samą skuteczność co Ronaldo, a w Barcy kogoś kto wykonuje karne lepiej od Leo. Ci panowie bardzo przeciętnie sobie radzą z tymi elementami, a jakoś tak się utarło, że wykonują je dobrze(a Ronaldo to już w ogóle spec od wolnych...). Leo ma słabą statystykę strzelonych jedenastek, a Ronaldo od czasu odejścia z Man Utd wykonuje wolne gorzej od Leo(który też Juninho nie jest... ). Tym samym wątpię żeby tacy gwiazdorzy nie mieli nic do powiedzenia w kwestii "kto wykonuje stałe fragmenty". Z podobnego powodu Ronaldo grał ostatnie dwa miechy w wyjściowej jedenastce, chociaż nie ma chyba teraz fana Realu który mógłby to uzasadnić "widocznie nikt lepiej nie grał na jego pozycji" Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 No w poprzednim roku Messi grając piach tez wychodził w podstawowej jedenastce bo przeciez to messi. Ale rozmawiamy o karnych wiec dlaczego opowiadasz mi o wolnych? Kto według ciebie wykonuje w realu lepiej jedenastki niz ronaldo? Mają do powiedzenia, ale ostatnie słowo ma trener. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 <patrzy na skutecznosć ronaldo z karnych> Nie Cytuj
Gość Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Napisałem coś negatywnego o jedenastkach Ronaldo? Pisałem o jego wolnych I jedenastkach Messiego. A forma ogólna ma to do tego, że skoro trener decyduje o tym kto wykonuje jedenastki(bo jest akurat najlepszy w tym elemencie w zespole), to tym bardziej powinien decydować o tym kto gra w danym meczu. Jak widać forma czy umiejętności w danym elemencie nie są aż takie istotne Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 A ja akurat o wolnych ronaldo nic nie mówiłem bo w tym elemencie real spokojnie ma piłkarzy lepiej wykonujących przynajmniej na daną chwile ten element gry. Nie zgodze sie co do messiego bo fakt juninho nie jest który sadził bramki z 35 metów ale jesli chodzi o wolne w odległości18-25 metrów jest naprawde cąłkiem niezły. Co do wystaiania w pierwszym składzie, no cóz ja nie mam zamiaru sie z Carlo kłocić bo o trenowaniu i wystawianiu odpowiednich zawodników ma pojęcie zdecydowanie większe ode mnie, i od ciebie też. Trener doskonale zna i messiego i ronaldo. Być moze wiedza ze zniżka formy to kwestia czasu. Na przykład messi , nie grął nic a jak sie odblokował to kazdy widzi co gra. To samo bedzie z ronaldo, ja tylko pragnę przypomnieć że i jeden i drugi to ludzie nie maszyny. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 (edytowane) Messi bez formy strzela bramki, Messi z formą oprócz strzelania bramek daje jeszcze wiecej. Ronaldo w formie strzela tylko bramki. Edytowane 15 lutego 2015 przez MYSZa7 Cytuj
Gość Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 To są Kabi trochę dwie inne sytuacje, bo kto ma zastąpić Messiego jak ten gra źle? Barca nie ma zamiennika dla karła, w ogóle to od 2-3 sezonów jest problem z ławką. W Realu chyba na każdej pozycji jest więcej niż jedna opcja. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Podziwiam was za tę pracę u podstaw w tym temacie. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Dobrze ze jestes ty i wnosisz tak wiele do tematu. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Chciałbym zobaczyć Messiego oddającego komuś karnego. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 (edytowane) Oj Kabi no to patrzaj http://www.espnfc.com/barcelona/story/2295503/neymar-taking-penalty-over-lionel-messi-for-barcelona-does-not-concern-luis-enrique https://www.youtube.com/watch?v=5Y78-P_t1Ic&feature=player_embedded Edytowane 15 lutego 2015 przez El Loco Chocko 1 Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 ALE GDYBY TO NIE BYŁ MECZ PUCHAR KRÓLA TO MESSI BY NIE ODDAŁ, POZA TYM KARNE TRZEBA UMIEĆ STRZELAĆ czyli typowy ból dupy zyebów z rm.pl i innych fanbojów Crisa Cytuj
Ore 188 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Dobrze ze jestes ty i wnosisz tak wiele do tematu. Niewiele bym tu wniósł, ale lubiłem poczytać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi