Skocz do zawartości

Primera Division

Featured Replies

Opublikowano

Jak w poprzednim meczu. Wtedy Messi zjebał setkę po podaniu Suareza. Też mogło być 2-0, a później to Real zaczął grać.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 946,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

Jakie to jest typowe dla Neymara. S(pipi)i, sfrustruje się, fauluje i gra jak down :/

Opublikowano

Uff sędzia oszukał Real :obama:  No, czyli mamy powtórkę z pierwszego meczu :/

A nie, jednak nie oszukał, ale było blisko

Opublikowano

Ładnie ich teraz gniotą ale z tą niepewną obroną cos wpuszczą w drugiej (Real)

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Ja (pipi)ię, niech już im się zacznie chcieć grać. Jak Krystyna ma 5 senkund na przygotowanie sobie uderzenia, to jak tu Real nie ma mieć szans na gola :/.

Opublikowano

pajgi cos dzis slabiutko na razie ta twoja barca, wprawdzie remis ale jestem w szoku co dzis gra real patrzac jak dysponowane byly obie ekipy w ostatnich tygodniach

Opublikowano

Ładnie ich Real przycisnął, aż się wierzyć nie chce, że Barcelona może mieć takie problemy z wyjściem z własnej połowy.

Opublikowano

Dominacja jak za czasów PS2. Takiej formy Realu nie spodziewałem się. Nie wiem też co stało się Barcelonie, ale to wygląda jakby ktoś po pierwszych 15-20 minutach wymienił im cały skład na gorszy.

Opublikowano

Suarez crack

Opublikowano

Spokojnie, zaraz Real wyrówna. :/

Yebany ale wsadził. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Kurwa weźcie tego Neymara z boiska. Dostałem raka teraz. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie wiem co Carlo powiedział zawodnikom w przerwie meczu, ale niech już idzie sobie demontować inną drużynę.

Opublikowano

TAK. JEST. KONIEC.

Ale się nawkurwiałem. Neymar to był dzisiaj totalnym zerem. Tyle co miał akcji to by było już z 5:0. 

Ale ch.uj, najważniejsze 3pkt.