Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jarek mi napisał, że Barca wygra 4-1, a Messi jest lepszy od Ronaldo.

Opublikowano

Stawiam na Tolka Banana. To są Derby Galaktyki i bodajże raz na dziesięć spotkań faworyt gra jak faworyt. Tyle razy jedna czy druga drużyna prezentowała się w meczach poprzedzających lepiej, a jak przychodziło co do czego, to ci teoretycznie słabsi grali na zupełnie innym poziomie niż parę dni wcześniej. Tak czy siak Jarek dzisiaj ogląda mecz w kolorach blaugrana.

Niezależnie od wyniku napiszę: wiedziałem, że tak się to skończy.

Opublikowano (edytowane)

Madrid cabron saluta el.... Messi

Nie moge sie doczekac. Visca el Barca

Morda, pajacu. 

Szacunku trochę się naucz dla rywala ;*

Edytowane przez blazej10
  • Plusik 1
Opublikowano

Szanuje rywala. Na zartach sie nie znasz. Wszystko w tym meczu sie moze zdarzyc. Obie ekipy sa (pipi) mocne kadrowo. A wygrana to dyspozycja dnia. Nie zmienia to faktu ze wydaje mis sie Messi jest w kosmicznej formie i dzisiaj on zalatwi tu sprawe

Opublikowano (edytowane)

Ale byś powiedział, co to znaczy :].

Stawiam na 3:0 dla Barcy.

Mam nadzieje, że sprawdzi się tak samo jak 2:1 dla Liverpoolu  :obama:

Zdaję sobie sprawę, że mój post może być cytowany po meczu, ale trochę tęsknię za tym typerem z MŚ, no.

Co do Pepe - poniżej filmik, całkiem zabawny:

https://www.youtube.com/watch?v=LqXOTSB7FPc&index=18&list=LLmTY_savnKbmtXr8SqAXm0A

Edytowane przez Ludwes
Opublikowano

Pepe jest najmniej faulującym obrońcą ligi, więc brak Jose dobrze nie niego działa. Ja tam wolę oglądać dobrą piłkę niż kopanie się po nogach, takie atrakcje zostawmy na derby Madrytu. No i boje się, że jak będą kopać Gryzonia, to ten zamiast grać położy się na murawę i już nie wstanie.

Opublikowano

No kaman, nie będzie żadnej kopaniny, Barca i Real to nie Atletico. Oczekuję futbolu na najwyższym poziomie, co najmniej trzech bramek i emocji do samego końca. Nie podejmę się typowania wyniku, ale jestem pewien, że nie będzie żadnego pogromu, który niektórzy zwiastują.