Gość Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Raczej rozsądku, bo jak napisał sędzia nie ma foto komórki i nie ma prawa zauważyć takiego spalonego. Gwiazdanie takich sytuacji to jest loteria. Owszem według przepisów spalony był, ale przepisy nie wskazują też odpowiednich środków do ich egzekwowania. Ot piłka nożna. I z tego co pamiętam w takich stykowych sytuacjach przepisy podają, że arbiter powinien "gwizdać" na korzyść napastnika, chyba, że znowu coś zmienili. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 JA bym tu nic nie gwizdał. Przeciez to jest niemozliwe do wychwycenia. Załoze sie ze w dalszej czesci obronca robi krok do przodu i dlatego sedzia przenoszac wzrok ocenił ze Benzema jest od niego za daleko i musiał byc spalony Cytuj
Gość Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 Z gatunku rzeczy zabawnych: Mniej więcej tydzień temu informowaliśmy, że Thomas Vermaelen zaczął już biegać i miał wykonać kolejny krok w swojej rekonwalescencji, jednak w poniedziałek wieczorem Mundo Deportivo ujawniło, iż sytuacja wcale nie wygląda tak różowo. Pięć dni temu Belg przestał biegać z powodu problemów z jednym z mięśni. Facet za mieszkanie w Barcelonie dostaje całkiem niezłe pieniądze. Brawo Zubi! Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 I pomyśleć, że na debilpejdżu fani Manchesteru płakali, że Wenger puścił Vermaelena do Barcelony za mniejsze pieniądze, niż oferował MU. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 I pomyśleć, że na debilpejdżu fani Manchesteru płakali, że Wenger puścił Vermaelena do Barcelony za mniejsze pieniądze, niż oferował MU. Może mają lepszych fizjoterapeutów w Manchesterze, no nie wiem. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Rakitic motm Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Rakitic perfekcyjne zawody. Po drugiej stronie Messi, któremu udało się jedno zagranie i to w okolicach 87 minuty. Suarez coraz lepszy i to mnie cieszy, bo przy tym ustawieniu to on zazwyczaj odpowiada za wykończenie. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Kto wrzuci gole? , Nie dałem rady wrocic na czas Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Z gatunku rzeczy zabawnych: Mniej więcej tydzień temu informowaliśmy, że Thomas Vermaelen zaczął już biegać i miał wykonać kolejny krok w swojej rekonwalescencji, jednak w poniedziałek wieczorem Mundo Deportivo ujawniło, iż sytuacja wcale nie wygląda tak różowo. Pięć dni temu Belg przestał biegać z powodu problemów z jednym z mięśni. Facet za mieszkanie w Barcelonie dostaje całkiem niezłe pieniądze. Brawo Zubi! Dla mnie najlepszy przykład i tak bedzie naszego jurka dudka. Co mial osiagnąc osiągnął z liverpoolem a potem przeniosł sie do slonecznej hiszpanii zarabiając pieniadze za treningi i pogaduszki z najwiekszymi gwiazdami europejskiej piłki. <OK> Cytuj
Gość Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Ja bym nie porównywał, bo to zupełnie co innego. Dudek pełnił rolę drugiego bramkarza, a to jest dosyć specyficzne zajęcie. Problemów zdrowotnych nie miał, a jak trzeba było to grał solidnie (a właśnie tego oczekuje się od rezerwowego golkipera). Nie, żebym winił Thomasa. To o Zubizarete (i ogólnie sztab odpowiedzialny za transfery) mi chodzi, który zdawał sobie sprawę z problemów zdrowotnych TV, zwłaszcza w momencie podpisywania kontraktu. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Ja ich nie porównuje, po prostu przypomnial mi sie dudek i mu zazdroszcze. Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 (edytowane) No i Valencia po zwycięstwie nad Realem Sociedad zrównuję liczbą pkt Atletico, które gra dzisiaj trudne spotkanie z Sevillą. Liga pięciu drużyn? jeszcze za wcześnie, ale jeżeli tendencja się utrzyma to już za rok będzie bardzo ciekawie w walce o mistrzostwo Valencia - wreszcie ma pieniądze, które pozwalają nie sprzedawać za bezcen piłkarzy(Isco) dzięki czemu może skupić się na odbudowie potęgiSevilla - tu pieniędzy jest mniej, ale mimo to klub jest mądrze zarządzany dzięki temu z roku na rok staje się mocniejszy Villarreal- czarny koń rywalizacji o lige mistrzów, grający jedną z najładniejszych piłek w lidze Edytowane 1 marca 2015 przez asax Cytuj
Gość Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Bardzo asekuracyjny mecz w Madrycie. Najlepszą okazję miało Villarreal, ale Carvajal popisał się fantastyczną paradą. Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 szacunek dla Villarrealu, bardzo mi się podoba ta drużyna. Vietto to kocur, wielka szkoda, że Valencia nie skorzystała z opcji pierwokupu gdy miała okazję Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Villarreal to obecnie drużyna, której trudno nie lubić, bardzo dobrze wyglądają w starciach z mocnymi drużynami i grają ładny otwarty futbol. Chciałbym ich zobaczyć w finale LE w Warszawie. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Najlepiej przeciw legii. A nie czekaj...Milik jego mać Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Ronaldo kolejny rekord. Tym razem piąty sezon z rzędu strzela conajmniej 30 goli w sezonie. Jako jedyny w historii primera division Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Messiego który miał szanse w poprzednim sezonie ale niestety sie nie udało. Być moze nie trafił z karnego. Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Czuje w kosciach, ze czeka nas dzisiaj cudowne widowisko, villarreal vs barcelona Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Szkoda tylko, że aż dwie bramki różnicy w pierwszym meczu, przy wyniku na przykład 2:1 byłoby ciekawie. Cytuj
Gość Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 O jakim meczu piszesz, bo się zgubiłem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi